Scoala nr.79 -stie cineva?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vea spune:

Buna, sunt noua pe forum.
Ma mut din vara in sectorul 4 si cautand o scoala buna pentru copilul meu, m-am convins ca cea mai buna varianta pentru copilul meu este Scoala 79.
De asemenea, citind afirmatiile postate pe site m-am deplasat plina de incredere la scoala 79 pentru a discuta cu dna. directoare. A fost foarte amabila si mi-a explicat foarte clar ca au prioritate cei din zona, cei cu frati in scoala, si mai apoi in functie tot de distanta fata de scoala. Adica m-a cam refuzat, in niciun caz nu a trecut copilasul pe lista despre care am citat pe forum, iar inscrierile a precizat ca se fac din luna martie, nu ianuarie, tot cum am citit pe forum. Sunt trista, chiar va trebui sa ma orientez catre o relatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vea spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaIon

Buna,
si baietelul meu va merge in toamna acestui an la scoala si am optat pentru scoala 79. Am fost deja la scoala si am vorbit cu doamna directoare care l-a si inscris pe cel mic pe o lista, urmand sa ne prezentam in ianuarie (adica foarte curand) cu dosarul de inscriere. Sunt insa intr-o mare dilema cu privire la "invatatoarea perfecta" pentru cel mic, in sensul ca imi doresc o persoana care sa ii poata insufla o atitudine pozitiva fata de invatatura si care sa ii dea incredere in sine. Am stat de vorba cu doamna Ristea dar sincer nu am fost foarte impresionata. Mi s-a parut o persoana calma si foarte apropiata de copii dar nu sunt convinsa ca la clasa dansei se face si altceva in afara de matematica (si sincera sa fiu nu as vrea ca cel mic sa fie un incult si nici sa nu capete o aversiune fata de matematica, din pricina exceselor la aceasta materie). Am mai vazut-o si pe doamna invatatoare Ganea, care mi s-a parut destul de OK.
Poti sa imi spui te rog daca stii ceva de aceasta doamna invatatoare? Sau poate imi poti spune pentru care doamna invatatoare optezi ?

Multumesc frumos!

Buna, sunt noua pe forum.
Ma mut din vara in sectorul 4 si cautand o scoala buna pentru copilul meu, m-am convins ca cea mai buna varianta pentru copilul meu este Scoala 79.
De asemenea, citind afirmatiile postate pe site m-am deplasat plina de incredere la scoala 79 pentru a discuta cu dna. directoare. A fost foarte amabila si mi-a explicat foarte clar ca au prioritate cei din zona, cei cu frati in scoala, si mai apoi in functie tot de distanta fata de scoala. Adica m-a cam refuzat, in niciun caz nu a trecut copilasul pe lista despre care am citat pe forum, iar inscrierile a precizat ca se fac din luna martie, nu ianuarie, tot cum am citit pe forum. Sunt trista, chiar va trebui sa ma orientez catre o relatie.
Spuneti-mi voi cum ati reusit sa intrati in "gratiile" doamnei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

Sunt interesata sa aflu niste informatii vis a vis de d-na invatatoare Chis Emilia care va prelua in 2012 clasa I la scoala 79 sau alte doamne invatatoare din aceasta scoala care vor prelua si dansele la anul clasele I. Mi-ar fi de folos orice informatie care mi s-ar da.
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussette spune:

buna,

dna Chis Emilia este foarte foarte buna dar cu un stil putin cam militaros si da foarte multe teme (si probabil ca are clasa deja facuta). O alta varianta ar fi dna Opait Camelia

succes
Mussete

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru informatie.

Mergi la inceput

Despre doamna invatatoare Opait Camelia ai putea sa-mi spui cate ceva ? Luca este mai emotiv , crezi ca ar fi mai potrivita d-na Opait? Despre doamna invatatoare Sandulescu cunosti ceva?
Iti multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcr spune:

Cei care au cunostinta de after school care sa aiba colaborare cu invatatorii de la scoala 79 poate ne dau niste indicii.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussette spune:

Exista un after school la capatul opus al strazii pe care se afla scoala la care din cate stiu eu activeaza o dna invatatoare din scoala

musette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetRadu1 spune:

Referitor la Afer School Scoala 97, zona Tineretului:

- se desfasoara in scoala foarte probabil cu invatatoarea de la clasa (in cel mai rau caz cu o invatatoare de la o clasa clasa paralela;
- masa la restaurantul De Cartier (150 m de scoala), mancare pregatita special pentru copii;

Orar:
12-13:30 Masa de pranz
13:30-15:30 pregatirea lectiilor
15:30-18 cursuri optionale (informatica, engleza, atelier de creativitate, jocuri si miscare in aer liber, sport).
La sport se face baschet in sala de sport a scolii.

Din pacate pentru Scoala 79, acasta a fost depasita de Scoala 97. (9 a facut rocada cu 7 ).

O statistica recenta arata ca Scoala 97 este cea mai buna scoala din Bucuresti (si implicit din tara). Au fost luate in considerare rezultatele la Repartizarea in licee si rezultatele la Concursurile si Olimpiadele scolare.

Varful iceberg-ului: 5 copii la Olimpiada Nationala de Matematica clasa a VI-a (din totalul de 14 din Bucuresti) si 5 copii la Olimpiada Nationala de Matematica clasa a VIII-a (din totalul de 15 din Bucuresti). Cred ca toti au obtinut medalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

e minunat ca au rezultate atat de bune la matematica, din pacate insa toti copiii lucreaza cu prof. Olteanu...de la ceilalti rar razbat (dna Niculescu mai avea parca un elev de nationala). Nu as spune ca 97 e peste 79 doar pt ca exista un profesor pasionat care si-a strans in jur copiii foarte buni. 79 are profesori renumiti ca fiind preocupati si cu rezultate la mai toate materiile (romana, fizica, engleza, chimie....). Din punctul meu de vedere scoli de top 3 sunt 79, 56 si 97 (dar cu accent pe matematica).

Mergi la inceput