Dr. Vladareanu- Spitalul Elias

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Miruna sa inteleg ca tu ai incredere in el? L-ai recomanda?

Apropo cat a durat operatia de cezariana? Ai pierdut mult sange? Si cat de repede te-ai refacut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

L-as recomanda; pe mine cel putin, ma trata ok dpdv uman; poate si pentru ca e destul de scump, avea paciente numai una si una; banuiesc ca majoritatea erau intelectuale si cu bani; eu ma incadram numai in prima categorie dar m-am straduit sa tin pasul;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

L-as recomanda; pe mine cel putin, ma trata ok dpdv uman; poate si pentru ca e destul de scump, avea paciente numai una si una; banuiesc ca majoritatea erau intelectuale si cu bani; eu ma incadram numai in prima categorie dar m-am straduit sa tin pasul.
Operatia a tinut cam 40 min cu totul; nu am pierdut mult sange; a doua zi m-am dat jos din pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alias spune:

Eu am nascut cu Radu Vladareanu acum 6 ani si...
E un tip minunat !
Eu nu aveam copil daca nu era el.Am facut analiza peste analize si mi s-a spus ca am diverse.......
Pe vremea aceea lucra la Pantelimon , unde am stat in salon singura si a fost totul OK.
Si tot pe vremea aceea era si teribil de haios : imi spunea " copilul are 2 kg , restul de 30 pe care le-ai luat in 8 luni sunt ale tale, nu mai manca struguri cu tona!"
Am nascut prin cezariana pentru ca nu am avut altfel cum si in doua zile am plecat acasa.
Consultatiile sunt intradevar mai scumpe decat in alta parte ( asa zice lumea) dar merita.

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor. M-am mai linistit. Sincera sa fiu cel mai mult ma in intereseaza sa am incredere in el si sa stiu ca totul va fi OK. Cu banii ma descurc eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Hello fetele!
Eu am nascut cu dansul in iunie 2006. O sa ii multumesc toata viata pentru ca datorita dansului am un copil sanatos si minunat. Am pierdut o sarcina la 6 luni jumate din cauza de medici imbecili, am avut o a doua sarcina foarte dificila si am ajuns la dr Vladareanu in luna 8-a...cand niciun medic nu se mai uita la tine...dansul s-a purtat exemplar, am fost de 2 ori internata cu risc de nastere prematura, am nascut in final la 38 de saptamani prin cezariana. Pot spune ca pe langa ginecolog mi-a fost si psiholog, l-am innebunit cu temerile mele, cu starile si gandurile care ma macinau, cu telefoane date noaptea sau oricand imi era rau.
Operatia a fost super ok, in cateva ore ma miscam in pat, iar a doua zi ma plimbam prin camera cu bebe in brate.
Da, ca pacienta a dansului am beneficiat de rezerva si toata lumea s-a purtat exemplar in Elias.
Da, il recomand cu caldura...eu as mai naste 10 copii cu dansul pentru ca a facut ca nasterea lui Luca sa fie o experienta extraordinara...nu mai tin minte durerea si neplacerile fizice, tot greul prin care trece o femeie care naste...

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mi-a scapat din vedere un amanunt foarte important: da, i-am dat bani. La orice medic te duci cu bani ca asa e sistemul in tara asta.
Diferenta dintre Dr. Vladareanu si ceilalti medici din cauza carora eu am pierdut un copil (si la care am cotizat nu putin) este ca dansul a meritat fiecare leu si chiar cand nu aveam sa ii dau m-a tratat omeneste si exemplar dpdv medical. Mentionez ca nu suntem o familie bogata, am facut niste eforturi financiare, dar va jur ca nu imi pare rau pentru nimic, banii se duc asa cum vin, iar copilul meu nu are pret.
Ca sa nu ma intind mai mult decat am facut-o deja, Val ti-l recomand cu cea mai mare caldura pe Dr Vladareanu. Multa sanatate iti doresc si un bebe sanatos si minunat.

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu il recomand pe dr. Vladareanu din toata inima. Mi-a urmarit sarcina ireprosabil, mi-a raspuns la intrebari cand am avut nevoie si la nastere m-a salvat pe mine si pe Alexei de la moarte. In plus fiind un chirurg obstetrician excelent mi-a salvat si trompa si ovarul pe care se formase un chist care s-a torsionat si s-a necrozat - motiv pentru care mi-a facut cezariana de urgenta. Eu sunt dintre cele care au insistat sa ii dea bani, la cabinet, pentru ca fiind fata de medic a refuzat sa imi ia. Mie una nu mi s-ar fi parut firesc sa nu ii dau nici un ban. Si da am beneficiat de toate avantajele posibile in spital datorita faptului ca eram pacienta lui dar am si cotizat constiincios la tot personalul si nu regret. In concluzie ma repet: Il recomand din toata inima.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

si eu vreau sa ajung la el pentru consultatie.deci din cate am inteles de aici din discutiile voastre in afara de sp.elias il mai gasesc si la euroclinic?
cele care a-ti beneficiat de serv lui unde e mai bine de gasit?in spital sau la euroclinic.
va rog vreu si eu detalii sau un nr de tel ceva pe privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

andreea Vlada isi vede pacientele la cabinetul lui, intra pe www raduvladareanu ro si vezi acolo toate detaliile

Miruna + Alexei

Mergi la inceput