Dr. Vladareanu- Spitalul Elias
Raspunsuri - Pagina 3
gudinde spune:
Androix,
Romanita a nascut la Filantropia.
Denii mic,
2 mil. lei ca sa-ti spuna sa faci o eco mamara? ... No comment. Poate l-ai prins intr-o zi proasta asa cum ai spus dar sincer ai platit cam scump ziua lui proasta.
Uite un sfat gratis: pe langa eco mamara fa si o mamografie si cu ele mergi la un medic care sa speram ca va fi intr-o zi mai buna.
Sincer imi pare rau de experienta pe care ai avut-o.
Androix spune:
quote:
Originally posted by gudinde
Androix,
Romanita a nascut la Filantropia.
Da, corect Ar fi fost disctractiv sa fi nascut normal prin viena
PS: E, d-aia n-a nascut cu Vladareanu!
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
aurelia1278 spune:
Ok. Pace!
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
gudinde spune:
quote:
Originally posted by aurelia1278
Ok. Pace!
Aurelia
Stai linistita ca n-a fost un razboi ci un schimb constructiv de informatii.
Eu ma bucur sincer ca tu te-ai inteles bine cu dr. Vladareanu si s-a comportat conform asteptarilor tale. Sunt sigura ca si Androix si celelalte fete sunt de aceeasi parere.
In fond este important sa discutam, sa ne informam, sa facem schimb de experiente (ca daca nu ne ajutam noi intre noi fetele ... cine altcineva sa ne ajute?!) si in final sa reusim sa ne gasim fiecare un medic care sa corespunda cerintelor, nevoilor, asteptarilor noastre si de ce sa sa ne ascundem dupa deget ... sa fie compatibil si cu buzunarul fiecaruia.
Eu una sincer ... nu mi-as putea permite sa dau la fiecare consultatie 2 mil.
ipearina spune:
Eu am renuntat la doctorul meu de la Elias tocmai pentru ca vroiam cezariana si mi s-a spus ca e posibil sa nu beneficiez de cezariana daca se opune dr.Vladareanu.
Val_ spune:
Si eu am dubii daca sa continui sa merg la dr. Vladareanu. Apropo de tariful pentru consultatie eu am ajuns la concluzia ca il stabileste aleatoriu, pentru ca mie asistenta mi-a spus ca pretul este 150 RON pentru discutie fara ecografie si 250 pentru discutie + ecografie. Pe mine insa m-a costat intotdeauna 200 RON fara ecografie....
Si la mine de fiecare data a parut absent, cu gandurile aiurea si foarte expeditiv. Iar eu chiar am niste probleme carora el nu le-a dat nici o importanta. De fapt mi s-a parut ca nu da importanta la nimic si ca de fapt nu are rabdare sa te asculte.
Si nu imi convine ca vrea sa fac ecografii la un centru care se cheama Medical city unde nu cunosc pe nimeni si nu am incredere dar nu ai cum sa nu mergi unde te trimite el.
Eu am ajuns la el pentru ca vreau sa nasc la Euroclinic si aveam doua variante mai "e incredere" pentru cezariana: dr. Herghelegiu (care de asemenea este greu de suportat) si dr. Vladareanu dar acum chiar nu stiu cum sa mai procecez.
Foarte interesant ca desi la Euroclinic consultatia este 110 RON (oricum o economie care se simte pentru ca sunt destule consultatii) mie mi-a zis sa vin la el la cabinet si nu la Euroclini (unde am fost doar pentru prima si respectiv ultima consultatie). Ce sa mai zic de fair-play...
dariana spune:
m stiut, ca voi naste cu cezariana (mai ales avand in vedere ca eu am un metru jumate si sunt destul de mica in bazin, inainte de sarcina aveam 39 de kg), asa stabilisem cu T, insa V nu i-a dat acordul pt cezariana. A fost destul de grea nasterea si mi-am revenit la fel de greu.... nu stiu ce sa zic, daca pana la urma a fost mai bine sau nu.
Dariana si Darius (30.07.2006)
ipearina spune:
Val, stii cum am procedat eu? Toata sarcina mi-a urmarit-o un alt medic, iar cu o saptamana inainte de a naste m-am prezentat la Euroclinic si am spus ca vreau sa nasc cu dr Herghelegiu prin cezariana; asa ca n-a trebuit sa am de-a face prea mult cu felul lui de-a fi, l-am vazut pe masa de operatii (cezariana super reusita, n-am ce zice), la scosul firelor si la controlul de sase saptamani (a mai venit a doua zi dupa operatie, a dat camasa la o parte, s-a uitata cateva secunde la operatie si a plecat val-vartej, nici nu mai stiu daca a zis ceva, dar nici nu m-a interesat; oricum te viziteaza zilnic cate un medic, cel mai mult mi-a placut de dr anestezist Steriade).
Val_ spune:
Ipearina ce medic te-a urmarit in sarcina?
Anestezistul despre care vorbesti este singurul de la Euroclinic sau sunt mai multi si te asista cel care este in ziua respectiva? Intreb pentru ca mie imi este tare frica de anestezie si stiu ca este foarte important sa ai un anetezist bun.
miruna28 spune:
Eu am fost urmarit in sarcina de la 10 saptamani de Vladareanu, la cabinetul lui; consultatia de 5-10 min, de fiecare data cu ecografie, era 200 ron dupa care, 250 ron; niciodata nu mi-a facut control gineco.pe masa ci numai eco.abdominala din care eu nu vedeam absolut nimic; e adevarat ca nu vorbeste, ca ia destul de mult si ca nu-ti recomanda cine stie ce; am vrut cezariana , mi-a facut fara sa comenteze absolut nimic, chiar mi-a facut-o la 38 sapt.ptr.ca pleca in State la un curs; as fi vrut sa ma apropii de 40 sapt dat fiind ca bebe era mic, insa mi-a spus ca peste 2,600 kg nu e o problema, ca si al lui copil s-a nascut tot mic; al meu a avut 2,900 la nastere.
Cu toate astea, mie mi-a placut.....am beneficiat (fiind pacienta lui) de o rezerva in care am stat singura cu conditii destul de bune.
Asta se intampla in 2005.