Cluj rulz! (66)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Cred ca nu pot veni la intalnire... s-ar putea sa plec in delegatie!!!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neata

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Mi-am terminat exercitiile. Azi e a doua zi si am facut cinstit, cu tot cu cele 100 de coarda. Astea-s simple. Abdomenele ma seaca. Fructe time!

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va doresc o zi frumoasa tuturor
svety, la inceput e mai greu, apoi te obisnuiesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

buna dimineata si de la mine. acum am ajuns la birou dupa drumurile de dimineata la banci, primarie, etc....ma doare spatele de mor din cauza cozilor...dar savurez cafeaua de dimineata
svety nu stii cumva cand se deschide kaufland-ul in turda? ca as vrea sa merg sambata acolo cu piticii daca s-ar deschide sa nu mai fac cumparaturile in cluj si sa le transport la luna. aaaa, sa nu uit: spor la treaba si sa te tii de exercitii, ca eu iti tin pumnii.

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Svety- spor la abdomene.La mai multe
Uf,ca asa as veni si eu la restaurant... Da'n-are cine sta cu urlatoarea. Taica'sau nu-i face fata

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

no salutare fetelor,

am parlamentat cu Simona si , ca sa incercam ceva nou unde n-am fost nici una da am auzit ca e ok va propunem de intalneala restaurantul La Cina(fostul Mastro) pe strada cu Napoli Centrale , mai jos, chiar pe colt, la ora 17!!

daca deschideti subiect nou va rog sa mutatisi acest anunt!

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Kauflandul se deschide pe 15. Asa se zvoneste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

salutari!! n-am mai dat de mult pe la voi din lipsa de timp si eruptii dentare ale lui asta micu care m-a capiat....

vad ca puneti de o intalnire, dar nu am apucat sa citesc prea din urma...si sunt curioasa numai voi sau si cu plozii?viata mea socila s-a schimbat enorm de cand s-a nascut alex, adica aproape ca nu exista si cel mai naspa e ca prietenele mele sunt fara copii si spre dezamagirea mea parca nu mai corespund pe lista lor

svety imi pare rau cu jobul....eu chiar am deschis un subiect la generale despre lucratul in domeniul studiat...eu sunt in CIC acum dar dupa ce se termina nu stiu ce sa mai fac...sa-mi caut job in domeniul studiat sau sa continui unde lucram...ambele au cate un minus...la una nu am experienta si la una nu am calificarea asa ca sunt cam dezamagita.

stanca imbina o dieta usoara cu exercitii aerobice pt un rezultat mai bun. eu numai dupa ce il intarc pe alex ma apuc...am eu multe cd-uri cu exercitii si pilates, tae-bo, cel mai tare e fat burn pilates+ un video de 8 minute cu exercitii de abdomene care chiar fac o diferenta....la mine s-a vazut dar la scurt timp am ramas asa ca acum e doar o amintire.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

as deschide subiect nou dar nu cred ca pot ca sa pun si listutza...sau nu stiu ...mai vorbim maine despre intalnire. mie imi place mult la cina. problema e ca eu pana la 17.00 sunt la munca....mai vedem

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput