Cluj rulz! (66)
Raspunsuri - Pagina 29
ad_rianna spune:
am uitat sa va intreb ceva!
am vazut din masina ca la BENETTON e lichidare de stoc 70% reducere. ati fost careva pe acolo. merita vazut?
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
olim spune:
No nu mai merg la serviciu ca nu corespund studiile cu cerintele
...nu vreau sa vorbesc despre asta ca sunt foarte deprimata
svety
sigur gasesti tu ceva mai bun, ![]()
asi spune:
Ciao gagici!
Svety si eu sunt in plina campanie de slabire.Am vazut cateva poze de acum 4 ani si m-am ingrozit.Musai trebe sa dau jos macar vre-o 6-7kg.Problema e ca nu stiu ce regim????????
Florina bine ai revenit
.
Ce fain ca au aparut fete noi
.Fi-ti binevenite si va asteptam cu povesti.
Noi suntem virusati toti 3.Am inceput tratamentul de viroza si sper sa scapam fara complicatii.
Eu sunt rupta ca azi noapte Razvan a avut niste secretii ciudate care il sufocau.Am stat vre-o ora langa el sa vad ce face.Apoi m-am tot sculat la el sa vad cum e.Acum sunt buimaca si ma duc sa pun si eu "pusca"jos.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
svety spune:
Stanca multa sanatate. Mama lor de virusi! Mie mi-a mers foarte bine cu Scarsdale si chiar daca am tinut-o 70%, am slabit in 2 sapt. 5 kile. dar le-am pus de sarbatori...
A fost Mihai la Pedi. dupa rezultate si atat mi-a zis - ca-i tare bizi - avea E.Coli...ceea ce am presupus.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
carrie spune:
Ce active ati fost, asa va vreu!!!
Florinaaa, si io am intrebat tare des de tine, missed you.ne vedem joi asadar.e ok ora 17?stiti ca eu nu pot sta f mult seara ca am program cu Theiutza si nu-l ocolesc nici o zi.Elise e super scumpa, mi-era dor de povestile tale despre ea.
Si ce mai, de tine mi-era dor.parca e SF ce ne povestesti legat de examene, auzi acolo vanatai , gips#61514;…da f interesant.
Mariana sa stii ca chiar imi prinde tare bine prezenta catelului, si eu ma gandeam ca e o povara in plus dar nu e asa.e adevarat ca si el cere timp si mai ales bani dar e tare lipicios si fata e f fericita in prezenta lui.
Despre numele d-soarei mici…daca nu ne mai schimbam probabil va fi Carina Sofia(musai cu accent pe i
).va place?
Denisa, unde ai stat in chirie, ca imi suna tare cunoscut ce zici, cam asa era in vecini de noi si ioi doamne cat am injurat…haha…mai povesteste-ne cum se distreaza studentii azi, mi-e un dor de chefurile din Obs si Hasdeu de nu mai pot!
Cristina, Ares are 4 luni, incerc sa va pun pozici cu el.se plimba prin curte doarme intr-o cusca impresionanta in garaj are dotari de caine rasfatat.si noi il iubim mult deja.
Svety si io am ras bine cu sevrajul tau…apropos de kile eu am pus 5 pina acum si intru in 6 luni.ma cam panichez ca mi-a revenit in forta pofta de mancare lipsa pina acuma.
Alynutza in Piata ai cautat banda de alergat second?
Svety imi pare tare rau de faza cu jobul.trimite-mi un cv sa vad daca nu pot face ceva ptr tine.
Ma bucur sincer de lungimea listutei de intalneala.asadar sa-mi ziceti daca omit pe cineva:
Cristiana
Simona
Adriana
Roxana
Stanca
Florina
Corina
Mariana?
Stanca sanatate muulta de tot va dorim
Simona, unde e Decebal?Lugano e f fain da scumpisor.mie mi-a placut mult papa si cand am fost la Agape.
si mai e fain Chicaggo dar e in Manastur.
no asteptam sa ne hotaram.(s-o anuntam si pe Oana musai)
pup iu all
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
nana_sim spune:
Decebal este pe Brancusi daca imi amintesc bine. Era un restaurant unguresc acolo, sau pe acolo, este in apropiere de restaurantul chinezesc. Este ok.
Ce bine-mi pare ca se cer fetele la intalnire! La Chios
Ce nume are catelul
! Noi avem un husky in plasament la Campia Turzii la curte.
Stanca sa te faci bine!!
Alynutza spune:
Cristiana, mersi de sugestie, am cautat in Piata, n-am gasit din pacate. Ma gandeam daca ar fi un magazin (cum e cel de electrocasnice din Gilau), sa ai totusi o garantie minima.
Yagmur spune:
Multumesc pentru urarile primite! As fi venit si eu la intalnire, desi sint noua in grup, dar poate altadata reusesc sa ajung.
Svety, cu sigurantza vei gasi ceva si mai bun. Pupici de la noi 
Sanatate multa celor virusati.
Si noi sintem un pic raciti si speram sa treaca repede si sa nu se agraveze.
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
denisabia spune:
Fetelor m-ati lovit unde doare mai tare.
Si eu am pus niste kilograme , de cand cu sesiunea lipsa de miscare si mi-a mai intarziat si CM de vreo luna si in general atunci se depune.Mai vine si prietenul si nu vreau sa ma gaseasca asa.Pantalonii imi stau fixi , asa ca e nevoie de masuri.Parca n-as vrea cura , o sa reduc din dulciuri , fainoase ca aici mi-e problema.Bine ca nu-s singura in suferinta.
Sa va distrati la intalneala!
roxana1974 spune:
gagici. sunt supergrabita si sunt absolut zombi. de 2 nopti am dormit numai pe tren!!! Am venit din delegatie cu o zi mai repede. inchipuiti-va ca eram la Mall, la window shopping, deoarece nu aveam bani de real shopping. precum va zic in timp ce admiram bluzite Mango ma suna Serban si c-o voce mieroasa imi spune "hai la mine mami, hai acasa..." va dati seama ca m-am imprastiat! m-am dus la gara aseara, am schimbat biletul, nu va zic cu ce peripetii si am ajuns acasa sa-mi duc eu plodul la gradi. vai ce l-am mai pupat azi de dimineata. acum abia astept sa ma pun in pat!
Flo, bine ai revenit. abia astept sa ne vedem! Ma gandeam io de ce nu raspunzi la mobilul ala 
Serban si-a revenit foarte bine de la cazatura din Cora, Doamne-ti multumesc, buza era ok deja de a 2-a zi.
Va las fetelor, va
si va rog, dupa ce ati hotarat locul final de intalneala dati-mi un bip, caci poate nu am timp sa intru pe net pana atunci!
Roxa