Cluj rulz! (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor,

Svety, super ca ati petrecut bine si multumim de reteta!

Mqqm(nu ne dai un nume, ca e cam complex nick-ul tau) fata mea a fost la cresa la HK si inafara de educatoare de care tare ne-am atasat nu e nimik spectaculos, e decent dar la niste bani exorbitanti.
nu stiu cum e scoala insa parerea mea e ca chiar daca dai copilul la gradi particulara, ptr societatea romaneasca scoala e bine sa fie de stat , il pregateste mai bine ptr comunitate.

Ioana tu unde lucrezi aproape de HK?ca eu sunt pe Traian Mosoiu!
legat de patutz o sa le spun ce mi-a zis tu si va intelegeti.eu mi-am dat patutul ptr ca vreau sa-i cumpar piticei unul nou, asta era saracu umpic obosit, Thea l-a calarit serios 3 ani jumate

ok gagici, va pup

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Ramo, nu te stressa, din noiembrie e vorba de 3 luni, trebuie sa ai rabdare pentru ca daca devine un stress se intampla si mai greu.
o sa fie bine , o sa vezi!

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

pove mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cristiana, am si eu o intrebare.
Tie cand ti s-a fixat sarcina, ai avut vreo sangerare sau ceva.Ca mie trebuia sa imi vina ciclu pe 29 luna asta si aseara cand ama ajuns acasa, aveam tamponul zilnic patat putin, si s-a mai patat de dimineata, si aspirantele zic ca e de la fixarea sarcinii, iar doctorita mea e la bucuresti la un curs, si nu pot vorbi cu ea, pana diseara, iar eu is pachet de nervi ca nu stiu ce este cu mine.
Multam pentru orice raspuns
o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Roxa, ce face Rolo?

...de Florina, nimic nu mai stiti?

mamica fericita de
Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

CORINA- nu cunosc pe nimeni la cresa, dar facem rost!!!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

neata fetelor

atata am de lucru de nu mai stiu de mine.

Olim eu nu am avut acea mica sangerare, insa la prima sarcina am avut de-a dreptul un ciclu peste sarcina...insa am auzit ca e posibil sa existe acea sangerare la fixare.cel mai bine fa-ti un test!tinem pumnii

maine imi vine sotzul acasa, n-am mai fost plecat asa mult, nu mai putem nici unul deja...

va pup ca ma apuc de bujete, bleah

Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor! Chiar daca sunt la job, mi-am calculat o mica pauza sa va scriu cate ceva.

1. In primul rand tre sa va anuntz ca mi-am revenit, sunt aproape fresh si ok, veselia imi va reveni cat de repede si promit ca n-o sa mai las sa mi se intample asa ceva .
2. Am reinceput gradi si fiindca Vic nu are carnet iar eu nu am avut suficient curaj sa urc Republicii bara in bara de dimineata, am apelat of course la taximetru. De 2 zile un nene taximetrist a inceput sa "dezvolte" o anumita atitudine fatza de mine si fiindca nu-i a gluma, i-am zis ca de luni merg cu masina mea, deci nu are rost sa ma mai astepte, desi a fost "amabil" din partea lui . Deci, pregatiti-va, de luni dimineata ocoliti centrul ca ies eu cu masina!
3. Sunt contrariata si confuza despre tacerea Marianei...nu stiu de ce nu mai da nici un semn, mai cu seama nu-mi raspunde la telefoane. Sa vina caietul cu "lacramatzii" ca sa ma inscriu!
4. Cristiana, ieri am luat de la posta 2 dvd-uri, inca nu le-am incercat dar daca merg, mai iau. Multumesc de pont .
5. Rolo e ok, a stat acasa in pat o vreme, cica se simte bine si va merge la job cu 6 ore.

si tuturor, abia astept sa se intoarca fetele calatoretze si poate ne intalnim. Am auzit ca la Rolland Garross e o pizza 4 formaggi excelenta . Ce ziceti fetelor?

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Roxana, ma bucur ca esti fresh. Mariana zicea ca lipseste 2 sapt. in interes de serviciu, poate de aia nu raspunde la telefon.

Da eu vreau sa stiu de Florina!

Sa va mai zic una culinara: daca vreti ciuperci gustoase, caliti ceapa si ciupercile in unt. Super bune.

Ieri am fost iar la doctorita. Zice ca are gatul curat, dar in gurita e urat rau. Nu are afte, dar sunt asa de umflate gingiile...si-i sangereaza cand i le ung. Mi-a dat si albastru de metil. M-am speriat ca nu mai mananca decat lapte. A spus sa nu-i dau decat ce-i place. Ii mai dau Pikovit da-de.
A mai spus sa merg la un homeopat in cj sa-i fac o imunizare daca mi-e frica de virozele astea de care ne ameninta la TV.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Roxa, si eu am luat un dvd de la posta si merge super bine.am pe Doamna si Vagabondu. furnicutze, Mikey Mouse etc, e f ok.
ma bucur din suflet ca ti-ai revenit, ne-a fost dor de povestile tale.
totala faza cu taximetristu, nu conteaza la unii ca tarsti si un bebeu dupa tine

cu Mariana am vb eu sapt trecuta e ok, o sa va pove ea pe unde a umblat.

Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput