Cluj rulz! (66)
Raspunsuri - Pagina 12
svety spune:
Hai Oli nu te lasa. Si eu am fost cu calendare si socoteli si intr-un an s-a produs. Da anu ala parca era infinit. Si am constatat ca de la contraceptive...ca luasem inainte si totusi iaca nu ramai imediat.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu 
olim spune:
pai eu nu am luat niciodata contraceptive, asa ca asta e exclus.Pe mine m-a protejat sotul, ca deh cu hormonii nu se joaca, asta e ideea lui despre contraceptive.Poate avem noroc si iese din prima, mie asa mi-ar placea, dar sa mai vedem.Mai ales ca in septembtrie imi expira contractul de munca, as vrea sa raman inainte, asa seful este obligat prin lege sa imi reinnoiasca contractul
.
Si in aprilie cand vrem sa mergem in romania, sa aibe si bebe macar cateva luni.
Oricum , muncim
la proiect, mi-ar place sa inauguram apartamentul la cluj cu 
va pup pe toate
carrie spune:
hahaha, ce calculatii ai Olim cu bebelu!tinem pumnii sa iasa asa.noi anu trecut ne-am gandit prin iunie ca hai sa incercam si in august s-a intamplat.asa ca sporla treaba![]()
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
olim spune:
pai calculam din mai multe motive.Adica:Sigur voi naste cu cezariana din ccauza miopiei,si cum suntem doar noi doi acici, cineva trebuie sa ma ajute, iar al meu sot pana in octombrie-15 noiembrie poate sa stea acasa cu mine, si apoi in decembrie vine sora mea, care pana atunci ia vacanta
, si pe cand mergem in romania are bebele cateva luni, si imi va fii usor sa ma duc la scoala![]()
De aceea trebuie sa vina repede-repede
, noi il asteptam cu bratele deschise
.
I-am gasit si nasa deja![]()
svety spune:
Eu am luat ca aveam ceva bai la uter, cica era deplasat si doct. a socotit ca tre sa iau contra. Da nu am mai luat, nici acum. Acum luam cauciuce
. Nu rade Cristiana ca si eu planific: sa ma angajeze odata, sa pot prin decembrie sa ma anunt cu burtik...
Romana sau Cristiana - nu mai retin - iata reteta la chec:
7 oua (eu am pus 5 si mai aveam un albus si a iesit super), 7 linguri de faina (cred ca se pun dupa nr. de oua...), sunculita, cascaval, masline desamburite, eu fac acum si cu ciuperci, 1 plic de praf de copt, busuioc, sare.
Bati albusurile spuma; eu le bat cat se poate de bine, cu sare si adaugi galbenusurile frecate separat. Faina se amesteca cu praful de copt si o incorporezi in albusuri. Adaugi ingredientele: sunca marunta, cascaval ras, masline. Eu pun astea dupa gust, ochi etc. Ungi cu unt o tava, eu pun in cea de chec, tapetata cu faina, torni compozitia si presari deasupra busuioc. Coci la foc potrivit, 35-40', depinde de cuptor. Il lasi sa se raceasca in tava si apoi il tai. E un aperitiv tare bun.
Fac si eu azi pt. cina. Mai fac si Gordon Bleu ca-mi place da mor.
olim spune:
svety, spor la treaba sa ai si sa ne dai vestea buna cat mai repede![]()
o seara frumoasa tuturor
CriPOD spune:
carrie, mersic de tentativa de ajutor. Este o scoala privata, bilingva ro-eng, numele, e "Happy Kids", precum titlul subiectului meu. Scoala/gradinita e pe Dostoievski si acum se construieste partea de liceu care se va numi "International School Cluj".
Sar'mana!
www.myspace.com/mqqm" target="_blank">
romana_74 spune:
SVETY- mersic pentru reteta, suna delicios! Sigur o incerc in week- wnd!
STANCA- drum bun, o sa ne lipsesti!
OLIM- succes la bebe si perseverati... stii vorba aia ca nici un lucru frumos nu se obtine usor!!!
CRISTIANA- poti conta pe patut, dar numai dupa ce fac pat nou piticului, iar daca mesterul e neserios, io as parea tot neserioasa, asa ca... ce facem??? Dar de ce ti-ai dat patutul tau la prieteni, ce, tie nu-ti trebuie???
MQQM- gradinita HK e o jegmaneala curata si nu mi s-a parut ca merita, desi e chiar langa serviciul meu si as fi preferat-o!!!Acum copilul meu e intr-un loc cald si primitor si invata muuuulte si cu bani normali! Nu stiu cum e scoala... de aceea poate nu ai prea primit raspunsuri ca doar noi suntem cu copii mici si inca nu ne gandim la scoala... succes!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
svety spune:
Sotiorul meu iubit s-a prezentat ieri cu un buchet superb de frezii mirositoare, o primula rosie si o cutie de bombonele Milka inimioare
. Am avut si noi o cina "romantica" cu misunatorul mic pe langa noi, vrand sa sufle in lumanari si trebuia permanent sa mutam ba luman. ba sampania...asa ca in final am stins luman. Sigur ca a adormit tarziu dupa 3h de somn dupa-masa, pe la 10 l-am pus in patut si l-am lasat in pace.
Alte amanunte nu mai dau...numai ca ne-am culcat dupa 1 si am baut aproape toata sampania
RAMONELLA spune:
Salutare fetelor.Din pacate n-am vesti bune.Temperatura bazala mi-a scazut in dimineata asta,semn ca vin uratii.Sunt tare dezamagita.
Svety si eu am luat anticonceptionale,dar le-am intrerupt din octombrie.Si cred ca din cauza lor nu raman.Firar ele sa fie..
.Sunt tare suparata.Bine ca am luat vreo 2 ani de zile.Si uite ce greu se ramane.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png