Cluj rulz! (66)

Cluj rulz! (66) | Autor: svety

Link direct la acest mesaj

NOI (album 1)
album 2

descintec
roxana1974 14.09.1974 - Serban , 22 iunie 2004, poze
carrie 22.08.1973 - Theodora Alexia , 30 mai 2003, poze
mariana tache 3.03.1979 - Stefan Adrian, 20 aprilie 2004, - poze1
Simon Andrei, 30 august 2005 - poze2, poze3
ad_rianna - Bianca + Tudor, 3 noiembrie 2004
baby-boom - Elise, 9 iulie 2004
tuchi - Dragos, 3 aprilie 2003 - Medea, 10 aprilie 2005, poze
TatianaG 18.12.1972 - Clara-Maria, 31 ian 2004, Daniel Cornel + Eduard Mihai , 9 decembrie 2005poze
nana_sim12.07.1969
Annelise - Ana , 9 iulie 2004
Ripley - Ana Ecaterina 10 noiembrie 2005
nonna- Vlad, 20 octombrie 2003
impreuna - Sara, 25 noiembrie 2004, poze
mihaela ema - Darius, 20 noiembrie 2004, poze
ralucames 5.08.1979 - Stefania, 19 septembrie 2004, poze
asi 30.05.1975 - Razvan , 7 martie 2004, poze
codruta_grg - Petra Alexandra, 9 august 2005, poze
steaua 10.09.76 - Alexandru Tudor, 11 iulie 2005, poze
Flavia Maria Alexian Gabriel,07.11.2006 - Antonio Mihai, 29 mai 2004, poze
Dara 07.11.1977 - Daria, 22 decembrie 2002, poze
Alexa-Ioana - Alexa Maria
joszaerika 9.04.75 - Norbert , 7 decembrie 2003, poze
svety 18.05.78 - Dan Emilian, 26 iulie 2005, poze si www.dropshots.com/svety" target="_blank">
machetutza - Lucian, 3 martie 2004, poze
Boca Daniela - Alex, 27 iulie 2004
roxanicea - poze
Creola - Maria Sarah, 13 aprilie 2005
Arleene 1.12.1979 - Alexandru Mihai, 8 mai 2006, poze
mihaelagrosan -
arghirmonica - Cristian; Daniel, 14.03.2002
Romana 74 21.05.1976 - Matei, 04 iulie 2003; Luca, 28 august 2005
Alynutza
gabri andrei 20.05.70 - Andrei, 2 martie 2001
Yagmur - Luca, 19 decembrie 2006, www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank">poze
CristinaGoji - Vlad, 17.10.2006, poze www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">si paginuta noastra

Oaspetzi:
Tzuni
jubica
Lucia
Linusa
Csylla
ana_b
saso
Silvia Popa
babygirl
Olim
17.06.1978
country girl - Ilinca, 10 septembrie 2005, poze
diadaniela

Pentru familia saraca cu cei 5 copii au fost duse cadouri si lucruri necesare duminica 17.12.
Pentru fiecare copil s-au cumparat: geaca de iarna, cizme, pantaloni, bluze, pulovere, caciula, manusi, sosete.
alimente: ulei, zahar, faina, orez, fructe.
detergent
cosmetice (sapun, sampon, pasta + perie dinti)
dulciuri
rechizite (caiete, creioane, pixuri, liniare, ascutitori, creioane colorate, etc)
Felicitari Roxana mica, Ioana ,Simona ,Cristiana , Dana(creola)si Stanca pentru contributie!

Pentru copilasii de la centrul Tandarica am cumparat 8 biciclete.Felicitari grupului "Cluj rulz" Mariana, Cristiana , Raluca, Dana (dara),Simona(nana_sim),Roxana mica ,Dana(creola),Corina ,Svety ,Erika ,Gabi ,Ioana ,Arleena(Simona) ,Oana ,Adriana si Stanca.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Bafta la servici albinutelor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Eu tot astept sa ma cheme, si ma bucur de libertate...

Am vorbit cu Mihai si se pare ca l-am atins cu educatia copilului. Nici la Turda nu-i mare lucru dar nu e Bistra. Macar aici se desfasoara fel de fel de activitati pentru copii - io-s cu dansu' sportiv - si sunt cateva gradinite chiar foarte bune. Chiar eu langa serviciu am una buna.
A spus ca mai vede...El vrea sa-si faca ceva pe cont propriu si eu il incurajez sincer ca are talent. Invata foarte repede orice isi propune si nu a mai facut inainte. El nu mai vrea sa lucreze la patronul asta. Zice ca destule a inghitit.

Stiti ce m-a batut gandul cat am fost la Bistra? Sa-mi fac o pensiune. Ei au o bucata de "mosie", in spate cu padure si izvor, si un paraias care taie terenul...e super. Da era numai un gand...nu?

Mariana, servici usor. Unde lucrezi?

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Svety, faina ideea cu pensiunea. Si pe mine m-a trecut gand din asta, in Vatra Dornei. Dar pe cand sa se concretizeze m-am gandit ca trebuie sa stau acolo. Rong!!!!!!! Asa ca acum ma gandesc la alte chestii de profit....

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Codruta, cu intarziere "la multi ani!" sa fii sanatoasa, implinita si sa te bucuri de toti cei dragi tie!

Mariana sa-ti mearga bine de acum incolo, asa cum te gandesti tu!

Pentru restul de gagici si mamici sa incepeti o saptamana in care sa va mearga din plin!

Mergi la inceput

Aaaa... am uitat! Pentru ca tocmai ma framanat in legatura cu meniul serii (a venit zanul acasa pentru 1 zi ) mi-am amintit ca am mai vrut sa va spun candva, apropo de retete si modul de pregatire, ca folia de aluminiu este neindicata in cuptor, se foloseste doar in frigider! Amintiti-va de ce nu se mai folosesc vase de aluminiu pe foc!

Mergi la inceput

Eu fierb in aluminiu si laptele si in kukta fac mancare...n-as putea fara ele. Mama de 30 de ani gateste in kukta si inca nu a facut cancer. Asa se poate spune si de cuptorul cu microunde, ca distruge toate vitaminele, nu? Atunci care-i mai nasoala? S-apoi eu nu tin mancarea in ele. Folia de aluminiu nu folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara/dimineata!

.....................

La revedere!

Ps. nu de alta, dar eram pe pg 3.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cristiana, scuze de intarziere, am primit un link de unde sa descarc de pe net episoadele cu pricina, daca nu ma descurc, vorbim si vedem poate facem cumva sa imi imprumuti dvd-urile tale. Mersic oricum. Ai facut pestele?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Neatza.
Ieri Dani mi-a tras primul "Picasso" pe perete, plin de semnificatie si pasiune. Mi-am amintit ca pe vremea mea, la varsta lui si la nivelul meu, toti peretii erau desenati. Apoi bunica-mea a lipit decupaturi din reviste de copii...Casa de bolunzi..A! Apoi am lipit eu peste postere cu Keanu Reeves, take that si altele. Apoi s-au crucit socrii cand au venit sa varuiasca...
Asa ca sunt satula! Exista hartie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by svety

Eu fierb in aluminiu si laptele si in kukta fac mancare...n-as putea fara ele. Mama de 30 de ani gateste in kukta si inca nu a facut cancer. Asa se poate spune si de cuptorul cu microunde, ca distruge toate vitaminele, nu? Atunci care-i mai nasoala? S-apoi eu nu tin mancarea in ele. Folia de aluminiu nu folosesc.

Ideea este sa iei decizii in cunostinta de cauza. Daca stii deja si asta ti-e decizia nu poate fi decat respectata de ceilalti, n-are nimeni dreptul sa-ti spuna ce si cum sa faci in familia ta.

Beah ce zi de marti urata dupa o zi de luni foarte urata! Desigur vorbesc doar de experientele mele. Din nou sunt in lupte cu muncitorii, vor sa ne puna cu de-a sila gardul desi n-au terminat de aranjat curtile. Cum curtea este in spatele casei ne va ramane varianata de a aranja curtea (carat pamant, scos gunoi etc) prin casa! I-am amenintat cu politia daca-i mai prind la mine in curte sa puna gard!

Va doresc o zi mai calma decat a mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare fetelor!!!!!
Am o intrebare:a nascut cineva cu doamna doctor Mironiu Clara?Am fost la ea la un consult si mi-a placut.Si daca a nascut cineva la Gine 1,cum a fost.Stiu ca nu sunt conditii de hotel,dar vreau sa stiu caum sunt moasele,asistentele.Si se face epidurala?
Va multumesc mult!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput