STIRE DE ULTIMA ORA
Papadopol s-a casatorit cu Ginghina.
CASA DE PIATRA!!!!
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
Raspunsuri
Cristina_C spune:
Papadopol era in "Numai Iubirea" arhitectul Dan Bratu si ea era Ildiko, servitoarea unguroaica. Bravo lor, dar mai degraba ma asteptam sa se casatoreasca Dan Bordeianu cu Adela Popescu.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
lgireada spune:
ei da? unde gasim amanunte? mi se pare interesant ... cum au stat nevazuti pana acum?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
melina34 spune:
Mey, am vazut povestiri adevarate ieri la orele 17 si au arata despre astia doi;cica ei erau doar colegi, au jucat in telenovela aceea si el o ducea pe ea acasa cu masina, ea statea in militari el in dr.taberii; la un moment dat s-a stricat masina'mnealui si a inceput sa-l duca ea cu masina pe el acasa...(akuma, o fi invitat-o la o cafea seara tirziu dupa ce l-a dus acasa si ea s-a dus, n-au dat detalii....)dar pareau foarte fericiti(stiti voi cum e la inceput!!) s-au casatorit in blugi, dupa care au mers la circiuma lui Papadopol sa serbeze evenimentul.
miag spune:
Casa de piatra!
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
iliuta spune:
Casa de piatra....dar din cate-mi amintesc ea era casatorita.....
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela