STIRE DE ULTIMA ORA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

OFF topic: Cove este un fel de rampa de lansare de la vedete de mana a patra catre vedete de mana a treia??!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by Edessa

OFF topic: Cove este un fel de rampa de lansare de la vedete de mana a patra catre vedete de mana a treia??!

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by Edessa

K-lumea!!! Asa s-a intamplat si cu Oana Zavoranu si cu Oana Ionita si cu Ioana Ginghina, Cove le lanseaza pe toate si ele il parasesc saracul!
On topic: despre Papadopol si Ginghina nu ma asteptam la o asemenea pereche, dar ... asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

cu AIA???
Il credeam mai pretentios, il vedeam alaturi de una mai..stilata...ma rog, incep sa comentez si eu pe aici, incredibil...

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si eu la fel credeam, dar nu stiu de ce nici nu prea cred ca au sa stea prea mult impreuna, ea mi se pare destul de usuratica. Am vazut mai demult un reportaj cu ea si spunea ca s-a despartit de fostul sot, ca el era prea bun, voia copii si ea voia doar sa se distreze, sa vedem cat s-o distra si cu Papi!

quote:
Originally posted by Lauraa

cu AIA???
Il credeam mai pretentios, il vedeam alaturi de una mai..stilata...ma rog, incep sa comentez si eu pe aici, incredibil...

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Stiam de ceva vreme de ei din Star! Habar n-aveam ca ea a mai fost casatorita mai ales ca o vazusem (tot in Star parca) sarutandu-se nevoie mare cu Cove!
In orice caz.. par o pereche reusita!
CASA DE PIATRA!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

si mai de ultima ora: asteapta un copil...

http://www.antena3.ro/vdt/N-au-pierdut-vremea-Ioana-Ginghina-ii-face-un-copil-lui-Papi_1001517.html

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da cu cine a mai fost combinat cove?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

cove a fost ani de zile cu zavoranca

mamica de rockerash

Mergi la inceput