Aspirante optimiste > 20ani (34)
Raspunsuri - Pagina 28
clauclau spune:
Ale, poate se apropie ovulatie...si te pui pe treaba 

Eu ma apuc sa-i fac o supa lui Razvanel, dar vin si pe la laptop sa verific ce mai scrieti. Asa ca sunt pe-aproape!
CLAU
AleDutulescu spune:
clau. sunt z8. sa am ovulatie in ziua 10-11??? nu m-ar mira. in dec am ovulat de 2 ori. in ziua 11 si in ziua 21.

si BB tot nu a venit.
am trimis sotu la farmacie sa ia teste de ovulatie. maine dim fac unul ![]()
Alexandra
numeioana spune:
Fetele, am vorbit cu cumnata mea. E in spital cu baietelul si cica are enterocolita. I-a pus perfuzie si a adormit. Era asa trista, saracuta!! Mi-e o mila de ea de-mi vine sa plang. Si Tudor, saracutul, cu perfuzie la un an!

Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
kriss79 spune:
Biby, bine ai revenit in forta!
numeioana> imi pare rau pentru Z1! s-ar putea sa fac si eu cunostinta cu ea zilele astea...ma simt cam naspa si am zis de ce sa nu mai fac eu un test, desi e ora 12..si of course, este negativ.
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
numeioana spune:
Ale, cum ovulatie de 2 ori intr-o luna?? Wooow, cat de mari sunt sansele pentru asa ceva?
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
kriss, e prea devreme, oricum, pentru test. Mi-am promis sa nu mai ma testez inainte sa am intarziere
. Sa vad daca ma pot tine de promisiune...
bibyrox spune:
Ioana imi pare tare rau pt nepotelul tau!!! O sa se faca bine o sa vezi!
Dumnezeu are grija de ingerasi!

Ale multumesc mult iubita!!!
Iti tin pumnii sa iasa luna asta!!!!
fetelor eu ma bag la somn... m-a ajuns oboseala de la stresul din saptamana asta!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

numeioana spune:
Pe la 13 si ceva plec la spital la nepotelul meu si apoi ma intorc sa va spun cum se simte... La 17.00 mergem la o pensiune sa petrecem de ziua mamei mele.
numeioana spune:
Somn usor, Biby! O sa vreau sa ma odihnesc si eu putin dupa ce vin de la spital... ma simt si eu obosita, pt ca m-am trezit devreme in fiecare dimineata.
winter spune:
Mai fetelor mi-ati facut si mie pofta de somn!
Am inceput sa casc!!!Sunt asa de ametita ...cred ca se apropie o raceala!