Aspirante optimiste > 20ani (34)
Raspunsuri - Pagina 27
numeioana spune:
Fetele, va amintesc sa-mi raspundeti si mie la intrebarea despre testele de ovulatie!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Numeioana, si noi am facut presupunerea asta pe baza temperaturii, dar cine stie, probabil sunt si exceptii. Fiecare oraganism e diferit cu toate ca stim ca temperatura creste dupa ovulatie. Nu stiu ce sa zic...
Poate daca ne da Andreea mai multe detalii!
Dar stai linistita, nu ai gresit cu nimik, nu ma supar eu pe tine draguta mea.
CLAU
clauclau spune:
Numeioana, eu fac Dr Sigur si sunt multumita de ele, mi-au detectat mereu ovulatia, eu altele nu am folosit si nu stiu ce sa zic de ele...
CLAU
numeioana spune:
Mersi mult, Clau! Si ma bucur ca nu te-ai suparat. Deci Dr Sigur zici? Abia astept sa le testez. Cam pe 24 o sa ovulez...
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bibyrox spune:
Ioana eu n-am facut teste de ovulatie pana acum dar am auzit ca cele de la Dr.Sigur sunt cele mai bune!
Succes!!!!! Cred ca de luna viitoare fac si eu!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
numeioana spune:
Multumesc, Biby! Si bafta multa si tie! Sa-ti revii repede!
AleDutulescu spune:
biby - bine ai revenit. Sa-ti dea Dumnezeu putere si ma bucur ca ai trecut peste problema eram ingrijorata pentru tine
ioana . testele de ovulatie se fac dimineata. ca cele de sarcina.
feteleeee va dulce pe toate
Alexandra
numeioana spune:
Va multumesc tuturor pt incurajari! Sunt convinsa ca va fi bine! Ale, dupa ce m-am tot amagit cu testele de sarcina, nu mai fac in ruptul capului vreun test cu urina de dupa-amiaza!!!
AleDutulescu spune:
ioana. NUMAI de dimineata trebuie facute testele. ai mai mari sanse sa iasa corect.
eu am asa... niste ameteli. si ma dor sanii de mor. e ziua 8 .
Alexandra