All about Constanta (84)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Cine ma ajuta si pe mine, ca nu ma descurc...
Unde vad care sunt ultimele mesaje postate de mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

salutare!
azi am ajuns si noi in sf la dr de fam si ne-a dat ceclodyne,rofodex si nurofen,2,5mlde 3/zi.asta e ,ii dam antibiotic,pt ca ii este frica sa nu coboare raceala la plamani.sper sa fie bine
tatiana,ma bucur ca ai gasit bona potrivita.
crixia,suces la bb 2.sa auzim ca vine barza mai repede
mav,aveti petrecere mare??? 3 anisori
fetelor aveti idee ce nr are dna care face echo 3 d?cea de pe bogdan voda?si cam cat costa?o intereseaza pe o prietena de la slobozia.
in legatura cu alaptatul,nu stiu ce sa zic.eu as vrea sa o cam intarc pe ege,pt ca se trezeste des noaptea.ma gandesc ca daca o intarc nu se mai trezester asa des.nu stiu cum sa o intarc?deodata sau in timp???desi nu stiu daca o sa reusesc in timp.adica sa-i scot tzitza de zi,adica sa nu suga ziua.ea imi scoate tzitza cand si unde are ea chef.asta e.
noapte buna

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!

Tatiana saru-mana!

Liana, dupa ce te-ai logat, apesi pe nick-ul tau "LeeAnn" sau in stanga paginii, la "profil personal" si vei vedea link-urile catre ultimele subiecte postate de tine (nu cred ca ai subiecte arhivate).

July, sincere condoleante! Si noi am cumparat de curand loc de veci pt parintii mei, la Cimitirul Municipal (unde arata civilizat, sunt alei betonate, cavouri de beton, ai posibilitatea sa alegi anumite sercivii, etc). Chiar daca suna macabru, moartea-inmormantarea sunt momente importante din viata noastra, ca si nasterea, botezul sau cununia. Daca va intereseaza, va pot da mai multe detalii.
Noi si parintii mei, suntem foarte multumiti de alegerea facuta (de... achizitie).

Cornelia ce-as mai putea spune, decat sa va faceti bine mai repede!!!!!!!!

Roxana, cata dreptate ai avut!!! Am obosit sa fac naveta intre cele doua subiecte "de Cta".... Si dupa ce am citit la ZZ subiectul aspirantelor optimiste, m-am lamurit pe deplin.

quote:
Originally posted by ege

salutare!
azi am ajuns si noi in sf la dr de fam si ne-a dat ceclodyne,rofodex si nurofen,2,5mlde 3/zi.asta e ,ii dam antibiotic,pt ca ii este frica sa nu coboare raceala la plamani.sper sa fie bine
tatiana,ma bucur ca ai gasit bona potrivita.
crixia,suces la bb 2.sa auzim ca vine barza mai repede
mav,aveti petrecere mare??? 3 anisori
fetelor aveti idee ce nr are dna care face echo 3 d?cea de pe bogdan voda?si cam cat costa?o intereseaza pe o prietena de la slobozia.
in legatura cu alaptatul,nu stiu ce sa zic.eu as vrea sa o cam intarc pe ege,pt ca se trezeste des noaptea.ma gandesc ca daca o intarc nu se mai trezester asa des.nu stiu cum sa o intarc?deodata sau in timp???desi nu stiu daca o sa reusesc in timp.adica sa-i scot tzitza de zi,adica sa nu suga ziua.ea imi scoate tzitza cand si unde are ea chef.asta e.
noapte buna

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Ege, multa sanatate si voua!
Eu l-am intarcat pe Sebi la 1 an si 2 luni, treptat, in sensul ca i-am scos cate un supt la san (inlocuit cu biberon de care nu am reusit sa scapam pana acum, desi e baiat "mare"), odata la cateva zile. Eu am avut din ce in ce mai putin laptic, iar el nu a suferit prea mult. Mai greu a fost pt mine, ca-mi placea mult sa-l alaptez... Dar mai multe nu mai stiu sa-ti spun, ca am cam uitat...

Pt echo la d-na dr Ciufu:
Program: L-V 9-15 (si daca am inteles eu bine, are si doua zile pe sapt. program de la ora 18 incolo)
Adresa: Str Bogdan Voda, Nr11
Tel: 0241-511330 si 0722-393834
Preturi (ecografie -VOLUSON 730 4D):
-echografie sarcina trimestrul I.......100RON
-echografie sarcina trimestrul II/III
-fara 3D/4D.........150 RON
-cu 3D/4D............250 RON
-echo abdominala (etaj superior, etaj inferior, pelvis)....50RON
-echo copii.......35 RON
-echo pelvis cu sonda transvaginala.....50 RON
-ech tiroida......35 RON
-echo san bilateral.....35RON
-echo testicul...35 RON
-echo Doppler vascular membre inferioare....50 RON
-echo Doppler carotido-vertebral....50 RON

....Petrecere mare nu cred ca vom face... probabil ca vom sarbatori in familie (deja am cumparat o parte dintre cadourile de pe lista lui Sebi si le-am pitit bine). Ca si anul trecut, de ziua lui, Sebi nu este ok. Acum nu mai are muci, nu tuseste, nu a facut febra, insa are amigdalele atat de mari, ca abia mai respira (nici nu stiu pe unde!). S-a trezit de multe ori peste noapte si ne-a zis ca nu poate sa doarma pt ca respiratia lui "face prea mult zgomot".
Inca mai asteptam rezultatul exsudatului, d-na dr nu ne-a dat antibiotic, "suntem" pe homeopate.
Voi aveti idee, de la amigdale, poate pati ceva si pe la urechi? Sa nu dam din una in alta...
Si cine a fost mai de curand la dr Loghin, imi puteti spune unde s-a mutat cabinetul si eventual si nr de telefon, poate facem o programare pt azi (nu mai stiu nici ce program are), ca nu stiu ce sa mai fac cu omuletul meu..... sforaitor!!!!!!!!!!

Cu acordul vostru, as trece pe lista detaliile de contact ale dr Dumbrava, dr. Login, dr. Ciufu, dr. Balcan (mamacita).
Astept parerea voastra!

Tuturor, o zi frumoasa!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Cornelia acum nu mai ai de ce sa regreti, stia linistita. ai grija cu prednison-ul de o singura chestie: fara sare. da nici un pic, nici un strop, nimic. va trece tusea, stai linistita. si nu te culpabiliza degeaba, nu ai de ce. pupicei muulti! si sanatate.
Ege eu sunt pentru intreruperea treptata a alaptatului....dar cred ca tocmai noaptea va fi cel mai greu. tinem pumnii...si succes! uite aici ai subiectul despre intarcat....poate te ajuta in plus!
July condoleante. dar daca tu zici ca a fost mai bine....precis asa este. ai mare grija cu viroza. cred ca de prin spital ai luat-o, nu?
Crix da pui am cuptor electric. pentru pandispan folosesc 170 de grade si functia ventilat. pandispanul e pretentios....si cade repede. un truc ar fi sa nu fie zgomote in casa si sa nu se tranteasca usi, geamuri, etc. nu glumesc....dar se lasa aluatul de la orice! eu de cate ori l-am facut noaptea sau seara tarziu cand dormea Patrick....nu prea am avut surprize neplacute
Mav tu ai zis-o...eu nu. succes la terminarea listei pentru ziua lui Sebi...imi inchipui ca e cam lunga . nu stiu unde s-a mutat Loghin, imi pare rau. daca aflu ceva scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna dimineata si de la noi!

Urez multa sanatate la toti bolnaviori. Mie imi e si frica sa spun ca suntem ok ca sa nu ne pocneasca si pe noi vreo raceala ca stau cu sufletul in gat.

In rest suntem bine. Nik azi dimineata nu a mai facut nazuri la cresa, ma bucur tare mult. Andreitocmai s-a trezit si bineinteles ca e in picioare. Se ridica pe tot ce prinde, nu conteaza ca e usa de exemplu, care se misca si el pica in nas. A luat la cazaturi o gramada dar tot nu a invatat cum sa cada.
Eu inca ma tin tare pe pozitii ca nu ii iau premergator, dar daca mai imi cade ca lemnul de catevaori in secunda urmatoare am plecat prin magazine dupa premergator. In "4 labe" nu ii mai place iar eu cu toata gimnastica mea tot nu pot sa stau cocosata prea mult ca asa raman, cocosata.
Apropo, are careva exercitiile Callanetics? Eu le-am salvat de pe forum de aici dar nu sunt foarte inteligibile si mai mult din amintiri le fac.
Offf, m-am intins ca o pomana tiganeasca. Asta e dezavantajul sa stai zilnic singura numai cu copii mici.

Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

July, condoleante!

Va doresc tutror multa sanatate! Sa va faceti bine repede pitici, mamici si tatici!

Roxa, ii dau regim fara sare. Cred ca azi e ultima zi de prednison. Dupa intreruperea tratamentului, trebuie sa o mai tin un timp pe regim?

Vic, dr. Loghin s-a mutat pe la Brotacei, dar nu stiu exact unde. La parterul unui bloc, la Brotacei, pe langa cofetarie, mi s-a spus. Daca aflu mia multe detalii iti spun.

Jone, suces cu acomodarea la cresa! Pe mine iar ma bate gandul s aii dau pe Stefan din primavara.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

July, ai dreptate cu pregatirea pt evenimente, chiar nefericite! Si eu am trecut cu putin timp in urma printr-un deces, tot un unchi, destul de tanar, 50 si un pic de ani, stop inima in timpul noptii. Imi e mila de matusa mea, care nu a muncit deloc pana acum, ca v-a ramane la mana copiilor. Iar vara-mea e socata, tatal ei i-a murit in brate, iar socul asta cred ca o marcheaza. Are un bb de 6 luni, il alapteaza, sper sa nu ramana fara laptic.

Mav, raspunsul meu se subintelege, DA!

Rox,cred ca ai dreptate cu miscatul pandispanului, ca pana acum l-am incercat de 2x, prima data seara dupa ce am dat stingerea, iar urmatorul a fost agitatie pe langa mine.

Cornelia, e bine de stiu pt tuse pe fond alergic un medic. homeopat Pulsatila, dar in functie de starea fiecarui se da doza diferita. LA Alexia a functionat bine Pulsatila, e ca si oscilo, bobite bune-bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Scriu si eu scurt dimineata!!!!

July, imi pare rau pt pierdere...

Cornelia, ma bucur ca sunt mai bine copiii!!! Spui de cresa pt Stefan? De ce??? E prea mic...mai ales daca are cine sa stea cu el acasa...

Roxa, azi ma apuc de cornulete...le fac sa vad cum imi ies!!!! Ah...am atatea de cumparat pt duminica...si de abia am comandat tortul si atat!!!! M-oi trezi cu invitatii si nimic pregatit...Oricum inafara de prajituri nu fac nimic deosebit...sandwich-uri si legume...

Tatiana, ma bucur ca v-ati linistit cu bona...cand vine tati al vostru?

Jone, aici sunt niste servetele (nu le-am vazut in Ro, dar poate au aparut) pe care le pui in uscator cu rufele (sunt antistatice) si miros placut si scoti rufele "calcate"...dar tot nu sunt multumita...nu au mirosul ala de afara...nu stiu cum sa explic...

Noi ieri am iesit cu gasca...hihi... (Elenalove de pe Dc) are 2 baieti unul de varsta cu DAvid si unul de 2 luni (tot David)...imi e asa drag cel mic...am retrait un pic perioada cand David al meu era asa micut...
Sunt asa scumpi si cuminti la varsta asta!!! Si cresc asa repede...ma apuca nostalgiile!!! hihi...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Sebi a luat pana acum www.magazine-online.ro/medactiv/detalii/tonsilotren-60-comprimate-masticabile/5345/tonsilotren/" target="_blank">TONSILOTREN -produs homeopat. Nu stiu sa va spun daca e grozav sau nu, dr Dumbrava sustinea ca a tratat 2 copii cu amigdalita doar cu Tonsilotren, fara antibiotic! As vrea sa pot spune ca functioneaza si la noi, dar nu sunt sigura...
INDICATII TERAPEUTICE: -combate eficient simptomele din faringoamigdalita acuta si cronica -tratamentul preventiv al amigdalitelor repetate la copii -stimuleaza si intretine imunitatea organismului -amigdalite acute -faringita catarala -farigita cronica si cronic recurenta -hiperplazia amigdalelor -vegetati adenoide ("polipi") la copii -tonsilectomii ("scoaterea amigdalelor").

Crixia, DA pt adreseele dr in lista, nu asa (sau vrei amamunte despre locul de veci?) ?

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Crix, sigur am dreptate cu pandispanul . intepatul ala nu i-a facut deloc bine... garantez.
Sanzi fa fara grija cornuletele, sunt foarte usor de facut. nu trbeuie sa creasca aluatul, sunt teribil de fragede pentru ca au si praf de copt si mai si arata foarte bine. o singura grija trebuie sa ai: la umplutura, sa nu fie lichida si nici multa. stiu ca nu gasesti rahat p-acolo dar poti folosi putina crema de ciocolata sau chiar sa le lasi goale....ca trecutul prin siropul ala face toti banii .
Cornelia, mai las-o doua zile pe regim dupa prednison.
Aura, habar n-am de callanetics, sorry....nici nu stiu ce inseamna. pe tata google nu ai gasit nimic?
Alina mergeti pe tonsilotren...rau nu are cum sa ii faca. link-urile alea din primul mesaj crezi ca trebuie sa le tinem acolo? ca sunt deja puse la subiectul aspirantelor....

Mergi la inceput