Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Jasmin si Cocolyn bine a-ti venit si sedere cat mai scurta pe la noi.
Noela esti c-am suparata, ingandurata,preocupata...te inteleg...da cine n-are probleme pe aici.
Irlandezo ti-au inghetat degetelele...de nu mai scrii nik.
Teomaria nu-i bai ca intrebi...cine stie raspunde.

Ali

Mergi la inceput

Bubule baga un test...sau l-ai facut deja??

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Special pentru iepurila

http://www.phg.ro/phg_new/horoscop/european/Horoscop_2007/Taur-pz21-2.html

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Fetelor, multumesc tuturor pentru urarile de bun venit, este adevarat ca este mult mai usor cind ai cu cine sa-ti impartasesti gindurile si mai ales sa vezi ca alte suflete sunt alaturi de tine in aceste incercari. Deci sa inteleg ca marea dorinta a tuturor celor de pe aceasta pagina este sa se mute la Odiseea Sarcinii. Pai atunci trebuie sa ne dorim din tot sufletul sa ne mutam toate acolo cit mai curind. Vreau sa va mai spun ca deja parca incepeti sa-mi deveniti prietene, chiar va doresc din suflet si voua bebele mult visat.

Mergi la inceput

Vad ca va pricepeti foarte bine la subiectul temperatura bazala. Am o problema se pare: mi s-a terminat menstruatia pe 9: incepind cu data de 10 imi iau temperatura vaginal si culmea este ca niciodata nu e aceeasi: fluctueaza de la 36,5 (cit am avut alaltaieri) si pina la 36,9 in prima zi de masurare, adica pe 10 ianuarie, imediat dupa ciclu. Dar, din 7 zile de cind imi iau temperatura, cel mai des (adica 3 zile) am avut 36,8. Din cite povestiti voi mi se pare o temperatura cam mare, nu credeti? Ar trebui sa ma ingrijorez? Sau e ceva ce nu fac bine? Mentionez ca folosesc un termometru electronic.

Mergi la inceput

Ah, Cocolyso, vad ca si tu iti faci ginduri fel de fel si nu este bine. Recunosc, si eu sunt vinovata de acelasi lucru, incerc sa nu ma gindesc, desi stiu ca nu fac bine. Stresul dauneaza foarte mult in aceste cazuri.
Multumesc pt tot, fetelor. Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Jasmin, Cocolyso: bine ati venit!!

endometrioaselor, eu nu va tin pe jar...doar ca am fost plecata...intr-adevar azi Z32, tot n-au venit uratii, insa test negativ iar.
Pt mine e evident ca e o intarziere cauzata de hsg... altceva n-are ce sa fie
Va pup pe toate

bubuleana

Mergi la inceput

Bubuleana, imi pare rau pt testul tau negativ, o sa fie pozitiv data viitoare. Fetele erau tare nerabdatoare sa afle despre tine.
Fetelor, va rog, cititi ultimul mesaj de pe pagina 5 si dati-mi un raspuns, daca aveti idee. Please.

Mergi la inceput

Jasmin TB trebuie luata la aceeiasi ora , adik inainte de a te da jos din pat, pe nemancatelea,bautelea(daca o iei oral), ne...poate sa varieze putin de la o zi la alta, mai ales daca este in preajma ovulatiei creste brusc si dupa scade...deci azi esti in ziua 8(Z1 -prima zi de cm).

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Bubuleana, imi pare rau pt testul tau negativ, o sa fie pozitiv data viitoare. Fetele erau tare nerabdatoare sa afle despre tine.
Fetelor, va rog, cititi ultimul mesaj de pe pagina 5 si dati-mi un raspuns, daca aveti idee. Please.

Cred c-ar trebui sa te bucuri.La mine dupa ciclu TB e 36,2 si intr-adevar e fluctanta dar nu depaseste 36,5 pana la ovulatie(cel mai des 36,3-36,4), apoi creste usor 36,6, 36,7 pana pe la 37 maxim (cel mai des 36,8), iar cu 1-2 zile inainte de ciclu scade iar la 36,6-36,4 si stiu sigur ca vine. TB o masor dimineata la ora 6(in general) sau cand ma scol eu niciodata mai tarziu de 7,30 - vaginal cu termometru digital, dar si cu cel obisnuit - arata aceeasi TB la mine
Sper ca ti-am fost de folos

Mergi la inceput