Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Teomaria la ce dr ai fost. Eu zic sa te mai duci la un alt dr pt ca multi spun ca nu ovulam si noi ovulam in draci. La mine nu era relevanta TB deoarece am circulatia f proasta si rar ajunge TB la 37 dar de ovulat ovulez. Am citit undeva ca persoanele cu hipotiroidie au TB mai mica.Eu am o hipotiroidie usoara

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

mirella 76 FELICITARI! Sa-ti dea DD un bebe sanatos tun si o sarcina fara greturi, si la propriu si la figurat .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

TeoMaria, in mod sigur ovulezi! Important este graficul, care dupa cum zici e perfect, si daca ai si mucus si teste de ov pozitive, nici nu se pune problema, "buba', daca exista, e cu siguranta in alta parte! Stiu fete care erau insarcinate si nu aveau temp peste 37, asa cum a zis si Miki! Si eu as zice sa ceri si parerea altui medic...
Bubu, hai mai, ne tii pe jar! Un test ai mai facut? Ca stiu ca-ti place!
Mirela, te-am trecut pe lista dar n-am mai apucat sa scriu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Ali, pupaza mea, fu intra-adevar plimbata prin Bucuresti, dar din pacate cam trebuie taiata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna fetelor, e prima data cind intru aici. Ca si voi, sunt o aspiranta la bebe. Am aproape 32 ani, incerc de citiva ani sa ramin, acum doua luni m-am operat de chist ovarian drept, doctorul imi spusese ca imediat dupa laparoscopie am sanse mari sa ramin, dar pina acum nimic. De o saptamina, de cind mi-a trecut ciclul, imi iau temperatura bazala, folosesc produse naturiste: maca, ceaiuri, kamayani. Sunt curioasa daca ovulez, in mod normal pe 19 ar trebui sa-mi fac un test de ovulatie. Pe la sfirsitul saptaminii, adica joi, voi merge la ginecolog sa-mi faca un control, sa vad daca e totul in regula cu mine, dupa operatia de chist si sa-mi spuna daca mai am si alte probleme, desi tare as dori sa nu.
Am citit tot ce ati scris si vad ca aveti si voi aceleasi probleme ca si mine, aceleasi temeri. Ce ma bucura este ca va incurajati una pe cealalta si asta conteaza foarte mult pentru moralul unei femei aflate in situatia noastra. Sper sa ma primiti si pe mine in rindul vostru. Va doresc la toate ceea ce-mi doresc si mie: un bebe(sau mai multi) sanatos. Salutari tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Jasmin, bine ai venit intre noi!
O sa gasesti aici sprijin si incurajari oricand vei avea nevoie, fetele sunt foarte sufletiste! Si parca asteptarea lui bebe e mai usoara cand ai cu cine vorbi despre asta, nu?

Noela, greu mai dai un semn de viata! Sa stii ca n-am uitat ca tu si Marie m-ati ajutat cu info cand am facut hormonalele Si mi-as dori sa apari mai des pe aici...Si daca te referi cumva la "taiatul" la care cred eu , iti lansez si o oferta: eu cred ca o comit la inceputul lui februarie, la Giulesti. Vii si tu cu mine? Sa ne tinem de urat si sa treaca toate cele mai repede ...Sau poate preferi Elias-ul?
Oricum, oferta ramane valabila! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Buna,

Am mai scris si eu pe forum.....am 32 de ani si am ajuns la momentul bebe.Nu am probleme cu ovarele, uter, trompe, etc, am facut control, eco transvaginala sunt ok;insa se pare ca nu am ovulatie sau mai bine zis dupa eliberarea ovulului nu se intampla ce trebuie.
Sunt in faza in care medicul mi-a dat de facut dozare de hormoni:
-ziua a 7, fsh si prolactina, azi am luat rezultatele, 5.25 si 18.45
-ziua a 14, lh si estradiol, lunea viitoare + eco transv
-ziua a 21, progesteron si testosteron + eco transv
Acum astept sa vad rezultatele si ce tratament imi da.
Iau ulei de catina dimineata si in rest ma chinui cu ganduri de tot felul.
Va doresc numai bine si sa devenim cat mai curand.
Pupic,
Cocolyso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Jasmin, bine ai venit!
Adela, ma bucur ca mai intri si tu! Ai reusit, vad sa faci un plan de bataie! f bine!
Noela, pai te plimbi prin Bucuresti fara sa ne anunti si pe noi?
Bubule, ce faci? Esti prin z 32-33, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Jasmin bine ai venit. Sper sa reusesti cat mai repede sa ai un bebelus si sa te muti la Odiseea Sarcinii (e muuuult mai frumos acolo)!

Bubuleeee!! Meeey da tu chiar ne scoti peri albi, facandu-ne sa asteptam atat Hai! Testu' la control

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Fetele care sunteti din Iasi va rog mult de tot recomandati-mi si mie o dr.ginecolog buna,nu prea scumpa,la care nu se sta mult pe la usi si care iti explica bine ce ai de facut si nu trebuie s-o intrebi tot timpul TU ceva - cred ca cer cam mult!!!n-oi fi eu cam pretentioasa?

Mergi la inceput