Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Felicia,

am postat prospectul de la duphaston pentru ca dupa ce am intrebat de pregnyl tu mi-ai raspuns ca nu stii decat ca utrogestanul ar putea fi responsabil de cresterea temperaturii. Din cate stiu eu (dar e posibil sa ma insel), utrogestanul e un progesteron la fel ca si duphastonul, deci concluzia ar fi ca nici utrogestanul nu modifica temperatura
Cam asta a fost logica mea, dar suntem dupa o saptamana de munca, asa ca daca n-am fost foarte clara, imi cer scuze

Toate cele bune si bebici frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Oana, n-ai de ce sa-ti ceri scuze, acum am priceput si eu laogica ta! Se pare ca sunt cam adormita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna dimineata la amiaza fetili meli ,si dragi duamni!!

turturico bine ai revenit printre noi , unde disparusi?ce daca nu ai ce povesti , spune si tu o bazaconie...asa cum fac si io...nu de alta..da de la atatea zile numarate , temperaturi luate , ecografii , monitorizari o sa o luam toate razna....

nu am vesti fetili ,azi sunt ziua 15 ,dar nu prea am mucus abundent , asa incat banuiesc ca ovulatia a avut loc putin mai devreme undeva prin zilele 10 11 12 13 , pt ca atunci am avut mucus apos...si de prestat am prestat in zilele 7 9 10 14 , io stiu acum..cum mi-o fi norocul...
sapt.viitoare sunt la vanatoare de simptome de sarcina...

avalon ,felicia , mami , noela , va pupic pe toate si va doresc wkend placut..
meda ne bucuram ca ne mai dai vesti din cand in cand si ca totul este bine cu burticutu...pupici ...

pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

felicia, ma bucur si eu ca stiu mai bine ce se intimpla cu mine, dar tot as fi preferat sa se intimple odata ceva, decit sa tot analizez si sa reanalizez
floricico, numaram cam deodata, eu sint ziua saipsce, da' nu prestaram decit in zilele 9, 10 si 15, din cauza de departare de barbat. Si de ovulat la cum ma intepara ovarele cred ca ovulai in ziua 12, asa ca n-am cine stie ce sperante luna asta.
Partea mai nasoala e ca sefii ma trimisara in delegatie peste mari si tari si nu mai vin decit in uichenduri acasa. Iar la cum numarai eu, ratez probabil si perioada fertila de luna viitoare, ca deja mi-am calculat pe cind ovulez intr-o luna.

va pup pe toate si va doresc un week-and frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

turturico, cum sa rad? ca ma atinsesi la coarda aia sensibila;
hai, ca acu-mi trecu, sunt iar vesela
lasa, mey, ca si Ale intre o delegatie la Bruxelles si-alta mai stiu eu pe unde, ramase fericita de nu-si mai revine 9 luni

stai ca uitai s-o salut pe duamna floricica (iar venisi sambata la serviciu? pai, asa se fac copiii? )
si salut pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

turturico, , multumesc din suflet pentru urare;sa stii ca e bine venita oricand, chiar mai bine post eveniment,am avut timp sa ma obisnuiesc cu ideea ca a mai trecut inca un an.

fetelor va urez si eu we placut, io mi-s obosita moarta, am avut program administrativ si un exces de zel cum rar ma apuca.terminai tot ce-mi propusesem dar si eu sunt gata.imi cad ochii in gura de somn,si ma doar toati celi.
ma duc la somic.
paaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mBuca spune:

Fetelor am si io o intrebare care s-am mai pus de jde mii de ori
Oare e devreme sa fac un test in Z24 din 28 de zile?
Nu mai am rabdare neam.
Eu am avut ovulatie in ziua 14. In zilele 18 si 19 m-a durut burtica
acolo jos de m-a pus in pat. Alte simptome nu prea am doar ca ma dor sanii dar la fel ca inainte de ciclu ba poate chiar mai putin...de fapt unoeori ma dor mai tare uneori mai putin.
da Doamne sa fie ca altfel stimulare scrie pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Ancuta ca intrebai de procedura...se introduce o substanta de contrast via vaginal in interiorul uterului pina in trompe si se fac radiografii.In functie daca substanta ajunge in trompe sau nu iti poate spune daca ai trompele infundate sau nu. De asta spunea dj_mama ca daca ai trompele infundate te va durea .Se spune ca radierea e minima si ca sansele de a ramine dupa o HSG este mare. A,proba se face la 3-4 zile dupa CM,adica cam prin z 7. Sper sa-ti fi fost de ajutor!

Multumesc ptr raspuns ,mi-a spus sa ma programez ptr ziua 7 .
A mai facut cineva cu Dr. Niculescu?
Cum este?
Dj_mama multumesc ptr raspuns

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

mBuca, hai ca nu e devreme
Noela, te culcasi la 17.48 de dupa-amiaza, ori de noapte ?

Mergi la inceput