Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149
Raspunsuri - Pagina 11
Jasmin012 spune:
Buna, fetele.
Bubu, ce se mai aude cu analizele? Cred ca esti la medic. Eu am sa plec la ginecolog peste o ora, cind ma intorc sper sa aflu vestea cea mare. Nu ne tine ca pe jar.
Roxali, nu fi trista. Stiu ca e Z2, dar fi optimista. Poate peste 2 saptamini ramii, sa dea Dumnezeu.
Of, Doamne, oi putea eu, peste 4 zile sa concep mult visatul bebe? Vreau sa va trag dupa mine la Odisee, cit mai repede. Sau poate ne trage Bubu pe noi?
Hai ca va pe toate. Sa faceti si in lipsa mea.
bubuleana spune:
Angelique: asa e , la mine a fost de fiecare data "0" dar depinde laborator...unde le-ai facut?
bubuleana
bubuleana spune:
fetelor, multumesc mult de sustinere!
dar sunt sigura ca rezultatul va fi zero pt ca testele de azi mi-au iesit clar negative.
tb sa vina faxul in curand...
bubuleana
Happiness_4_us spune:
Bubule, eu iti tin pumnii in continuare!
Doamne ajuta sa fie bebe!
Pupici.
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
bubuleana spune:
fetelor, multumesc mult ca ati fost alaturi de mine
insa rezultatul e zero, cum ma asteptam.
dar nu inteleg unde au disparut rusii
oricum plec in vacanta si poate ma intorc cu o supriza frumoasa
multi pupici la fete scumpe si dragi
bubuleana
Jasmin012 spune:
Ah, imi pare rau, Bubuleana. Probabil ca iti intirzie din cauza stresului. Dar nu fi trista, ai sa vezi ca daca pleci ai sa te ma destinzi si ai sa capeti forte noi.
Eu am fost la medic si mi-a dat de facut o serie de analize de singe si de secretie. Sunt primele analize de genul asta pe care le fac. Trebuie sa merg la institutul Cantacuzino. Iar sotul, spermograma. O sa mergem saptamina viitoare, cit mai repede.
Roxali spune:
Multumesc Jasmin, de fapt nu cred ca s-ar putea sa se intample minunea asa de repede la mine...bine ca fa-ti dat pe analize...va tin pumnii sa nu aveti surprize.
Noela, Avaloane, Feli, Flori a-ti fugit??
Bubule pe de-o parte esti fericita ca pleci la "caldut"...sa vi cu bateriile incarcate si plina de optimism, nu de alta da sa ne mai scoti si pe noi din butoi...
Ali
L5845 spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
fetelor, multumesc mult ca ati fost alaturi de mine
insa rezultatul e zero, cum ma asteptam.
dar nu inteleg unde au disparut rusii
oricum plec in vacanta si poate ma intorc cu o supriza frumoasa
multi pupici la fete scumpe si dragi
bubuleana
Bubule sa nu fii trista si numai bine ca mergi in vacanta. Sa te distrezi super, sa va iubiti la greu si sa plecati 2 si sa veniti 3...ce zici de propunerea mea?
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
AngeliquedeS spune:
Analiza bhcg am facut-o la synevo-medicover si la rezultat mi-au pus ca bhcg < 0,1.
Analiza am facut-o acum 2 saptamani aproape , pe 8 ianuarie, in a patra zi de intarziere. problema e ca de atunci si pana acum ciclul tot nu a venit, desi am luat 10 pilule de duphaston, a 10-a acum 5 zile, de obicei ar fi apartut.
Nu imi fac insa iluzii pentru ca anul trecut in mai am avut tot asa o dereglare urata si nu mi-a venit ciclul dupa 10 pilule de progesteron, am asteptat 10 zile, am facut teste peste teste, eco, bineinteles ca nu era sarcina, si au venit si rushii abia dupa a doua transa de 10 pilule de progesteron. Asa ca probabil asa mi s-a intamplat si acum. am spus ca mai astept pana luni si merg la medic daca tot nu vine CM. Ce m-a intrigat a fost totusi rezultatul acela ciudat, eu stiam ca trebuie sa fie 0
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
X-ray spune:
dragele mele sper ca sunteti bine sanatoase si optimiste!
vin si eu cu o intrebare:stiti ceva de meda?e ok?stiu ca ea mai scria si pe aici.pe la noi la odisee nu a mai dat din 2006 si speram ca e totul in regula cu ea.
la toata lumea si tin pumnii pt teste pozitive de sarcina!
alina 13+