Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149
Raspunsuri - Pagina 10
teomaria spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Bubule,
Iti tin pumnii.
Eu de cate ori am facut teste si au fost negative, apai negative au ramas mama. Nici peste o zi nu a aparut nimic pal si nimic roz. Asa ca be happy. Am eu asa o presimtire ca vii la noi la odisee.
Pupa mama fata.
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Bubule si eu la fel am patit. Negativ e negativ la orice ora
Tin pumnii stransi sa fii.Imi fac si eu sperante ca luna viitoare dupa hsg poate,poate...
Pupici
bubuleana spune:
Rox: oooffff mey, ai naibii rushi au mare nevoie de o bataie buna
teomaria: si eu am facut hsg luna asta si ma gandeam ca de-aici mi se trage intarzierea...oricum e bine s-o faci!
nana: eu sunt fff optimista de felul meu dar in acelasi timp am si un instinct mare de conservare...asta-i povesteam si lu' biby: mi-am riscat de prea multe ori sufletul (numai anul trecut am facut testul de sange de vreo 5-6 ori si mereu a fost ZERO + teste de urina peste 100 buc!!!, si milioane de sperante tot anul!!) si mi-am adunat sufletul faramitze de pe jos, de fiecare data, acum efectiv nu mai vreau, nu mai pot...important e ca ma simt bine si ca sunt vesela indiferent de rezultat. Stiu sigur ca anul asta se va intampla
Jasmin: dar ce zici de urmatorul??
Lianooo: bine ai revenit!!! cate zile au trecut de la IA?
bubuleana
mcrissa spune:
bubu iti tin pumnii iubita sa pleci la odisee
d'abai astept sa ai rezultatul la testul de sange.hai ca vad ca in ianuarie plua cu
Mcrissa bebe strumph-ul meu
Happiness_4_us spune:
Bubule, ma repet: te astept la odisee. Si mai repede ca ma grabesc.
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
L5845 spune:
bubuleana draga,lasa pesimismul la dusmani si nici la aia, ca daca e BB ( sa fie). ii face rau si lui si tie . Asteptam vesti .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
AngeliquedeS spune:
Fetelor, raspundeti-mi si mie la o intrebare. rezultatul la BHCG cand e negativ, apare trecut pe foaie 0?
La mine pe foaie scria BHCG < 0,1
Bubuleana, tu spui ca ai facut analiya de mai multe ori, spune/mi si mie, te rog mult!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
adelamaria spune:
Angelique, buna!
Din cate stiu eu, ca sa fie pozitiv, deci sarcina, beta HCG-ul tre sa fie mai mare de 5 ui/l. Sper sa nu ma insel...al tau eu inteleg ca e negativ...imi pare rau...
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Angelique, buna!
Din cate stiu eu, ca sa fie pozitiv, deci sarcina, beta HCG-ul tre sa fie mai mare de 5 ui/l. Sper sa nu ma insel...al tau eu inteleg ca e negativ...imi pare rau...
Adelamaria, e clar negativ, nu se pune problema, dar nu inteleg de ce nu pune clar NEGATIV, adica 0, si eram curioasa daca la toate laboratoarele se bazeaza pe fractii. Multumesc pentru raspuns.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...