Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (8)
Raspunsuri - Pagina 28
msemcu spune:
Dragele mele, am intrat si m-am uitat minute in sir la pozele cu minunile voastre! Asa sunt de scumpi si de fumusei ca mi-au dat lacrimile de emotie! Abia astept sa le vad si eu pe nazdravanele mele!
Monica, ma bucur sa aud ca esti bine! Tine-o tot asa, ca nu mai este mult!
Eu din pacate nu am vesti din cele mai bune: am fost vineri si am facur testul de toleranta la glucoza si nu mi-a iesit chiar foarte bine. Adica una din cele 3 valori este peste limita normala. Oricum, luni am programare la doctor si o sa intru sa va povestesc cum a fost! Si abia astept sa-mi vad si printesele la eco, sa ma asigur ca sunt ok, ca mi se pare ca dau cam usurel cu piciorusele si cam rar! Sau oi fi eu mai paranoica, oricum, abia astept sa ajung acolo!
Pupici pentru toate mamicile prezente si viitoare de aici,
Mari 20+
ainia spune:
nanaoti , multumesc pt aprecieri. Deocamdata e f bun patutul, imi convine ca sunt alaturi unul de celalalt si nu se simt singuri, se privesc, rad unul la celalalt, isi ating manutele... Are insa si un dezavantaj, are marginile destul de joase si cand se vor ridica pe marginile patutului, nu cred ca mai e mult, , risca sa cada din el. Ne gandim acum la un sistem, o chestie , cumva sa-l inaltam...
Mari, o sa fie bine, am cautat despre ce ai scris tu pe google, sa cauti si tu ca sa te informezi. O sa fie bine, o sa vezi tu! Asteptam sa ne scrii dupa ce vii de la control
lavinia
http://new.photos.yahoo.com/lavigemeni/album/576460762388152721
elyanne spune:
Dau repede raportu' sa nu ma dati la disparuti... n-am citit din urma... Ne-am mutata inapoi acasa de la mama... si nu am avut cablu pt. net pana acum... Nici acum nu prea am... ca sta insirat prin casa si cand e treaza mandra, il strang...
O sa scriu mai multe zilele astea.
S-a mai nascut o stea
LEVI spune:
Buna dimineata,fetelor!
Ieri ne-am intors acasa.Copiii au inceput sa ia in greutate.
Multumecs tuturor pentru urari! si de asemenea pentru ca imi sunteti un real sprijin.
Operetia inca ma mai tine,bebeii abia se obisnuiesc cu noul mediu.E destul de greu pana ne acomodam unii cu altii.
Laptic ,are mami putin deocamdata,sugem, si primim completare de lapte praf.
Va pupam si mai vorbim.
Luminita36+ si Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
anail spune:
Bine-ai ajuns acasa draga LEVI !!!!!Am intrat sa aflu vesti de la tine si cand-coolo esti deja acasa...super!!!inseamna ca totul a decurs bine.Chiar aseara calculam ca ai nascut pe 1 feb si ma gandeam ca prin 7 feb va lasa acasa.....dar uite ne-ai facut supriza cand ai plecat si se pare ca si la intoarcere.Va doresc din tot sufletul o crestere buna si sanatoasa,iar tie multa putere si rabdare!Bucurati-va impreuna!!!!
Eu am fost vineri la doctor,dar nu am apucat sa va scriu pt ca am avut musafiri la sfarsit de saptamana...se pare ca si pe mine ma asteapta cezariana din cauza ca un bb s-a razgandit si s-a intors cu capul sus si doctorul mi-a explicat ca ar fi mai bine cezariana pt bb-ul care este pozitinat in sus.Oricum in cazul meu o sa hotarasca medicii din spital cum va decurge nasterea.Joi merg la spital la control si poate am sa aflu mai multe.
LIANA 32 sapt
Flavia-Ioana spune:
SALUT FETELOR !!!
NOI SUNTEM F BINE, AVEM 3700 CU 3400 SI SAMBATA AM AVUT BOTEZUL, AM FOST TARE CUMINTI, IN TIMP CE MAMI SI TATI AU CHEFUIT PANA LA 3 DIMINEATA, IAR NOI AM FACUT NANI LA HOTELUL RESTAURANTULUI...
AM PUS POZICI !!!!!!!!!!!!!
LEVI, LAURA
VA TIN PUMNII LA TOATE ! SARCINI LA TERMEN VA DORESC !!!
Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320651403
Laura25 spune:
Luminita bun venit acasa! Sa iti traisca flacaii si sa fiti sanatosi cu totii. E mai grea perioada de acomodare si de colici, cam 2-3 luni, dar apoi se linistesc apele. Cu lapticul, eu te sfatuiesc sa perseverezi. Bea multe lichide, odihneste-te cat de mult poti, mananca bine si pune-i la san cat de des. Ei sunt cea mai buna pompitza si cel mai bun stimulent. Va pup pe toti trei si asteptam cu nerabdare povestea venirii pe lume asa de grabite a puilor tai. Si binenteles, VREM POZEEEEE!!!!
Flavia sa iti traiasca micile crestinele. Sunt niste scumpe. Si tu o frumosa! Super ca au fost cuminti si v-ati distrat si voi. Sa cresteti mari!
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
msemcu spune:
Luminita , bine ati revenit acasa! Oau, ce fericita trebuie sa fii ca ai scapat asa de repede! Va doresc acomodare usoara, bebelusii sa-ti fie mancaciosi si sa auzim numai de bine! Bravo! Cand ai timp poate ne spui si noua cum a decurs nasterea ta!
Liana, poate nu o fi asa rau nici cu cezariana! Important e sa fiti toti trei sanatosi! Ai mare grija de tine!
Flavia, sunt super printesele tale! Si cuminti pe deasupra! Felicitari noilor crestine!
Monica, tu ce mai faci? Sper ca esti bine: acasa si consemnata la pat, da?
Dragele mele, eu astazi am progrmare la doctor! Abia astept sa-mi vad fetele la eco! Si poate ma lamuresc si cu testul de toleranta la glucoza, la care nu mi-ai iesit niste rezultate prea bune! Va tin la curent!
Mari 20+
oanna3 spune:
Flavia, FELICITARI Dariei si Alexiei pentru cumintenie. Sa va creasca sanatoase cuminti[bis]
iubesc si sunt iubita
elyanne spune:
Am intrat un pic sa vad ce mai faceti... Recunosc ca am citit pe sarite ... dar recuperez cand o sa pot sa stau mai mult pe net.
Am mai implinit o saptamana... am ajuns la 33... Au mai ramas 3 (macar ).
Eu n-am reusit sa-mi adun toate rezultatele la analize... pt. ca al meu sot n-a avut timp si de asta... Dar trebui sa le iau odata, pt. ca peste o sapt. trebuie sa merg la dr. la consultatie.
La cele de la sange mi-a iesit fierul ceva mai mic decat valorile normale... acum sa vedem ce zice si dr.... stiu ca si data trecuta a fost ceva mai mic si totusi n-am luat nimic... pt. ca e normal in sarcina sa ai o usoara anemie.
Iar la urina zicea dr. de fam. ca e posibil sa mai fac si urocultura pt. ca a ieist ceva in neregula... s-ar putea sa fie vb. de o infectie. Sa vad ce spune dr. ginecolog.
La mine acasa inca e nebunie... sunt multe maruntisuri de facut... si parca nu se ma termina. Din cauza asta nici nu se poate termina curatenia... si doar le muta dintr-o parte in alta Sper sa termine pana nasc
Cam asa ne distram noi.
S-a mai nascut o stea