Mai multe detalii la produse
Raspunsuri - Pagina 4
Guguluff spune:
Super masinuta Biemme. In cateva luni i-as lua si eu galustii mele. Dar pana atunci am o intrebare pt Buburuza. Cum este caruciorul Giordani G4. Arata super si pare dotat dar vreau si eu sa stiu pt ce varsta este si ce greutate are.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
clyo spune:
neata!
ieri am primit masa, multumesc mult.
asseara am montat-o, i-a placut la nebunie: am desenat, am jucat carti pana la 23.30 , pana si laptele l-a baut acolo
de dimineata, primul lucru a fost sa verifice daca masa e la locul ei.
Buburuza-shop spune:
Guguluff
Iata informatiile despre www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2628" target="_blank">Caruciorul Giordani G4:
Recomandat pentru 0-36 luni ( pana la o greutate a copilului de maxim 15 kg ). Schelet telescopic usor, din aluminiu. Sistem de pliere compact, tip "umbrela". Maner reglabil pe inaltime. Spatar ajustabil pana la 166 grade pentru a asigura o pozitie confortabila bebelusilor si in timpul somnului. Husa pentru picioare si aparatoare de ploaie incluse. Protectie laterala pentru mai multa siguranta. Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte. Rotile din fata mobile cu diametru de 17 cm. Franare pe rotile din spate. Suspensii independente pentru amortizarea socurilor. Cos mare pentru cumparaturi.
Dimensiuni: 56 x 69 x 107 cm; Pliat (aproximativ): 28 x 31 x 107 cm
Din pacate, am aflat tot acum de la importator ca produsul este momentan indisponibil - speram ca va fi in urmatorul import, care este asteptat in perioada urmatoare.
Buburuza-shop spune:
clyo
Ma bucur tare mult ca va place masuta. Sper sa nu se repete (prea des) figura cu culcatul tarziu.
Si baietelul meu are o masuta asemanatoare inca de pe cand avea aproape 2 ani (acum are patru) si inca o iubeste.
Guguluff spune:
Merci pt. raspunsul rapid. Am sa pandesc caruciorul sa vad cand apare.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
nushulica spune:
buburuza azi am primit si eu masinutza este super mai mult imi place mie decat ingridutzei
ea e pe spate ca are claxonaud si vecinii claxonul dar asta e
multumim frumos si pentru surpriza
INGRID
catrinik spune:
Nu s-a rezolvat inca problema?
Ar trebui sa cumpar ceva pt o fetita si un baietel, ambii de 3 ani si ma tot uit pe site si imi este foarte greu sa aleg ceva.
Intrucit nu stiu ce este adecvat virstei lor ar fi fost foarte potrivite mai multe detalii si o categorisire pe virste.
Buburuza-shop spune:
quote:Sunt mai mult de 3000 de produse - dureaza ceva pana reusim sa gasim descrieri la toate si sa le punem in magazin. Daca imi dai cateva detalii despre cei doi pici (Vrei sa faci cumparaturi pentru o ocazie speciala? Stii ce le place?) si despre bugetul pe care vrei sa-l aloci, in cursul zilei de maine o sa-ti fac cateva sugestii de cadouri numai bune pentru 3 ani.
Originally posted by Georgeasca
Nu s-a rezolvat inca problema?
Ar trebui sa cumpar ceva pt o fetita si un baietel, ambii de 3 ani si ma tot uit pe site si imi este foarte greu sa aleg ceva.
Intrucit nu stiu ce este adecvat virstei lor ar fi fost foarte potrivite mai multe detalii si o categorisire pe virste.