Nu mai sunt mamă.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Sigur ca esti mama!!!Nu incepe nici din greseala sa spui sau sa-ti repeti ineptiile aluia.
Copii vad mult mai mult decat suntem noi adultii dispusi sa recunoastem, vad dincolo de aparente.Din pacate copilul tau este in faza in care penduleaza de la tine la tatal lui dar nu va dura mult treaba asta.
Nici nu stiu ce sa-ti spun, e peste puterile mele sa inteleg persoanele ce-si folosesc copiii si ii manipuleaza in halul asta.

Din pacate situatiile extreme cer rezolvari prin metode extreme.Trebuie sa-l lovesti pe omul asta acolo unde-l doare mai tare sa nu-i mai permiti sa profite de faptul ca gandidu-te la copil ,cedezi bestialitatii lui.

Ai scos certificat medico-legal cand te-a lovit? ai depus certificatul asta la dosar?Ai facut o plangere PENALA pt agresiunea pe care ai suferit-o? Ai cerut sa fie evacuat din casa?
Ai vorbit cu copilul in perioada in care tatal lui i-a intors spatele?
Stiu ca e crunt sa-l intrebi pe copil ceva ce eu as face la acest punct: "cat de mult crezi ca te vor iubi banii tatalui tau?".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Nu-ti pot spune decat sa fi tare ca mai sunt si alte fete care au trait exact aceeasi poveste ca si a ta!
Cum s-a terminat totul?
Pai fosta mea colega ca despre ea e vorba, s-a recasatorit dupa ceva vreme cu un barbat care o iubeste enorm, au mai facut un copil si sunt bine acum!
Ea imi spune de cate ori ne inalnim ca e fericita cum n-a visat vreodata!

Cat despre primul copil, primul sot i l-a luat folosindu-se de tertipuri de genul asta dupa 12 ani de la divort, caci initial copilul era un obstacol in noua lui relatie.
Normal ca poti pacali un copil la varste mici sau la vremea teribilismului cu cea mai tare bicicleta din cartier sau cu un scuter ultimul racnet!
Acum baiatul e mare ( student in an terminal), o iubeste pe mama-sa la nebunie si ii spune numai ei toate problemele lui de suflet!
La taicas-o se duce numai cand ramane fara bani!

Omul fara dusmani e ca punga fara bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Parerea mea: divorteaza si tine copilul cu tine, si dupa ce va despartiti lasa-l si cu taica-so ca sa-si dea seama ca nu ii place sa stea cu taica-so, si ca taica-so nu e nici pe departe asa cum isi imagineaza el ca este, si dupa asta copilul se intoarce la tine. Asa imi imaginez eu ca trebuie sa se intimple, pentru ca probabil sotul tau nu o sa vrea sa creasca singur copilul si dupa divort. Nu copilul e de blamat, poarta-te frumos cu el. Mult succes!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu zic ca baiatul se simte si se comporta ca o victima a acestui proces prin care ati trecut toti. Si ca o victima se va atasa de persoana cea mai puternica din jurul lui. Unul din momentele cele mai infricosatoare pentru copii este atunci cind isi vede parintele umilit si neputincios, pentru ca parintele este cel care il protejeaza si ii da putere lui. Ca sa il recistigi cred ca va trebui intii sa cistigi tu incredere in tine si putere pentru a-i da si lui senzatia ca va fi ocrotit si ingrijit si ca vei avea grija de el orice s-ar intimpla. Copii nu sint buni la analize profunde dar sint senzitivi si intuitivi si atunci realizeaza ca o mama care se lasa calcata in picioare, care accepta ca mamaie sa il ia cind vrea ea, ca tata sa ii vorbeasca oricum, are mai putine sanse sa aiba grija de el decit de ex o femeie stapina pe ea, o leoaica cind e vorba ca cineva sa ii atinga copilul, si care se musca de varice cu oricine va indrazni sa-i atinga odorul.
Arata-i ca si daca nu-i poti oferi jucarii/cadouri multe, are multe de luat de la tine pe care nimeni altcineva nu-i poate oferi: dragoste neconditionata, acceptare, putere, un camin cald, mincare, haine, ca-i vei fi alaturi oricind te va striga...si invata-l despre lucrurile importante in viata. Si spune-i limpede ca-l vrei pe el, pe baiatul tau ca nu e altul ca el, ca te iei de piept si cu tatal lui si cu oricine va incerca sa ti-l ia, si la prima ocazie infrunta-l direct pe tata de fata cu copilul si invita-l sa va ginditi amindoi la copil decit sa il mai folositi ca arma unul impotriva altuia.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexyssanca spune:

Fetelor, multumesc din suflet pentru toate sfaturile si sugestiile date!
Andrada, sunt o femeie puternica, poate prea puternica, dar nu imorala, violenta si nici cu influenta sau cu bani.M-am descurcat singura, absolut singura cu totul, rezolvand toate problemele de orice natura au fost ele. Poate am pus prea mult suflet si am fost oarecum imatura gandindu-ma la binele copilului avandu-l pe tata alaturi. Nu poate, ci cu certitudine!
Din nov. 2005 de cand a inceput acest divort si au fost amenintari crunte si criminale, i-am spus ca voi dansa dupa melodiile lui, dar nu manele. Nu ma pricep!
Arunca numai minciuni si inscenari in fata copilului, iar eu nu stiu cum sa procedez pentru a-i demonstra lui Alex care este adevarul:
- spre ex. la judecatorie a spus numai si numai minciuni pe care o parte le-am putut demonstra. Atunci cand venea "acasa" ii spunea lui Alex ca de fapt eu am fost cea care am mintit si vreau sa-i fac rau;
- acum o saptamana si-a schimbat yala la camera sub pretextul ca i-am furat bani din buzunar, acuze care au mai fost si in alte dati dar pentru a fi acuza pertinenta a lua aceasta masura.Defapt scopul a fost altul!Si totul s-a petrecut in fata copilului!
- de un an de zile nu a mai platit nici-o factura, nici-o rata, ocupandu-se de aprovizionare impreuna cu Alex, ceea ce inainte de divort nu s-a intamplat decat extrem de rar. I-am explicat copilului dar pentru el nu era ceva palpabil. In fata lui Alex "monstrul"spune diverse minciuni, scotand in evidenta ca lui ii pasa de totul, nu mie care nu am adus si nu aduc nimic in aceasta casa;
- ii spune copilului ca de fapt eu vreau sa-mi refac viata si ca nu-mi pasa de copil. Ca "tatal" a muncit pentru aceasta familie si "singura familie pe care a avut-o el suntem noi copilul si eu, eu care ma plimbam pe cand el muncea";
- atunci cand imi servea pumni si picioare, Alex fiind in alta camera, striga la el ca eu il bat si ca nu are cum sa-l lase cu mine. Eu am 53Kg, iar el 90-100Kg si violent a fost nu numai fata de mine, dar multora le este...frica. Impulsivitatea i se citeste pe chip. Am fost la politie dar nu a fost inca chemat pentru aceste genuri de sesizari. Am cerificat de la IML dar in justitie nu l-am folosit inca, tot de teama. Nu de teama in ceea ce ma priveste.Ci in ceea ce-l priveste pe copil. Am mai depus la politie o alta sesizare pentru avertizare, deci nu pe penal(aceste au demarat mai repede). Azi a fost chemat la politie si m-a amenintat la modul cel mai crunt, inclusiv in fata copilului, ca "eu vreau sa-l bag in puscarie si ii fac numai rau si-mi va arata el mie, injurandu-ma ca la usa cortului!!!". Daca voiam sanctionarea lui dupa fapte actionam demult altfel, dar...
- cu ancheta sociala, avand mari pile la primarie, mi-a facut o groaza de zile fripte. La politie are pile foarte "tari". Si in plus dispune de foarte multi bani si nu in ultimul rand, traim in Romania!Mi-e teama, mi-e foarte teama de ce se va intampla!As fi in stare de orice pentru a scapa de acest animal, care este in extaz atunci cand face rau, cand se razbuna!De ce? Pentru ca am indraznit sa-i sfarm imaginea la care a lucrat si lucreaza cu acuitate.Este un gunoi de om care isi foloseste propriul copil ca si scut in lupta dementa pentru...cred ca nici el nu stie pentru ce...
Am ales aceasta cale gandindu-ma ca pot primi o sugestie, poate chiar diabolica. Observ ca eu sunt ca majoritatea oamenilor care sunt de aceeasi parere "suntem prea departe de civilizatie!"
Ca orice mama imi iubesc copilul nespus de mult!!!As face orice pentru el daca lui i-ar fi bine, dar taica-sau este un parvenit singuratic si la fel il va educa si pe copil!!!Atunci cand este numai cu mine este totul OK!, cu mici rautati care sunt de inteles si carora le fac fata. Cand stie ca vine taica-sau sau cand este taica-sau "acasa", din decembrie este foarte rautacios si atunci ...nu mai inteleg nimic!!!
Din pacate locuim in acelasi apartament. Parintii mei au vrut ei sa-l denunte la politie dar m-am opus eu, iar fara prietenii pe care ii am nu as fi rezistat calvarului creat de acest tata "iubitor".
Multumesc inca o data pentru tot si sa fiti iubite!!!
Alexyssanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Alyssanca, acum am inteles mai multe, si eu zic ca esti pe calea cea buna, numai ca procesele astea cer rabdare si timp si te consuma psihic o gramada. Odata toate aspectele legale asezate, sint sigura ca vei gasi calea spre inima copilului tau.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Ba esti mama, si ai sa fii mereu mama puiului tau, indiferent cine se preteaza la chestii urate. Si sa stii ca asta este doar o fata temporara a sotului tau, pentru ca el tot asa va ramane iar copilul o sa realizeze asta. Sotul tau cred eu ca considera acest copil un trofeu bun de castigat ca sa- ti faca tie rau. Mai devreme sau mai tarziu copilul o sa se lamureasca, si atunci sa vezi intoarcere rapida in bratele mamicii lui!!!

Rabdare multa si rezistenta la nervi si suparari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betiana spune:

In situatia data, aproape sinistra, as apela la un ordin de interdictie, mutandu-ma la parinti si as face uz de certificatul de la IML. Scandalurile nu-i fac bine copilului.El este intre ciocan si nicovala.Oricum trebuie sa te separi de cel care poarta numele de asa zis "tata".Acesta se iubeste doar pe sine si isi cunoaste propriul interes.Daca ai martori,vecini,prieteni, ei te vor ajuta.Alex trebuie scos dintr-un mediu care nu este prielnic dezvoltarii lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexyssanca spune:

Betiana, am consultat avocatul in legatura cu un eventual ordin de restrictie si mi-a raspuns ca la noi in tara nu exista aceasta lege.
De certificatul de la IML am sa fac uz (si nu numai) dar mi-e cumplit, cumplit de teama, de ce va iesi! Numai ce stiu eu de "pilele tari" pe care le are la primarie, politie(seful Politiei Municipale)si de la IML.(De ex. acum 2 ani i-a "rezolvat" unei persoane un certificat medico- legal din nefavorabil in favorabil, persoana fiind intr-un proces penal). Este genul de om(?) care e in stare de orice! Daca in ceea ce priveste copilul, care a avut anemia feripriva extrem de severa atunci cand l-am adus la noi de la bunica paterna, fiind suspect de talasemie (Hemoglobina 7,6; feritina de 300 mai mica decat normal) si stiind ca este inregistrat si la spital si la medicul de familie si nu numai, nemaipunand in calcul eforturile mele de a-l reabilita pe copil(el avand "servici, nu ca noi bugetarii") si emotiile prin care am trecut, a putut afirma, si el si ambii martori adusi de catre el, ca "nu a fost niciodata copilul bolnav"! Nu are nici-o teama de Dumnezeu!
Martori directi la toate scenele facute, nu am. Am fost sfatuita de multi prieteni sa ies pe scari si sa dramatizez totul dar NU POT! Nu sunt genul!
Am sa depun la judecatorie o ordonanta pentru custodie provizorie, cu toate ca mi s-a raspuns ca 99.8% mi se va respinge aceasta cerere(din propriile experiente ale avocatilor).

Fetelor, cele care nu sunteti respectate, iar in casnicia voastra nu exista comunicare si sunteti total diferite de sotii vostri,nu sunteti implinite pe nici-un plan, nici spiritual, nici sentimental, puneti capat cat mai repede cu putinta la ceva ce nu exista de fapt!!!
Ajungeti la o varsta cand realizati ca singure v-ati batut joc de viata voastra! Nimeni nu va tinut si nu va obligat! DIFERENTELE NASC MONSTRI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Nu ma pricep foarte bine la asta, dar nu se poate ca procesul sa se desfasoare intr-o alta localitate pentru a evita influentarea lui partinitoare in detrimentul tau?

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput