Vreau sa-mi deschid firma de servicii curatenie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Si eu am lucrat la 2 firme de curatenie. Una care are succes in Bucuresti ( lucreaza cu firme destul de mari)iar alta care era vai de capul ei pt ca patronii vroiau sa spele geamuri cu otet. E de munca dar nu e asa greu precum pare, daca vrei sa faci un lucru de calitate si sa iti castigi client dupa client.
Daca vrei mai multe detalii vorbim pe privat. Mult succes! Si eu am vrut sa imi deschid o astfel de firma ( dar am ramas gravida si acum am un flacau de 1.5 ani) si sunt convinsa ca vei avea succes.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragosica spune:

Salutare si La multi ani! CHAT,
imi pare rau ca mi-a luat atat timp sa-mi dau seama ca problemele se pot rezolva mai usor prin intermediul unui chat cu oameni bine voitori...vad ca alina are parte de niste super sfaturi din partea voastra ...ce as putea spune ma aflu aproximativ in aceeasi situatie ca si ea, si cred ca o problema devine mult mai usoara de rezolvat cand e gandita mult mai usor. Sunt de parere ca o firma de curatenie trebuie sa indeplineasca niste standarde inalte ceea ce pe un incepator il sperie. Asadar ajutandu-ne cu sfaturi ne vom descurca mult mai usor.

Daca ati putea totusi sa-mi raspundeti la o intrebare....as ramane foarte indatorat...Cum vedeti dumneavostra curatenia, intr-o casa, birou, grup sanitar, bucatarie, gradina....ar fi un rsapuns care ar putea sigur sa ma ajute si de aceea sunt deja dator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen272 spune:

Buna seara dragele mele. Nu-mi vine sa cred ce coincidenta. :) Chiar in seara de revelion mi-a dat ideea tatal meu sa-mi deschid o firma de curatenie. La fel ca si tine Alina am intrat in noul an hotarata sa incep aceasta afacere. Stai linistita draga mea ca nu-ti voi face concurenta, eu stau in Braila. Le-as ruga pe fete daca mai au si alte informatii legate de aceasta afacere sa m-i le spuna si mie.
Draga lulu75 iti cer permisiunea de a te contacta ptr. cateva sfaturi legate de cunostintele tale in acest domeniu.Ptr. cine vrea sa vb cu mine in privat :neagucarmen79:
Va multumesc anticipat tuturor.
Nu in ultimul rand va doresc sa aveti un an bun si plin de realizari si multe bucurii. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Uite aici un scenariu...
voi..patronii..faceti 1 contract sa curatati 1 hala industriala ..angajatii vostri va parasesc (pleaca in italia)...si trebuie ca voi...fix voi, patronii...sa curatati zona zilnic pt 1 an...ca daca nu aveti daune babane de dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Guestus
angajatii vostri va parasesc (pleaca in italia

Nu e nici o problema.Aduc angajati din India,Bangladesh
dupa ce le arati ce fel de curatenie astepti de la ei vor curata chiar si cu limba doar ca sa nu insele asteptarile angajatorului
Mult succes afaceristelor!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu nu am sfaturi sa-ti dau,doar pot sa-ti spun nemultumirile mele vis-a-vis de firma care face curatenie de un an aproape la mine la servici!
Avem mocheta pe jos,se murdareste constant,in conditiile in care intra sute de oamnei zilnic,ele aspira doar la insistentele noastre sau cand am facut un scandal monstru ne-au facut favoarea sa aspire o data la 2 saptamani!
Sterg praful superficial,doar in fata tastaturii,in rest,e de un deget!
Avem usi de sticla,pe care nu le sterg cu saptamnile,sunt pur si simplu imputite,nu-ti vine sa pui mana pe ele cateodata!
In portiunile in care avem linoleu,de cele mai multe ori dau cu mopul fara sa mature sau aspire,asadar se fac zoaie,apa aia combinata cu praf!
Geamurile le-au sters o singura data,asta vara,acum sunt incetosate ashea...
La baie...ce sa spun,pe la ora 12-13 ti-e scirba sa te duci!Ele se duc dimineata si cam atat....
Am facut scandal,sesizari,am vb cu seful lor..degeaba!Pana la urma,o sa fac sesizare scrisa la conducerea institutiei!
aaa,sa nu-ti spun,ca una din ele,mi-a furat un ghiveci,cand credea ca n-o vede nimeni!Fraiera!
Asa ca,nu-ti lua oameni de prosta calitate,nu le da salarii mici,ca or sa faca treaba de mantuiala si-o sa-ti pierzi clietii!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Multumesc mult pt raspunsurile voastre.Esti geniala luna75. Guestus, nu cred cred ca va mai pleca multa lume in italia, si daca or pleca asta este gasim noi Patronii o solutie. Imi sunt de foarte mare ajutor sfaturile tale Valentina. Multumesc mult tuturor.

Mergi la inceput

Buna seara dragele mele! Vad ca nu mai spune nimeni nimic legat de subiectul acesta. Alina cum merge treaba? Ai deschis deja afacerea? Eu nu am mai facut nimic pana in acest moment ptr ca am ajut cateva pobleme de sanatate cu micutul meu si am lasat totul balta. Va rog mult daca ma mai puteti ajuta cu niste sfaturi v-as fii foarte recunoscatoare. Alina daca ti-ai inceput activitatea spune-mi si mie te rog cum a fost inceputul. Cum ti-ai gasit oameni, ce salarii se da pt. inceput, etc... va multumesc din suflet tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Mariana, multumesc mult pentru raspuns.
As fi interesata sa aflu mai multe detalii:
- sunt in dilema legat de clientela tinta (as prefera curatenie in birouri fata de cea in case particulare) si as dori sa stiu, din experienta ta, care din cele doua sunt cele mai profitabile (costuri/venituri/timp alocat); Sigur ca le voi face pe ambele dar trebuie ca la inceput sa ma axez pe una din cele doua ca sa imi formez un portofoliu de clienti;
- care crezi ca este cea mai eficienta metoda de abordare a potentialilor clienti? Recomandari (pe care deocamdata evident ca nu am cum sa le obtin), direct sales sau ce altceva s-ar preta din punctul tau de vedere?
- care ar fi un numar minim de oameni necesari intr-o echipa pentru a putea functiona?
- nu in ultimul rand, care sunt salariile oferite in acest domeniu?

Multumesc tare mult pentru ajutor. Astept cu mare interes raspunsul tau. (si al oricarei alte persoane care imi poate oferi informatii)

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ar trebui sa cuprinzi o arie cat mai larga de clienti nu doar birouri.

Mergi la inceput