Viata in Germania (40)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Neatza fetelor: la noi e fain, alb , zapada, ger. Super! Da cica tine doar pin aduminica cind o da pe ploaie .

Am citit azi articolul asta: http://www.spiegel.de/wirtschaft/0,1518,460684,00.html . Cei care ati mai fost in Bucuresti de curind, e adevarat?

O zi faina tuturor!
-------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

eu am plecat din Mai din Bucuresti si cam asa era.Multi chiar daca imensele reclame le acopera geamurile, le accepta fiinca primesc bani lunari si pt ei este o siguranta.La tot pasul vezi reclame,cred ca nu vezi nicaieri in lume atatea reclame ca la Bucuresti.
Si asa cum arata si in poze, de ex. Mag. Unirii e imbracat tot in reclame.

quote:
Originally posted by aschiutza

Neatza fetelor: la noi e fain, alb , zapada, ger. Super! Da cica tine doar pin aduminica cind o da pe ploaie .

Am citit azi articolul asta: http://www.spiegel.de/wirtschaft/0,1518,460684,00.html . Cei care ati mai fost in Bucuresti de curind, e adevarat?

O zi faina tuturor!
-------

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

aschiuta asa e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

andreia, multumesc de intrebare. E mai bine, dar tot obosita si ametita sunt. Mananc numai pe apucate si tot felul de prostii si la un moment dat nu mai merge. La noi e alb si o feerie de iarna, copacii sunt superbi, ne-am dat cu sania, dar ma enervez in fiecare dimineata si la pranz cand imbrac 2 spiridusi cu costume de scafandru si ciubote, si caciuli, ci manusi, si fulare... Acu imi dau seama ce bine era cand era cald:)) Ieri am calculat ca i-am imbracat si dezbracat de 4 ori!
Dar e frumos si asa, poate pun frana la toate si mergem la o bataie cu zapada sa simtim un pic c-a venit iarna.

Nu-sh ce naiba am ca de vreo 2 sapt. ma doare un picior de-mi vine sa-l arunc, mai intai doar seara, acu si ziua...

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgetas spune:

va rog traduceti-mi si mie expresia: "Dann geht es richtig los!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Georgetas

va rog traduceti-mi si mie expresia: "Dann geht es richtig los!"

"atunci incepe cu adevarat!"

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Pe 3SAT arata acum Sibiu.

-------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgetas spune:

Cristina,
Multumesc frumos pentru traducere
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetele,spuneti-mi si mie pe ce program si in ce zi este vreo emisiune gen supermami,sau supernanny,nici nu stiu exact cum se numeste.Acu vreun an jumate am vazut o emisiune si de atunci ma chinui sa prind iar dar n-am rabdare sa ma uit pe vreun program TV,nici n-am acasa vreodata si la cat ma uit eu la tv n-am vreo sansa sa dau din intamplare peste asta.Anul asta a inceput sa-mi placa ,de la 1 inaurie pana acum cred ca m-am uitat mai mult decat in ultimii 5 ani la un loc si tot n-am dat de show-ul asta.Mai e??
Voi la ce va mai uitati interesant?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mamica-dulce, stiu ca era la un mom dat emisiunea pe RTL,dar nu stiu daca mai e.Eu mai nou am prins drag sa ma uit pe Vox la "Das Perfekte Dinner".

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput