Avortul terapeutic-crima????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Nikole,

Daca nu ai un raspuns sigur, sa stii sigur ca ai fost infectata acum, ce rost are sa iei o decizie? Aici se fac clar ambele titruri de anticorpi, si doar daca infectia e recenta, dupa ce ai ramas insarcinata, se pune problema avortului. La Institutul Cantacuzino chiar se poate determina exact cand a survenit infectia.

Am fost si eu in situatia de a lua o decizie de genul acesta, facusem o radiografie chiar la inceputul sarcinii si am considerat ca bb nu are nici o vina pt asta; acum am o fetitza superba de 3 ani si ceva sanatoasa si pe care n-as da-o pt nimic in lume.Intr -adevar, m-am informat f mult asupra riscurilor, am intrebat mai multi doctori dar asta pt a ma linisti ca b be in regula. Si din momentul acela mi-am scos din minte ca ar putea avea ceva.

Decizia e numai a ta, dar e bine sa fii 100% sigura ca bb e afectat inainte de a face un avort; altfel vei trai toata viata cu intrebarea: cum ar fi fost...

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nikole, eu cred ca esti bine. Serios.
Nici un dr nu se va simti deranjat de asa o problema.
Te sfatuiesc sa tii legatura cu Hannen, nu ai de ce sa te jenezi.
Dumnezeu sa te lumineze!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Du-te la biserica rusa din vecinatatea ta, spovedeste-te, impartaseste-te. Preotul trebuie sa vorbeasca si alta limba decat rusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andali spune:

si eu cred ca esti bine si ca poti sa tii copilul linistita. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ti-am scris pe PM. Te imbratisez,

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Nikole,
Ce mai stii?
Imi pare sincer rau de incercarea prin care treci. Of Doamne.
Ai incredere in Dumnezeu. Poate nu e nimic grav.
Daca vrei sa discuti cu un preot, cred ca o poti face cu pr Nistea.
Adresa lui: inistea@yahoo.com
Sunt sigura ca te-ar ajuta sa ii scrii.

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Hannen, ok, daca tu spui ca nu se supara , ca e ok, as vrea sa vb cu dr in cauza, eventual sa-i trimit un mail,cu rezultatul analizei, ptr . ca aici nimeni nu iti explica nimic, trebuie sa iei de bun ce ti-au spus fara sa pui prea multe intrebari.
Daca nu era al meumai batos, cred ca plecam si mai nedumerita decat sunt acum.A meu nu l-a lasat pana nu i-a explicat in toate limbile posibile care sunt riscurile, ce si cum...
Sapt. viitoare joi am rezultatul final..oricum voi repeta analiza intr-un alt spital indiferent de rezultat.Hannen, poti sa-mi dai adresa lui de mail sau un ID?ONEGAI?
Gio, ai drepatte , nu am inca un raspuns sigur...dr a spus ca in proportie de 70% infectia e recenta, nr anticorpilor e ff mare(ar fi trebuie sa fie 8 si e 256), dar o va repeta , exista sanse mici, ca organismulmeu sa fi ramas dupa o infectie trecuta cu titrul asa mare pe viata.
Acum, pesimismul si frica mea, combinata cu pronosticul medicului, ma face sa imi iau campii efectiv, ma gandesc la toate variantele, imi trec prin cap scenarii, si efectiv am vrut(imi face bine) sa aud o parere din afara, mai ales ca...daca se pune problema unei interventii chirurgicale, sincer,,,mi-e si frica de D-zeu...nu inteleg cum se putea intampla asa ceva.
Adika nu am contractat boala atatia ani, si acum de cand sunt gravida, intr-o luna de zile am luat virusul, mai ales ca am stat numai in casa...mi se pare prea mult, ar fi un ghinion fantastic!
Spic de grau, stiu adresa parintelui Nistea, chiar tu mi-ai trimis-o cu ceva timp in urma intr-un PM.Nu am indraznit sa-i scriu, m-am gandit ca nu are timp sa "imi vorbeasca" prin mail...nu stiu de ce sunt asa rusinoasa,tot am senzatia ca deranjez...
Casandra, am fost la biserica , am vrut sa ma spovedesc, sa-ti spun cum e acolo?
Pe langa faptul ca preotul nu vb decat japoneaza si rusa, fiecare credincios a stat mai putin de 2 minute pe ceas.Am intrebat o fata in biserica,in engleza cum se spovedeste acolo,si daca preotul vb engleza...
si mai noou spovedeste in grup, femei barbati la un loc,sa-mi fie c iertare dar eu cu totul altceva inteleg prin spovedanie...
m-am multumit efectiv ca ma aflam intr-o biserica crestina, m-am rugat in sinea mea,si am plecat intr-un tarziu...
Al meu(e catolic) a avut soc cand a vazut toti oamenii adunati langa preot, la spovedanie...
Era vb sa vina un preot roman,dar ...multi romani de aici inca il asteapta!
Cam atat...am vb cam mult!
Bantui arhivele forumului ca o stafie singura pe aici, ca nu amsomn...am niste greturi de nu mai pot, si nu trec decat cu cola

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole9+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nikole, m-am bucurat tare mult cand am vazut in semnatura ta ca esti insarcinata pt ca stiam ca iti doresti mult un bb. Poate ca DD se va indura si rezultatul alarmant nu se va confirma, greseli se fac peste tot.

Roaga-te sa fi fost o greseala si la anul sa dea Dumnezeu sa faceti bradul in 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ma rog Daniella, crede-ma ca ma rog...nu vreau sa trec printr-un avort, nu concep, nu vreau sa aud ca trebuie sa se intample asa ceva.
Vreau doar un copil sanatos is sanate sa il putem creste.
Nimik mai mult, restul le facem pe toate....

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole9+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nikole,

eu n-am sfaturi. imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva si iti doresc doar sanatate si sa se infirme diagnosticul; orice decizie ai lua, tot e greu de dus pe urma, ori lunile ce au ramas pina la nastere te vei perpeli mereu intrebindu-te daca totusi...ori vei regreta ulterior decizia avortului.

eu am luat o astfel de decizie (de a nu mai avea alti copii) cind am aflat diagnosticul fiului meu...sa-ti spun cit regret si cum ma doare sufletul ca nu am mai facut un copil, ca e singur, si ca multi parinti cu un copil cu tulburari autiste au al doilea copil sanatos...iar fiul meu e bine acum si-i multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca mi l-a dat, si pentru noi e cel mai perfect, frumos, inteligent si bun copil din lume!

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput