Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)
Raspunsuri - Pagina 18
nastasacarmen spune:
Buna
Si eu am fost la serv astazi...dar am plecat un pic mai devreme si am prins o ninsoare atat de frumoasa...prima pe anul asta
Am fost la cresa si mi-am luat maimutza care cica a fost super bine dispusa astazi si a dansat si s-a jucat toata ziua....a papat !!! cu pofta si fara mofturi
Deci...a fost o zi destul de buna desi am plecat de acasa fara nici un chef
nastasacarmen spune:
Pentru tine ionella3003 ca ai intrebat despre mine...de fapt pentru toata lumea sa ma cunoasca un pic mai bine..
Sunt din Piatra Neamt si locuiesc aici- in Precista
De profesie economist si lucrez la o institutie bugetara ( am un salariu cam mic de asta as cam vrea sa plec )
Am un baietel de 2 ani - Ares Nicolae care il duc la cresa de la Paharnicul din septembrie
nastasacarmen spune:
Multumesc mult pentru primirea calduroasa si sper sa am timp in fiecare zi pentru voi
lunna27 spune:
V-am ramas datoare cu o poza,aici aveti tiramisu si undeva mai departe cremsnitul de azi:
http://s144.photobucket.com/albums/r199/dana_ana_paul/poze%20culinare/?action=view¤t=27-1.jpg
Ana acum am vazut ca ai scris si tu,eu va invit deasemenea si pe voi la o ciorbita,inca nu e gata dar in curand va fi...ce ziceti??
Dana si cei mici 
mira_m spune:
Bine ai venit, Carmen, in clubul nemtencelor!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 

ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by lunna27
V-am ramas datoare cu o poza,aici aveti tiramisu si undeva mai departe cremsnitul de azi:
http://s144.photobucket.com/albums/r199/dana_ana_paul/poze%20culinare/?action=view¤t=27-1.jpg
Ana acum am vazut ca ai scris si tu,eu va invit deasemenea si pe voi la o ciorbita,inca nu e gata dar in curand va fi...ce ziceti??Dana si cei mici
Dana, ne-ai terminat cu pozele... parol, esti buna de maritat
. Arata excelent!Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by ana1980
Mey, uite ca ajung si eu sa scriu. De citit v-am citit, dar cand sa trimit si eu mesajul a picat netul. Sper ca acum sa mearga treaba.
Noi suntem mai bine. Ne revenim din raceala. Casandra a slabit putzin, dar vom recupera noi. Abia azi am stat ceva mai mult pe acasa.De maine intru si eu in bucatarie...sper sa reusesc sa fac ce-mi propun.
Dana si eu am vrut sa fac ciorba de burta de revel, dar cred ca o voi face in week-end. Si mie mi-e pofta....Daca-i zic sotzului ma urca in masina si in 30 min suntem in restaurant
Mai oameni buni simtzitzi cumva integrarea? Ca eu cred ca o voi simtzi cand se va mai scumpi cate ceva...
Ana, ma bucur ca va simititi un pic mai bine...
Cat despre integrare, ce-i aia?!

...deocamdata nimic nu se simte, o sa mai dureze ceva timp... de fapt pana la prima intretinere, ca s-au scumpit gazele...si energiaIonela
si Alex
(DN 21.09.2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Poze noi...de la noi...in noul an!
http://community.webshots.com/album/556793836hatBHw
Lora
superbe poze! Sa-ti traiasca familia minunata!
Ionela
si Alex
pisicuta si matei spune:
Salutare fetelor
.
Va multumesc mult pt urari sunteti niste dargute.Multi
din partea mea.
Lunna mama ce bine artau bunatatile.Si fursecurile erau bestiale.Erau facut de tine?Si ai niste forme speciale presupun,nu?!
Lora v-am admirat cat sunteti de frumosi
.Tare misto
masinutele.Cred ca si lu Matei i-ar placea
.Nu stiu inca daca nu este bine la seriviciu sau am eu o problema.Ideea este ca eu as sta acasa.Sigur nu mi-ar placea sa nu am activitate,dar nici nu imi place sa depind cu programul de cineva
-atata tot.
Ionela ce mai faci?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
crissandrada spune:
Buna dimineata. Super prajitura Dana. Eu nu prea fac acasa. Nici nu am timp dar nici nu ma pricep. Cred ca daca as incerca mi-ar iesi ceva. Dar... Cat despre ciorba de burta stati linistite - mie una nu imi place.
Lora frumoase pozele si protagosnistii din ele
.
Eu sunt la servici si azi imi place ca e ziua unei colege
. Sper sa nu iasa cu dansuri pe masa ![]()
Ieri am avut o zi relaxanta doar pentru mine. Dimineata am fost la servici, apoi m-am dus la Petrodava - House of Art sunt reduceri de 70% si mi-am luat cate ceva, am venit acasa am stat putin in pat, am facut putina ordine, o baie relaxanta cu multa spuma, putin net si somn. Super nu? Dar azi o aduc pe Andrada acasa ca nu pot sta mult fara ea. Gata, mi-am reincarcat bateriile si de acum pe baricade.Cred ca e ultima data cand am unde sa o las. 
Carmen din cate am auzit eu (nu stiu daca e adevarat sau nu) acum cu UE bugetarii vor avea salarii frumusele. Poate ar trebui sa mai astepti putin...
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson