Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani si un an nou cu sanatate, iubire, liniste in casa si in suflete, copii cuminti si destepti, spor la munca si la bani!

Fug ca mi-am "abandonat" copii la soacra asnoapte si ma duc sa-i recuperez. Cand adorm de pranz promit sa va povestesc ce am mai facut noi zilele astea.
Rares a reusit sa raceasca un pic si ii curge nasul, sper sa ramana asta singurul simptom.

Lora la G. S. lucrez eu. Acum sunt in CIC, dar revin si eu pe baricade pana la sfarsitul lunii.

Carmen, bun venit!

pisicuta La multi ani!!!!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, am vazut filmuletele cum se distreaza strumfii tai, sunt foarte dragalasi si amuzanti. O sa pun mai tarziu si eu poze noi cu bubulina mea.
Pisicuta, e ziua ta cumva? Daca da, la multi ani!

Lora

Mergi la inceput

Dana, Ana, Ionela, Criss, ce mai faceti?

Dana, sper ca Ana si Paul sa se simta bine.

Ana, Casandra ce mai face?

Fetelor, cand ne mai vedem?

Lora

Mergi la inceput

Poze noi...de la noi...in noul an!

http://community.webshots.com/album/556793836hatBHw

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna fetelor. Ati vazut ce vreme e afara???? Brrrrr....
Nasol. Eu aseara nu mai puteam sa adorm si m-am tot foit pana pe la 2 si ceva si dimineata nu ma mai puteam trezi iar acum nu mai pot. Mi se inchid ochiiiiii..
Am si racit dupa cum v-am mai spus.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Hello

Carmen bun venit,te asteptam cu drag

Vad ca sunteti tare suparate ca ati inceput serviciul,of,nici nu vreau sa ma gandesc la acea senzatie
Noi suntem bine,tocmai mi-am trimis sotul sa-mi cumpere burta de vita,ca vreau sa fac o ciorba,am facut si un cremsnit(sper sa iasa...e prima oara),copii mei sunt bine si multumesc lui Dzeu pt asta,ca tare am mai tras cateva zile...Am o masea care ma chinuie si trebuie sa ajung neaparat zilele astea la dr. si parca mi-e un pic frica

Laura sanatate lui Rares,sper sa nu se complice treaba!!

Revin sper mai trz,ma duc sa caut reteta de ciorba de burta

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Ha, ha, Dana, bineinteles ca eu ajung direct la masa. Atentie, aterizeaza bunica...la fix! Ciorba de burta e preferata mea! Mniam-mniam! Ma bucur ca sunt bine copiii.
Io nu mi-s suparata defel ca-s la serviciu, asa sa stiti! Pe bune, fetelor! Si nu fac defel reclama mascata!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

Io nu mi-s suparata defel ca-s la serviciu, asa sa stiti! Pe bune, fetelor! Si nu fac defel reclama mascata!

Lora

Mey Lora,ma bagi la banuieli cu serviciul asta al tau ,ce sa mai zic....ai bafta ce sa mai...

In privinta ciorbii,ce sa zic...tot am sa te chem odata pe la mine....dar nu numai la mancat ci sa ma si ajuti

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Aha...mi-ai pus gand rau...ma pui la treaba...bine, bineeee!!! Hai ca glumesc, imi place sa gatesc, doar la prajituri sunt varza! Am facut doar de 3 ori in viata mea prajituri si atunci fara vreo reteta, asa...cum mi-a trasnit mie! Dar chiar au fost comestibile, sa stii. Au mancat si colegii mei si inca ii mai vad langa mine. Doar daca n-or fi lasat vreo holograma in loc...hm...oare?!!!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Mey, uite ca ajung si eu sa scriu. De citit v-am citit, dar cand sa trimit si eu mesajul a picat netul. Sper ca acum sa mearga treaba.

Noi suntem mai bine. Ne revenim din raceala. Casandra a slabit putzin, dar vom recupera noi. Abia azi am stat ceva mai mult pe acasa.De maine intru si eu in bucatarie...sper sa reusesc sa fac ce-mi propun.

Dana si eu am vrut sa fac ciorba de burta de revel, dar cred ca o voi face in week-end. Si mie mi-e pofta....Daca-i zic sotzului ma urca in masina si in 30 min suntem in restaurant

Mai oameni buni simtzitzi cumva integrarea? Ca eu cred ca o voi simtzi cand se va mai scumpi cate ceva...

Mergi la inceput