Mamici din Arad...??? (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Primiti cu sorcova???

Sorcova,
Vesela,
Sa traiti,
Sa-mbatraniti,
Ca un mar,
Ca un par,
Ca un fir de trandafir.
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fieru',
Iute ca otelu',
La anu' si la multi ani!

DIANA
VASILE
CALIN

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, primim, primim...
Vrei si un carnat?
Cum a fost la Periam?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

pe INFOTV e concertul de aseara...uitati-va...ce nebunieeeeeeeeee

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vasile, Calin-Vasile
Diana

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

LA MULTI ANI!
sa va traiasca sotii,rudele si prietenii care poarta numele de vasile!
si eu am fost la primarie si vad ca nu sunt singura careia i s-a parut focul de artificii un mare fiiisssss....pai au primit primaria 180.000 de euro ce Doamne iarta-ma au facut cu ei?ca nu i-au dat pe toti M.T.ma asteptam sa lase macar cateva tarabe cu ceai ceva...poate nu le-am vazut eu? oricum nu am putut sta decat 3 melodii de la M.T. ca ma cam luase frigul si am plecat acasa.si gata s-a dus si revelionul asta.... a si uitam,sonorizarea ffff proasta.nu sunt carcotasha de fel,dar poate chiar ma asteptam la altceva....de apreciat ca a fost f multa lume!
va pup pe 2007 ne mai auzim.

alina 10+

Mergi la inceput

Alina.a esti prost informata si da-mi voie sa-ti spun...deci 180.000 euro a costat doar concertul Modern Talking iar intreaga nebunie din noaptea de Revelion a fost per total 250.000 euro. Sunteti singurele care le aud zicand asta, azi cu toti prietenii cu care am vorbit mi-au zis ca a fost o nebunie totala. Dar probabil ei zic asta si pentur ca au fost cu o trupa imensa si s-au distrat la maxim.

Ioana, la Periam a fost......... mai bine stateam acasa Te-am lamurit, da??

Alinushule carnat nu vreau ca face rau la fiere dar un Martini nu refuz

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Am si poze de la Revelion. Nu-s multe ca n-am avut ce poza, ei s-au distrat bine, noi NU, din cauza unei tampite care e Primar in Periam Doamne multam ca s-a terminat cu bine, ca a fost multumita doamna

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana

Vasile

Calin

La multi ani fetelor!

Clau, eu despre spectacol nu pot spune mare lucru pt ca nu am stat mult, dar artificiile m-au dezamagit. Ma asteptam la ceva mai mult. Poate ca ar fi fost mai fain daca ar fi fost plasate in alta parte, dar sincer, mai ales la inceput, nu s-au vazut klumea. Ultimele au fost ceva mai faine, dar .

Ioana, imi pare rau ca esti bolnava.

Noi am fost pe acasa. A venit lumea la masa ca a gatit Sorin (am pus poze) si au stat pana inainte de miezul noptii. Am fost cu soramea, cumnatu' si Lisa la Primarie si apoi acasa cu parintii, care au stat cu Bogdi pana am venit noi. A fost ok, dar Sorin a racit si nu s-a simtit prea bine, asa ca a trecut ...

Azi am lenevit pe aici. Sorin si Bogdi au dormit tun cateva ore asa ca am tras si eu un puiutz de somn. Nu am mai plecat nicaieri ca daca Sorin e racit nu am avut chef.

Va pup.

Mami de Bogdan cel nazdravan
poze

Mergi la inceput

Flavia, ma bucur ca v-ati simtit bine!
Mai eu nu ziceam de artificii ca prietenii nici n-au amintit de ele ci de spectacole, dar probabil ca ei s-au distrat din cauza sampaniei
Artificiile le-am vazut si eu la stiri si spuneti-mi au fost aruncate de undeva din spatele scenei sau asa s-au vazut la TV??

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Flavia am vazut pozele voastre si Ovi imi saliveaza pe aici de zor.....pestele lui Sorin e de vina.....deci te rog sa imi dai si mie reteta de la el(parca ai mai postat-o odata dar nu am fost pe faza s-o salvez)!

Clau am vazut si pozele voastre(mey dar nu prea pare ca nu te distrai, dimpotriva!) si am constatat ca sunteti adorabili impreuna!(adica tu si Clau)....tare bine va potriviti!
Imi pare rau ca nu te-ai distrat cum ai fi vrut de Revel, dar lasa ca mai e unul la anu'!
250.000 euro ????Enorm de mult....pentru nimic!(la artificii ma refer....ca in rest n-am stat la concert....dar oricum nu-mi place M.T......si prezentatorul a fost de groaza(l-am vazut azi pe Infotv) imi e extrem de antipatic....si a fost tare moshmondit!
Nashpa!

Alinush voi cum sunteti?

Diana????

Carmen??????

Restul fetelor????????

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput