Mamici din Arad...??? (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

De 2 zile ot bucataresc ai parca nu am facut mar lucru...
Va urez si eu sa aveti un an mai bun, sau macar la fel de bun ca acest an, plin de satisfactii si bucurii.
Diana e tare scumpa Timeea! De revelion vin la noi niste prieteni care au o fetita mai mica cu o zi ca Timi.
Ma duc ca s-a trezit printesa...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

AM intrat si eu sa va doresc tuturor LA MULTI ANI!,in anul care vine sa aveti parte de tot ce e mai bun,multa sanatate si sa va bucurati in liniste de familiile voastre si de copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

LMA 2007!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

LA MULTI ANI 2007

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

AN NOU FERICIT!
LA MULTI ANI 2007 !

Maria Rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!

Cum ati petrecut fetelor????

Clau cum a fost la Periam?Acolo sunt verisorii mei....

Eu sunt bolnava de numa'..., racita rau de tot...cu tuse, febra, dureri de cap....si sunt asa de 3 zile....dar cu toate astea ne-am dus azi-noapte in fata la primarie sa vedem artificiile.....dar am venit dezamagiti de "spectacol".....Foarte putine artificii, mai multe lansate de petrecareti decat de primarie....
Cine a mai fost la miezul noptii in strada?Noi am fost cu pitici cu tot, Alesio a fost incantat, Nicolas a dormit bustean la mine in brate in ciuda bubuielilor...

Va pe toate si va doresc sa aveti un an minunat!....si abia astept sa ne intalnim la noi.....dupa ce ne mutam

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

LA MULTI ANI!

Revin mai tarziu ca tocmai s-a trezit Adelian si e fomista.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Noi am fost la prietenii nostri la Cicir si au mai fost inca 5 familii cu copiii cam de varsta lui Dragos(aprox.). Ne-am distrat bine, copiii s-au distrat si ei, au facut mare tambalau
(spatiu au avut destul), Adelina a fost cuminte, i-am dus caruciorul si a dormit in carucior. Am stat pana la 2 si apoi am venit acasa, la 4 ne-am culcat si ne-am trezit la 12,30, doar Dragos s-a trezit la 10,30 si s-a uitat la desene.

La multi ani Diana!
(fetita lui Monica70)
Sa cresti mare si cuminte!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

LA MULTI ANI!
AN NOU FERICIT!

La multi ani, Vasile!
La multi ani, Diana!

Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Da, da...am uitat La multi ani Vasile (a lui Diana)
(si Calin e Vasile!)

Mergi la inceput