Mamici din Japonia (6)
Raspunsuri - Pagina 19
devylla spune:
Buna tuturor,
Cat asteptasem eu sa scriu la subiectul asta in trecut.![]()
Am si eu o fetita in dotare,de 1,3 ani.Si ne bate gandul de bb2.
Tocmai am venit din tara de cateva zile si ne intram greu in ritm,mai ales ca trrebuie sa ne trezim devreme.
Eli felicitari pentru fetita!Sarcina usoara in continuare!
vacanta Romania
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
hannen spune:
ai fost acasa???Wow,ce rapid actionezi!![]()
Am vorbit cu G. dar nu mi-a zis,sau a uitat!
Aa,felicitari pt. treaba aia!chiar ca n-am stiut!
Uite acum o birai pe Maria la cap,cred ca ma ia la fuga .Ies ca sa nu mai fiu tentata!
si haide,scrie,ca uite s-a inviorat subiectul.Adica ambele!![]()
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
ninaM spune:
Osashiburi japonici!
Ma bucur ca s-a mai animat topicul...chiar imi era dor de voi!Va mai citesc "din umbra" ca a inceput sa-mi fie dor de Japonika.Sunt deja 2 ani de cind am "parasit-o"...
ELI,aspre felicitari pentru bebica...ce zice Stef ca va avea o surioara? Va imbratisez cu drag,sa fiti sanatosi si ai grija de tine in continuare!
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hannen ai fost acasa???Wow,ce rapid actionezi! Am vorbit cu G. dar nu mi-a zis,sau a uitat! Uite acum o birai pe Maria la cap,cred ca ma ia la fuga .Ies ca sa nu mai fiu tentata! si haide,scrie,ca uite s-a inviorat subiectul.Adica ambele! Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas![]() www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades |
Ziceati de oden...slava domnului ca ii place sotului si asa scap de gateala.Nu se omoara cu nabele si taaare rau imi pare...asa macar scap cu odenul,mancand cateva zile.
Acum am dat in sucuri naturale,cocktailuri si shakeuri.Am innebunit...visez si noaptea la ele...ce combinatii sa mai fac si altele.
Pana la urma nu mi-ai dat si mie din ligheanul ala de gogosi
vacanta Romania
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
hannen spune:
Apoi daca n-ai iesit pe balcon...io pregatisem prastia da` tu nika!
Noi mincam o data si bine din oden,a doua zi nu prea raman prea multe prin oala
asa ca trebuie neaparat ceva linga!Si chiar ca se fac usor,si nabele si odenul.Le arunci pe toate acolo(asa artistic) si gata![]()
Aseara le-am facut ramen,haha!Ce greseala,pe la 10 cautau toti prin frigider si prin dulapurile cu "okashi".
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()