Cluj rulz!-Prietenele lui Mos Craciun (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by romana_74
SIMONA- am fost la Miercurea Ciuc!

Daca stiam treceam sa te salut. Am fost la ai mei iar drumul trece prin Miercurea-Ciuc. Da' ai simtit energii bune asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Posibil ca postarea mea sa fie mai degraba in alt loc , dar cum locuiti in cluj as avea mare nevoie de o indrumare.Fetelor cunoasteti vreun deramatolog bun in oras si mi-ati putea da si mie mai multe informatii.Sunt din Brasov dar cu facultatea ,stomatologie in Cj.Fiind primul an , mai vine si sesiunea ,va dati seama ca nu prea cunosc.Am o nesuferita de matreata de ceva timp si n-am avut samponul cu care ma spalam acs si m-am trezit cu mai multa matreata si ca am o mancarime.Excesul asta de sebum imi face sa-mi apara cosuri pe fata.
Va rog din suflet ,ajutati-ma!Multa sanatate voua si copilasilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor! avem 2 zile de sarbatoare, deci nu lucram
eu una planuiesc o leneveala crunta + citit + daca am cu cine m-as duce la patinoar! La film sigur merg deseara, vreau sa vad Deja vu cu Denzel Washington, iar la Arta ruleaza Vacanta, cu Jude Law si Cameron Diaz...

Denisa, imi pare rau, dar eu nu stiu nici un dermatolog in Cluj, sper sa te ajute cu informatii celelalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

SIMONA-

SVETY- mi-a dat in primul rand antibiotic si apoi prednison! Am mess...il scriu!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Romana, asa mi-a dat si mie. Minune mare, Dani si-a revenit 80% mai are raguseala.
Mai fetelor, no acu is tare multumita de doctorita mea! M-a scapat de spital si a facut treaba buna cu Dani. Am citit ce inseamna laringita la copii si m-am speriat o tzara...Ea a zis ca-i rezistent Dani si sa incercam sa-l tratam acasa, dar nu credeam ca intr-o zi sa-i fie asa bine.

fetelor calatoare drum bun si mor de ciuda

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by asi

Helau gagici!

Sunt foarte emotionata ca trebui sa ma apuc de pregatiri.Duminica plecam Viena-Venetia si apoi Viarregio.Sunt superfericita ca mergem cu Mariana si Adi

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Dezmintire: noi (Mariana&Adi) nu mergem in Austria si Italia.... presa asta

Roxana, as veni la film; nu-mi zici ceva ore?

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denisabia

Posibil ca postarea mea sa fie mai degraba in alt loc , dar cum locuiti in cluj as avea mare nevoie de o indrumare.Fetelor cunoasteti vreun deramatolog bun in oras si mi-ati putea da si mie mai multe informatii.Sunt din Brasov dar cu facultatea ,stomatologie in Cj.Fiind primul an , mai vine si sesiunea ,va dati seama ca nu prea cunosc.Am o nesuferita de matreata de ceva timp si n-am avut samponul cu care ma spalam acs si m-am trezit cu mai multa matreata si ca am o mancarime.Excesul asta de sebum imi face sa-mi apara cosuri pe fata.
Va rog din suflet ,ajutati-ma!Multa sanatate voua si copilasilor vostri!

http://community.webshots.com/user/denisabia

Denisa, eu stiu o dermatoloaga buna si f draguta: Daniela Pop. Are cabinetul particular la Medstar in manastur pe str. Mehedinti (nr de tel am uitat; dar poti sa ceri de la informatii).
A! Bine ai venit pe la noi; te mai asteptam.

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

MARIANA- STANCA- atunci io nu mai inteleg nimic!

Fetele spuneti-mi va rog cateva idei de aperitive misto!

Mergi la inceput

SVETY- de fapt prednisonul face minuni... reduce edemul de pe laringe... e cel mai puternic antiinflamator!Io il duc peste tot cu noi daca plecam la drum pe undeva, adica e nelipsit din trusa mea medicala. Stiu ca unele fete nu sunt de acord cu prednisonul, dar EL mi-a salvat copilul! Le combat oricand... asa ca SVETY... da-i inainte cu tratamentul si o sa vezi ca e puternic Dani si iasa el cu bine si din asta sa imi scrii pe mess daca vrei... io is cand invisible cand on line ca ma streseaza cineva si n-am chef de acea persoana

Mergi la inceput

Denisa, uite aici: http://www.medstar.ro/dermatologie.php

Romana, nu-i mare lucru de inteles: Stanca cu Bogdan pleaca in vacanta in austria si italia; eu cu hazbandul meu stam acasa si-i asteptam sa se intoarca sanatosi .

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput