Pretul unui brad natural
Raspunsuri - Pagina 5
daniella4 spune:
Am brad. Sau molid. In fine am luat ceva mic cum imi doream, nu foarte verde, nici f stufos si cu 20 ron ca atat aveam alocat. Din piata. In pret nu era, fireste, inclusa si legarea specimenului!!!!
...btw...ma ard degetele sa deschid o discutie xenofoba despre natiunile conlocuitoare de culoare care vand brazii din piata. Anyway, jur ca la anu' il iau (pe brad) din Brico sau alte alea numai sa nu ma mai umplu de nervi vis a vis de operatiunea bradul, cu "manca-ti-as conitza okii matale" cu tot!!! si alte kestii pe care ma jenez sa le reproduc aci.
Androix spune:
conitza da unde ai mai gasit ca barbate-miu cauta disperat si nu mai gaseste?
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
brendamitran spune:
daniela,poti s-o mai spui o data.....mai trist si revoltator este ca nimeni nu-i pune la punct.Nimeni nu face controale,nimeni nu amendeaza,nimeni nu vede.
Mie mi-a zis in fata un "conlocuitor" de care spui tu,ca ii ia din bricostore cu 700 si ii da la piata cu 1,5-2 mil.....
no comment!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
daniela,poti s-o mai spui o data.....mai trist si revoltator este ca nimeni nu-i pune la punct.Nimeni nu face controale,nimeni nu amendeaza,nimeni nu vede.
Mie mi-a zis in fata un "conlocuitor" de care spui tu,ca ii ia din bricostore cu 700 si ii da la piata cu 1,5-2 mil.....
no comment!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Ai dreptate, Brenda.
..si nici n-o sa-i puna.
..mie mi-au trebuit 2 ore sa-mi revim dupa baia de mitocanii gratuite de care am avut parte si zau ca nu aveam chef de asa ceva, in Ajun.
Asa ca la anul nu mai calc p-acolo nici platita. Alta solutie nu vad.