Pretul unui brad natural
Raspunsuri - Pagina 4
pd spune:
Am fost eu vineri la Bricostore langa Orhideea si am luat brad cu 70 RON, frumos, bogat. Aveau de diferite dimensiuni si pretul era acelasi.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya
numeioana spune:
Am vazut si eu brazii de la Brico. Sunt foarte frumosi (nu sunt romanesti) si mi se par destul de ieftini.
Ioana
Oana spune:
Noi l-am luat cu 300 mii din piata. Am vrut unul cat mai mic sa imi incapa pe o masuta in sufragerie dar cred ca tot va mai trebui sa taiem din el.
aissa spune:
Azi in Brico la Orhideea erau doar cativa brazi, din cei scosi din saci unul singur arata ok, restul erau prea inalti pentru un apartament de bloc, dar nu era nimeni acolo, un vanzator ceva, o doamna intreba daca nu vine totusi cineva sa ne mai arate sau sa mai aduca si altii (ea zicea ca a sunat dimineata si i se spusese ca au avenit masini cu brazi), tipa intrebata nu o baga in seama asa ca am plecat. A luat acum sotul meu din piata cu 70 lei, nu foarte inalt dar bogat.
Sheannamp spune:
In Obor oferta este foarte bogata cred ca sunt si din import.
Dar bradut in ghiveci a vazut cineva? Dar brad-brad nu molid!
As vrea sa cumpar unul si dupa craciun sa-l plantez la tara!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
grodear spune:
Si eu vreau acelasi lucru, dar daca ai loc in casa si nu te incomodeaza ai putea sa-l tii pana la anul. Eu stiu ca brazii nu cresc foarte repede, deci cred ca merge si anul viitor.
sinculet spune:
Astazi am trecut prin piata si am vazut brazi in jurul sumei de 1 milion. Pacat ca se taie atatia brazi.
Nu ar fi mai bine sa fie in padure sau vanduti in ghivece si dupa ce trec sarbatorile sa fie predati undeva in genul unui "centru de colectare a brazilor".
http://new.photos.yahoo.com/alina_/album/576460762379744883
brendamitran spune:
Eu acum plec dupa brad(din nou) si nush unde sa ma mai duc....
Alaltaseara(joi),nu mai era nici urma de brazi,nici la Cora,nici la Bricostore,nici la Mr.Bricolage.....iar coloratii,aseara,ridicasera pretul alora luati de ei de la Bricostore,de la 1,5 mil,la 2-2,5 mil.....e strigator la cer.....
Cred ca ramin la lesinaturile romanesti.....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
daniella4 spune:
Inca nu am luat brad. Am avut niste tentative acum vreo 3 zile dar m-au enervat preturile. Datorita spatiului imi trebuie un brad mic, max 1,5 m si mai stufos, asa sa dea bine. Ceea ce am vazut mic era de culoare galben-lamaie si cu ace mici si rebele ca pareau ramasi de la Craciunul trecut.
...parca vad ca ma infig intr-un brad artificial!
PS: cum deosebim bradul de "molift"?
ymcar spune:
In piata (Buc. Noi), brad strainez (macar stiu ca nu am cumparat de la nenorocitii care taie ilegal din muntii Ro), cam 2,25m, super-bogat si super frumos (simetric), 120 RON (acum cateva zile). Cei romanesti, cam la 2,5m, dar rari erau la 60-70.
Molidule are acele subtiri, bradul le are late. si mai sunt deosebiri la dispunerea acelor, la culoare, la miros...
My life stinks