Sunteti aici? (sentimental)
Raspunsuri - Pagina 8
AC spune:
P-aci, p-aci.
Mai stergem o lacrima, un muc... ma apuca nostalgii dupa vechiul DC, citesc care-s membrii iubiti si-mi dau seama ca multi nu-mi sunt cunoscuti...
Copii cresc... am cativa prieteni pe DC, altii in afara DC... dar atatea ma leaga de DC ca-s p-aci... macar sentimental... ca-n rest la mila celor doi tirani mici d-acasa.
Sarbatori fericite si un An Nou bun!
Si mai sunt si datoare c-o sampanie buna Mirelei... de baut impreuna!
women13 spune:
...mai tot timpul , inainte de culcare, citeam... drame, comedii, politiste, psihologie, etc., acum va citesc pe voi... mai e cazul sa va spun ca : plang in drame adevarate, ca rad cu voi cu pofta, ca ma puneti sa ma documentez, mai ceva decat as lucra in cercetare, sa o fac pe politistul atunci cand e nevoie ... Am inceput sa ma droghez, cu drogul marca DC, marca inregistrata, nu gluma, si cred cel mai scump drog din lume, care nu ucide, dimpotriva ofera VIATA !
Sfintele sarbatori ale Craciunului sa va gaseasca mai sanatosi , mai bucurosi, mai fericit, mai impliniti ... LA ANUL SI LA MULTI ANI !
p.s. VA ROG SA NE RUGAM PENTRU RADUCU MAINE SEARA SI VA MAI ROG SA MA AJUTATI SA VA TRIMIT BANI PENTRU RADUCU SI NU NUMAI ! sper sa nu fie prea tarziu d.p.d.v. organizational, dar daca exista un cont activ as vrea sa-l stiu !
Elle_seb spune:
Dependenta maxima! Boala grea DC-ul asta si incurabila pe deasupra!
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos
miag spune:
Si noi suntem aici...si.....ramanem aici..pentru ca ne place!
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Maadi spune:
V-am descoperit in 2003, anul in care s-a nascut baietelul meu.
Multumiri tuturor si va doresc un Craciun fericit si un "full options" 2007!
Madalina si Calinutz
ileanna spune:
V-am descoperit toamna asta.
In septembrie m-am hotarat sa ma marit in octombrie sau noiembrie , habar n-avem nici de unele ... pe unde sunam radeau de mine ca vreau sala anul asta, la fel cu rochia habar n-aveam de unde sa incep (nu prea am prietene, is mai nesociabila) ... si la search-uri CINE APAREEE ????
DC. Asha cum spunea cineva, daca vrei sa cautzi ceva, gasesti aici. Cu toata dragostea si dorintza de a impartasi experientze, sfaturi.
Acum am prietenii mei secreti. Sunteti grozavi.
Never say NEVER.
AngeliquedeS spune:
Cand am descoperit forum-ul pufneam pe sub nas "Hm, auzi, acest forum poate sa creeze dependenta!"
Doaaaaaamne, cat este de adevarat! Nici o zi fara DC de doi ani incoace!
Sarbatori fericite in continuare! Sa fim sanatosi si iubiti!
Pupici
Angelique
poze, povestea nuntii, luni de miere...
tumpi spune:
aici sunt si nici nu am de gand sa va parasesc.M-am inscris pe forum prin iarna lui 2003,dar citeam prima pagina a DC-ului inca de prin 2002,pana am descoperit forumul.
La inceput ne cunosteam marea majoritate a membrilor.O mare familie,care acum a devenit si ma numeroasa.Se faceau intalniri , era frumos, ne cunosteam usor , usor si nu numai virtual.O adevarata placere sa intrii aici.
O imensa sursa de informatii,care sper ca va ramane asa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mariana tache spune:
PREZENT!
Incepand cu 2004 stau ore in sir pe net, adica pe DC ; am ajuns aici pt prima data cautand informatii despre zymafluor; am aruncat cateva priviri in jur si m-am inscris repede, repede ca sa nu pierd vre-un tren .
Multumesc inca odata pt ca existi, pt ca mi-ai dat sansa de a-mi face noi prieteni (chiar prieteni adevarati!). In fiecare zi ma minunez cum, datorita DC-ului, am cunoscut oameni cu adevarat minunati! E fenomenal!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!