Cine nu s-a spovedit niciodata?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

quote:
Originally posted by mate
Citind ce ai scris,imi statea pe limba sa te intreb daca nu cumva ala era preotul batran de la Anrim.
Ba da, acel porc de popa era... si ne fusese recomandat de jumate din babimea credincioasa cunoscuta de noi, ca e un popa bun si cu har.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

quote:
Originally posted by Messa

quote:
Originally posted by mate
Citind ce ai scris,imi statea pe limba sa te intreb daca nu cumva ala era preotul batran de la Anrim.
Ba da, acel porc de popa era... si ne fusese recomandat de jumate din babimea credincioasa cunoscuta de noi, ca e un popa bun si cu har.

mai messa, mi-aduci aminte de perioada cand lucram intr-un birou, cu multe femei- normal ca spurcatu' ala de popa era bun pt. babaciuni, dar nu pt. pustoaice- cand lucram in biroul ala am aflat ca noi, barbatzii, suntem mici copii la capitolul spurcaciuni sexoase- cocoanele alea m-au facut sa nu-mi mai doresc sa vorbesc niciodata kestii intime- in fiecare dimineatza ascultam raportul complet al orgasmelor/rateurilor/viselor erotice a f-o 7 fomei maritate- eeee, unde vreau sa ajung- aveam in birou si 3 sau 4 fete, de 18-25 de ani, astea, fara nici o exceptzie, nu povesteau nimic de genul asta!!!

ce-i ok pt. o maritata, nu-i ok pt. o fata tanara...

Mergi la inceput

Bai ham, ia vezi cum vorbesti, adica ce e aia maritata/fata tanara? Ca acush imi iau burta dupa mine si dau navala pe capul tau (chiar, ar si trebui, sambata chiar imi iau acvariu mare si mai vreau plante) sa vezi tu daca mai indraznesti sa zici ca eu la varsta mea nu mai sunt nici fata nici tanara si zor nevoie si maritata! Magarule ce te afli! Popa ala tont trebuia sa-si tina fanteziile cu minore in frau si sa-si faca jobul de popa, nu sa ma intrebe pe mine mascari mascaroase de era sa-mi cada urechile! Ba, parol ca la faza cu masturbarea mi-a dat tampitul si ceva idei, ca la vreo cateva luni dupa aia am descoperit si treaba asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu m-am spovedit niciodata si m-am casatorit in biserica (ortodoxa) si nu mi s-a citit vre-o molifta si am intrat in biserica la botezul copilului. In Bucuresti nu te intreaba nimeni de sanatate - si culmea, nici macar nu-s botezata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Nu stiu cum am ajuns la subiectul asta. Super!
Treceti-ma si pe mine pe lista nespoveditilor. Si la cata incredere imi inspira preotii ortodocsi nespovedita voi ramane.

Eu am facut cununia religioasa la Domnita Balasa. Demult, in '99. Preotul a spus initial un tarif iar in ziua nuntii altul (oricum nu conta, important era gestul in sine). Apoi a mai venit cu 2 icoane (poza sub geam de sticla) f scumpe la cum aratau. Aceste icoane trebuiau sa le cumpere parintii si sa le daruiasca una mirilor si alta nasilor. Nici asta nu era o problema. Jenant era modul de prezentare. Culmea e ca atunci cand directorul meu mi-a vazut pozele de la nunta a zis: "Il stiu pe preotul asta! Cand am fost nas tot el a oficiat. Inainte ne-a spus o suma, dupa ne-a spus alta!"

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anya

Nu m-am spovedit niciodata si m-am casatorit in biserica (ortodoxa) si nu mi s-a citit vre-o molifta si am intrat in biserica la botezul copilului. In Bucuresti nu te intreaba nimeni de sanatate - si culmea, nici macar nu-s botezata.Anya

da, da' banu' l-ai marcat la tata-popa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Super tare indreptarul ala de spovedanie. Cine l-o fi scris, ca as vrea un autograf! Vorba lui Ham mi se pare super potrivita pentru textul asta: "Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ham-ule, ce nu face omu' ca sa multumesca neamurile? Cotizeaza si la popa .

Mergi la inceput

A propos de asta cu opinia publica... urmeaza sa nasc in ianuarie... oare ce reactii as genera daca as decide sa fac cum simt si cum mi-as dori si mi s-ar parea firesc, adica sa nu botez copilul?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Messa

A propos de asta cu opinia publica... urmeaza sa nasc in ianuarie... oare ce reactii as genera daca as decide sa fac cum simt si cum mi-as dori si mi s-ar parea firesc, adica sa nu botez copilul?

messa, dupa parerea mea boteaza-l in religia ortodoxa- atunci cand asta nu implica sa faci nimic rau, e bine sa te inscrii in regulile general-acceptate; mai tarziu, oricum, copilul va alege calea lui spre Dzeu!

Mergi la inceput