Craciunite sexi !86

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey,iar ma duc la posta.
sper sa nu mai fie coada.
sa-mi tineti pumnii sa reusesc sa pun odata felicitarile alea.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

amajuns acasa,am papat,noroc cu soacra ca a stat cu Lucas,dar cand am ajuns acasa am avut o veste proasta,a murit bunica sotzului si sotzul a trebuit sa plece.

Asa si sa va spun ce am facut la spital,internare la domiciliu,dimineata facem din nou analize la sange si alta radiografie,diagnostic,spina bifida(daca asa se scrie)A inceput de azi sa faca masai,curenti magnetici,impachetari cu parafina si gimnastica mai urmeaza si inot......

Multumesc pentru sustinere pe toate.

Doina mi-am permis sa vb cu Dragos de la povestiri,adica Andra a luat legatura cu el pe forum stii tu unde ai scris,nu dau nume sa nu se considere reclama.

Rachel bine ai venit!

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

bey,iar ma duc la posta.
sper sa nu mai fie coada.
sa-mi tineti pumnii sa reusesc sa pun odata felicitarile alea.

... nu m-am putut abtzine

Mirela ... a ajuns felicitarea de la tine. multzumesc.
Mama fetelor, dar atzi scris atit de frumos, Dana_ch, Olga, Mirela... eu sint in pana rau si sa nu ridetzi, dar am un scris oribil , asta mi se trage de la munca mea, tzacaneala la mashina de scris si computator timp de 15 ani. Iote ce mi-am gasit scuza
Dispar, sa pun o instalatzie la geam pe dinafara, ca-i frumos si soareeeeeeeeeeeeeee, si vreau sa aiba seara luminitze moshul de la geam

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

noi am umblat derbedoaice p'afara, pe la mama...acum alexa face
dana, condoleante pt strabunica. sanatate Andrei!
banano, ai reusit?
io n-am primit inca nik, felicitari adica:(
canada, inca doarme???

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Dana sa inteleg ca Andra are spina bifida?Si pana acum nu ati stiut nimic?Multa sanatate va doresc!
Si condoleante pentru bunica sotului!

Gaby abia astept sa vad noua freza a lui Stef...ca noi zau nu mai stim cum sa-l tundem pe Alesio....acum e si el baiat mare...deh!....trebuie sa-l facem sa fie mai prezentabil..

Ma duc sa-l alaptez pe mormoloc...si revin!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

prezent

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

bey cand am citit de craciunite sexy....am si venit la apellll.......ce doooor imi era de voi....ma duc sa citesc, azi ramanem la mama
Maria e super bine la ochisori, doar o dif de dioptrie ffffff nesemnificativa de 0.25 la ochisorul drept, dar nu necesita ochelari.

Totul e foarte bine si se pare ca tot timpul a fost doar "simpatie" si ma copitat pe mine doar ca sa o
pup si sa o alint si sa o iau in brate.

Mareeeee mincinoasa am la usa casei....va pup ma duc sa citesc din urma

As vrea sa va sarute fiecare fulgusor, care din intamplare va atinge fata.
As vrea ca lumina si caldura sfintelor sarbatori sa va patrunda-n casa si-n suflete in aceste zile magice...
As vrea ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti parte numai de bucurii si... un Craciun de vis alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

mmihaaa si pe tine si pe mincinoasa mica. acu' mai conteaza ce-a fost? bine ca e ok mariutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

pupici muulti si la voi.........nici eu nu am reusit sa pun felicitarile...maine le pun 100%

As vrea sa va sarute fiecare fulgusor, care din intamplare va atinge fata.
As vrea ca lumina si caldura sfintelor sarbatori sa va patrunda-n casa si-n suflete in aceste zile magice...
As vrea ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti parte numai de bucurii si... un Craciun de vis alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

gata mmiha, ai citit tot?
te verificam sa stii

beey, sunt supi ca azi n-am vazut-o pe miha, pe bia pt voi
MIHAAAAAAAAAAA!!!
BIAAAAAAAAAAAA!!!
cristina e cu serviciul:(
olga, olga unde e?

Mergi la inceput