Craciunite sexi !86

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!

dana, multa sanatate Andrei si bafta la dr
banano, s-a rezolvat problema?
rachel, bine ai venit la noi!
danelutza, cam lunga pauza, macar un buna ziua puteai sa ne zici
ati zis voi ca o sa ne inmultim decind cu titlul asta

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

rachel - bun venit!
danelutza - wow...o mandreata de fata!
ioana - pe stef l-am dus la ciufolici si l-a tuns scurt si in fata cu "tepi".
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

rachel, spune-ne mai multe despre tine.
ioana, tu cum te descurci cu 2 pitici, chiar nu te ajuta nimeni?
gabi, cu tepi?!
www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami
danelutza, cam lunga pauza, macar un buna ziua puteai sa ne zici

am zis aseara noapte buna

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

ce faceti?Eu am enervez ca nu am cu cine sa il pun pe Dan in carut...caci sotul e plecat, au profesorii cerc pedagogic,fata e la scoala...si singura nu pot.Mai trebuie sa plec si in oras si nu vine nici un prieten de a lui Dan acum...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Alina ,nu s-a rezolvat. n-am net decat la un singur calculator si e bataie pe el.
intru cand ma lasa fii-mea.
acu' e la masa si am profitat si eu.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Pentru cele care nu ma cunosc de la alte subiecte...ce sa spun. Casnica in acte nu sunt, insa stau acasa cu copilul deocamdata. Copilasul meu are 1 an si 10 luni. La implinirea a doi ani probabil ca in acte ma voi intoarce la servici, insa tot acasa voi ramane macar pana la 3 ani. Sunt gradinite unde ii primeste de la 2 ani, de fapt este o singura gradinita particulara (pe langa caminul de stat), insa chiar nu vad de ce m-as grabi sa il despart de mine. Dupa ce incepe gradinita, apoi scoala, s-a dus totul. Asta mai e perioadat in care este cu adevarat copil, are propriul program. Asa ca inca stam acasa si ne jucam, ne plictisim. Afara iesim mai rar daca s-a facut frig. Pe DC o vreme am intrat mai rar, si uneori numai am citit ce se mai scrie. Insa daca tot stau in casa am sa fiu mai des pe aici. Vad ca si voi aveti o viteza la scris. Am fugit putin pana la banca si cand ma intors facurati deja 2 pagini. Frumos.
Nu stiu ce teme de discutie aveti si voi. La inceput e mai greu pana te incadrezi. Raman aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Rachel bine ai venit!

Gabi ai si poze cu noul Stef?

Danelutza nu esti singura zombie din zona....al meu mormoloc s-a trezit si a mancat azi-noapte din 2 in 2 ore....!Acum urla...

Alina ma descurc f bine cu 2 pitici....si da, sunt singura cu ei, doar eu si sotul, care e mai mult plecat prin delegatii decat cu noi acasa.....dar e bine.Am timp de toate....si de curatenie, si de mancare, si de joaca, de iesit afara(cand am chef...), de spalat spala masina...am timp si de cate o prajitura....iar seara dupa ce-i culc imi fac timp si pentru mine....asa mai putin...

Mai fetelor vad ca ne-ati trimis si noua din ceata voastra...ieri era un soare la Arad de mai mare dragul.....acum e asa urat si posomorat afara...si putina ceata.......cred ca si de aia mi-e asa somn

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Rachel, bine ai venit!Fetelor ce faceti?

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ioana - inca nu am poze...zilele astea sper sa fac rost de ele si le pun in album.
doina - pana la urma ce-ai facut?
pupici fetelor.......

Mergi la inceput