Papusika

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Elise, incearca sa te linistesti. Toate avem gandurile tale, deci good news, nu esti singura si nu e nici anormal.
Tu esti obosita, dintr-o data te-ai vazut cu o imensa responsabilitate si simti ca nu vei face fata, dar ia lucrurile incet, incet.
Sunt convinsa ca esti o mama extraordinara.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Draga Elise, felicitari! Este minunat prin ce treci. Toate mamicile trec prin asemenea sentimente confuze si contrarii...pentru ca e asa de multa responsabilitate si atit de multa pasiune in sufletul ei.
Nu te nelinisti. Totul va fi bine...doar sa ai rabdare si sa te obisnuiesti cu starile de incertitudine si neliniste.

Numai bine si multa sanatate si noroc tie, taticului si papusicii, of course.

Mirela

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Elise, toate am trecut prin asta! E firesc...la inceput de drum...si nu numai Eu si acum sunt disperata, si acum ma panichez repede, cu toate ca am doi...de 3 ani jumate si 1 an jumate...deci am depasit de mult perioada post-partum
Ia niste Magne-B6, ajuta foarte mult, iti da calm si echilibru...macar asa...cat de cat
Incearca sa dormi si tu cand doarme ea.
Pentru colici, la noi e functionat ff bine Debridat. Altele n-au fost asa bune...insa Debridat facea minuni. E bine sa alternezi siropurile de colici, sa nu-i dai numai unu', ca se invata cu el si apoi i-l dai degeaba. Sa ai in casa 2 (cel putin) si sa le dai alternativ. Noi ne-am impacat bine si cu ceaiul Baby Drink si cu celelalte de la Milupa, Hipp, de plante pentru colici.
Nu te mai stresa in ceea ce priveste cainele. Chiar n-ai nevoie de o grija in plus. Lasa ca va creste fetita...si-i vei lua mai tarziu un catzel. Cand va fi destul de mare sa se joace si sa aiba grija de el.

Va doresc multa sanatate la toti, asta e cea mai importanta! Restul...trec! O sa vezi peste un timp... nici n-o sa-ti mai amintesti de colici!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

"Zilele trecute am dat cainele...pentru ca a devenit violent, si n-am vrut sa risc sa imi cresc copilul linga un caine care a sarit la mine."

Am un prieten care avea deja un caine (un terrier foarte posesiv) in momentul in care a aparut copilul in familia lui. Bineinteles ca "potaia" s-a manifestat ca un frustrat caruia i s-a incalcat teritoriul, respectiv, isi maraia stapanii si chiar s-a repezit sa-l muste pe prietenul meu. Bineinteles ca s-a gandit sa dea cainele. Si a tot cautat stapan pentru terrier o perioada de timp pana cand s-a linistit cainele. Iar acum, cainele isi apara stapanul cel mic la fel cum o facea pe vremuri cu parintii.

Si eu am un caine si stiu ca o sa fie dificil o perioada de timp pana cand ne vom intelege cu totii (noi, copilul, cainele etc). Dupa prima vizita la piticul meu, cainele innebunise, nu se mai dadea jos de pe mine, pe sotul meu l-a latrat... Pentru ca nu vreau sa renunt la caine (din acelasi motiv "sa aibe un catel cu care sa se joace"), o sa incerc sa-i fac viata mai usoara terrierului meu aducandu-i, mai intai, o hainuta purtata de-a piticului meu, ca sa se obisnuiasca cu mirosul lui. Apoi vom mai vedea... Cainii nu sunt chiar asa complicati ca oamenii. Lor le trebuie mangaieri, plimbare, jucarii piuitoare si cateodata niste oase bune de ros.

ioana, viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Elise, in primele zile dupa ce am adus fata acasa am fost la fel, 24 de ore nu am mancat de frica si nu ma gandeam decat ce ma faccu ea daca plange si.....ma enerva gandul ca trebuie sa sterilizez biberoanele dupa fiecare masa . La 3 zile jumate de "mamicie" am clacat si m-a busit plansul, era duminica seara si eu sunam in disperare la maternitatea de unde o luasem si ma certam cu dr si asistenta ca nu ma anuntasera ca asta mica vomita la fiecare masa si cand o vedeam cum da afara in jet tot (asa mi se parea mie) ce mananca ma apuca disperarea ca nu se hraneste suficient si nu stiam cum sa o ajut. De linistit nu te vei linisti niciodata si mereu vei gasi motiv de ingrijorare (eu una daca vad fata excesiv de vesela si agitata ma apuca panica sa nu anunte o febra), dar iti vei intra in mana si vei sti mereu ce trebuie facut.
Stai calma, esti mama si de aia simti ce simti. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Elise, am zambit printre lacrimi citind postarea ta ! Pregateste-te iubita: asa va fi zi de zi de acum incolo. Papusicile noastre ne mangaie si trec toate. Fricile, gandurile negre, chestiile existentiale se vor "dilua" pe parcurs; zilele devin mai scurte, noptile periculos de lungi....Ne masuram existenta intre doua zambete si o criza de colici sau un plans la gradi (cum e cazul meu).Esti mamica !
Cum te descurci in orele cat esti la serviciu ? Pentru mine astea erau cumplite. Oare ce face ? A mancat? S-a inecat cand a regurcitat ? Se descurca dadaca ? .....Lungi tare erau aceste ore.

Te pup. Curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Elise oauuuu ce veste..acum aflai si eu..sa fii fericita fatoooo..ma bucur mult pentru tine...te vei descurca fatooo..stiu io.ma mai stii? sau m'ai uitat?.

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

multumesc...mi-am revenit!
Probabil o sa mai am reprize din astea de disperare... daca imi spuneti ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ele .

Noroc ca am bebela cuminte, mincacioasa si sanatoasa si ea, macar ea, nu-mi da emotzii. Mi le dau singura oricum. Asa am ajuns la concluzia ca povestea aia cu drobul de sare are un fond real....

Liana, nu te-am uitat: trebe sa ne vedem daca vii in Bucuresti, si neaparat cu bata, poate imi mai vine mintea la cap.

Laura - eu credeam ca trebuie sa fie invers...sa-i sterg eu lacrimile ei. Nu mai continui ca iar ma apuca....
Care job, ca de la job mi-am dat demisia din prima zi...si fara explicatzii...ca ma grabeam la papusha. Altfel nu m-ar fi lasat sa plec. Si puiul meu e mai important ca 10 joburi.

Aissa - eu am inghetzat cind a inceput SUGHITZUL.
Ma uitam siderata la ea, si ea la mine, dupa care am fugit si l-am trezit pe tat-su.
Tat-su, si mai in tema, a privit-o citeva minute, n-a inteles nimic, si a sunat pediatra sa-i spuna ca bb "tresare ciudat".
Ca in filmele cu prosti....

Ioana, si mie imi pare rau de catzel, da' decit sa o tinum tot intr-un schimb de ostilitati, mai bine si pt. el si pt. noi sa ia o vacantza, mai ales ca acolo are si ditai curtea unde poate sa zburde ziua. Vedem daca il aducem inapoi...

Pisi_ella, eu dorm cind doarme ea, dar dorm iepureste, asta e problema. Daca inainte nu auzeam trei ceasuri ceferiste, acum, brusc, sar cum misca bb in patutz. Ciudat subconstientul asta... Baby Drink isi face efectul si la noi, si Sab Simplex.

Mirela, multumiri din partea Lisei, a taticului Lisei si a mea.

Crinuta- tx, e reconfortant sa stiu ca nu sint singura si nu o iau pe campii. Sint, intr-adevar, foarte obosita...

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

woooww elise felicitari pentru papusika sa va dea Dzeu sanatate sa va puteti creste puiul stiu ca vi-l doreati mult si iata ca acum s-a intamplat minunea sunt tare fericita si eu de cum am intrat si am citit aici ...ma bucur tare mult pentru tine ce cadou frumos ai primit de la mos

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Felicitari Elise si sa va bucurati de papusika voastra. Abia acum am citit si am aflat minunea care vi s-a intamplat, mai ales ca stiu cat iti doreai un puiut si prin cate ai trecut ca sa ramai insarcinata.

Inca o data felicitari si sa aveti un Craciun minunat in familie.

Pupici.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput