Papusika

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Elise felicitari!
Nu mai stiam nimic de tine, chiar ma intrebam ce mai faci. A fost o surpriza mare pt mine sa aflu ca ai o papushica. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea. Clipele de acum sunt de neuitat si sa ne arati si nou niste pozici .

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Felicitari multe Elise si tie si sotului tau si sa va traiasca fetita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Elise
Cautam disperata pe forum doar-doar gasesc o parte din fetele cu care-mi mai innecam amarul pe la "oligo and company" doar -doar mai scrieti ceva!.Apoi te-am zarit prin alte locuri...si mi-am zis in sinea mea...am suparat-o noi cu ceva! te cautam printre randuri...am dat de catzelul cel poznash etc... dar tu nu ai mai scris pe la noi! Drept urmare...nici eu nu prea m-am obosit!
Ce sa-ti spun... cu ochii in lacrimi de fericire pt. tine si familia ta...din tot sufletelul meu: Felicitari mamico... sa-ti traiasca papushika cea scumpa si din cate citesc super cuminte si mancacioasa!
Felicitari din toata inima!
si zici ca e asa usor sa adopti??? Inca o data felicitari pt. ca v-ati luat inima-n dinti si ati luat taurul de coarne... eu inca sunt in deriva...as vrea sa-mi dea DD un semn...incotro sa o apuc... un lung sir de inseminari/ Fiv sau adoptie!
DANY

Astept pozici! After ... sau cand doresti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

multumim mult!

DANY, usor e doar sa stii care e puiul tau, atunci cind il ai in fata ochilor. In rest nimic nu-i usor.

Nu stiu de ce, eu n-am deloc senzatia ca nu-i din mine. Ba chiar ma oftic ca nu pot sa o alaptez:(
Si n-am incredere sa o las cu nimeni nici macar cinci minute: nici cu maica-mea, care altfel e foarte in tema, ca a crescut copii, nici cu barbatu-meu, nici macar cu pediatra care ne viziteaza zilnic.

Am senzatia ca nimeni in afara de mine nu-i nimereste temperatura la laptic, nu sterilizeaza bine bibe, nu ii pune pampersul comod, nu o manipuleaza cu suficienta grija, etc.
Si ca nimeni altcineva nu-mi cunoaste copilu' si nu stie ce vrea, daca vrea ceva.
Plec de linga ea doar citeva minute cind doarme, in rest stam tot timpul impreuna. Si cind ma intorc linga ea simte si imi trage cite un mare zimbet, in somn....:)

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Minunate trairi, Elise! Esti o norocoasa si ma bucur din suflet pentru tine!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Elise, felicitari!!!!!!
....ma bucur mult pentru voi!....
Sa fiti fericiti impreuna, toti trei!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Elise felicitari !!! Sa va traiasca puiuta si sa dea DD sa-i faceti un fratior.

Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica

Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Elise, felicitari!
Ma bucur, din tot sufletul, pentru voi! Va doresc multa, multa fericire si sa aveti parte de niste sarbatori de vis!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Doamne, ce veste!!!! Abia acum mi-au picat ochii pe subiect!
Elise, ma bucur mult pentru tine, pentru voi, ca, in sfarsit, vi s-a implinit visul! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, voua si micutei Lisa si sa aveti parte de cat mai multe momente frumoase impreuna!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Multumesc.
Fie-mea a inceput sa aiba colici...iar eu cred ca dau in "depresie post partum" asha, prin simpatie.
Azi am avut o criza de plins - degeaba, doar asa, ca nu stiu ce-mi rezerva ziua de maine...de parca altcineva stie....sau parca pina acum as fi stiut... Dar pina acum nu mi-a pasat.

Am ajuns la intrebari gen "ce ma fac daca se imbolnaveste? Ce ma fac daca cumva mi-o ia cineva pina finalizez adoptia? ce sa faca ea in lumea asta rea? cine are grija de ea daca eu patesc ceva?" - adica...kestii existentiale.
Am depasit faza "are toate degetele? respira greu? aude? daca nu vede bine? de ce sughitza - sau de de ce nu sughitza?"

Zilele trecute am dat cainele...pentru ca a devenit violent, si n-am vrut sa risc sa imi cresc copilul linga un caine care a sarit la mine.
Si acum m-a apucat jelitul ca saracul copilul meu n-o sa aiba si el un catzel cu care sa se joace.
Adica nici asa nu e bine!

Si eu ziceam ca n-am probleme de genul asta si sint destul de echilibrata de felul meu.
Atit de echilibrata incit azi dimineatza jeleam cu fata in brate de se rupea camasha pe mine...si cea mica ma privea foarte nedumerita. Si a ridicat manutza si m-a mingiiat pe obraz.
Sint convinsa ca nu isi coordoneaza miscarile inca - a fost un gest intimplator.
Da' m-a umflat plinsul si mai tare.

Nu stiu...o fi normal, dupa emotiile si noptile nedormite din ultimul timp. Incerc sa imi revin, ca bb sa aiba o mama intreaga la cap.

Elise

Mergi la inceput