Clubul moldovencelor de peste Prut (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:

Am slabit conform programului rusesc SIBARIT elaborat de Elena Stoyanova
de aici www.pohudet.ru

Nu a fost vorba de vointa, este atata mancare in program, ca ai probleme ca sa mananci totul :)

Programa intensiva:
Mic dejun - 2 portii coctail SIBARIT (mai jos cum se face)

Lunch - piine integrala sau cu tarate (NU GRAHAM)(60 gr)sau cereale integrale fierte(arpacas, hrisca, grau, ovseanka etc) sau fasolea uscata (mazarea uscata, linte)(250 ml) + salata cata vrei (cel putin de 2 ori mai mult decat cereale)+ 1 lingurita ulei de masline sau de in + cateva migdale sau 1 nuca sau cateva masline sau nuci de padure

Inainte cu 20 de minute de pranz : 1 portie kokt
Pranz - carne/peste/2 oua (carne negrasa, peste oricare,cat palma voastra fara degete) + legume innabusite sau fierte sau coapte (fara morcov sfecla bostan, se permite fasolea verde, ciorbe) + salata cata vrei (cel putin de 2 ori mai multa decat carne) + 2 lingurite de ulei

Cina: 2 portii kokt, nu mai tarziu de 18.00

Seara: cacao cu 2 lingurite cu varf de cacao (natural). Daca vi se pare prea amar, se poate inalbi cu un strop de lapte degresat.

- Cocteil SIBARIT pentru o zi la programa intensiva: 500 gr de branza degresata (cu cel mult 0.5 % grasime cu cel mult 12 gr de proteine la 100 gr) amestecat cu 370-400 ml piure de fructe crude(de orice fel, orice amestec) La blender iese o masa pufoasa, cremoasa si dulce. Impartim toata cantitatea la 5, deci, 2 portii kokt sunt cam 370 ml . Se poate face din fructe uscate, dar mai intai trebuie inmuiate in apa.

- 1 portie kokt de dinaintea pranzului se poate adauga micului dejun sau cinei. Eu il foloseam ca un fel de desert dupa pranz (cu cafea)

- programul are cam 1200-1300 de KKal

- se permite prajit, dar fara a depasi limita de ulei, si atunci aveti salata fara ulei (

- uitam cuvantul zahar, chiar daca cacao la inceput vi se pare prea urat la gust. Dar magneziu din cacao (de aia ne place ciocolata) ne taie pofte de dulce. Cacao se poate adauga la cina in kokt.

- dupa 18 - numai cacao, sau daca va este foarte foame - legume crude fara nimic . Cafea, ceai toata ziua si seara - cat poftiti, dar, ati ghicit - fara nimic.

- cu jumatate de ora inainte de masa - bem apa. In fiecare zi trebuie sa bem cel putin 2 l.

- toata cantitatea de mancare este obligatorie, respectarea proportiilor este obligatorie, ulei (3 lingurite pe zi) e sfant. Nerespectarea acestora duce la aparitia carentelor de elemente care provoaca foamea necontrolata si incetineste metabolismul provocand efectul yo-yo

- durata programului intensiv- 6 saptamani, pentru mai mult eu ma consultam cu autoarea.

- mamele care alapteaza si barbatii au nevioe de br de vaci degresata dar cu continut de proteine ridicat (15-20 gr)

- in medie- prima oara se pierde 1.5-2 kg pe saptamana, a doua oara - 1 kg pe saptamana.

Cine stie lb rusa, puteti pune intrebari legate de program chiar autorului, cine nu, va rog sa scrieti orice intrebare, va ajut. Exista contraindicatii si multe multe nuante si detalii, va rog nu ezitati sa intrebati!!

Eu am pierdut in iunie in patru saptamni 8 kg si in toamna in 6 saptamani inca 5 kg. Acuma cina mea e tot timpul pana la ora 18.00 2-3 portii de kokt.
Mai exista si programa de mentinere a geutatii cu un meniu mai altefel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Tania si Silvia v-am vazut copilashii sunt super frumushei si dragalshi, de altfel, ca si ceilalti pui de moldovence, iti vine sa-i mananci si aproape toti blonduti,cred ca Brianna este singura exceptie:))) dar cu siguranta mai e o exceptie pe drum:)

eu astept cu nerabdare mobila de bucatarie, de dimineatza au venit si au facut gaura pt hota, au lasat un munte de moloz si praf in urma, de o sa zica bebe ca m-am tzacanit, l-am kinuit azi cat nu l-am kinuit in 4 luni de sarcina, dar n-am avut de ales, saracul tati ieri toata ziua a curatat bucataria singurel ca sa nu inspir eu substantele de la detergenti si vopsea, dar dupa ce am vazut ca-i alba bucatarie de praf, a trebuit sa reiau totul de la capat

asa creste bebicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:

Salata inseamna salata de legume (oricare).Se permite si sfecla sau morcov crude.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

mai incercam

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by oxy

mai incercam

poze

Tanya, iaka apasa tu singura pe linkul dat de tine. Nu-i asa ca nu ti se deschide albumul tau? Normal, pentru ca nu e cel corect. Intra la semnatura, si in loc de http://forum.desprecopii.com/forum/poze pune http://community.webshots.com/user/Sirbu7, si o sa mearga, ai sa vezi.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Nataly eu stiu ca tre sa pun acel link doar ca voiam sa incerc o optiune mai scurta gen "poze" sau asa ceva..ca mi se pare prea lung si obositor tot link-ul,doar ca nu imi iesea..
Dar lasa ca pana una alta o sa il pun asa
acum ma duc sa imi hranesc kopkilu',v-am pupat..
poATe revin ceva mai tarziu..bye,bye

http://community.webshots.com/user/Sirbu7

Mergi la inceput

Nataly eu stiu ca tre sa pun acel link doar ca voiam sa incerc o optiune mai scurta gen "poze" sau asa ceva..ca mi se pare prea lung si obositor tot link-ul,doar ca nu imi iesea..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oxy

Mi se pare f. corect ce vrei sa faci. Doar ca sub cuvintul "poze" tu nu pui linkul de pe webshot, ci unul "levii" care n-are nici o legatura cu pozele tale. Sincer, nici nu stiu de unde ai scos linkul ala.
Mai bine lasa asa cum ai facut acum, macar stim ca e linkul corect.
Pofta mare lui Chris!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Cred ca dormeam..

Mergi la inceput

Silvia, am uitat sa zic, interesanta teoria cu sibaritul, stiam ceva despre acest site, il descoperisem la un moment dat. Bravo ca ai putut sa te tii de regim si ai ajuns la rezultatele pe care ti le-ai propus.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput