Clubul moldovencelor de peste Prut (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tanya, hai ca esti pe drumul cel bun!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Tania, intra pe mess, poate ne lamurim acolo

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma
Diana, mie imi place tunsa asa. Totusi astept sa ii creasca parul inapoi ca sa ii pot face iar codite, ca imi placea sa ma joc in parul ei si sa ii fac codite, sa ii pun clamutze. Dar nu imi pare rau ca am incercat si tunsoarea asta

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Nui problema ca ati incercat, da daca o mai faceti va bat, ca ea e o fetita asa de dulce, iar cind zici baietel iti inchipui un barabat puternic, da fetitele tre sa fie suave.Intelegi ce am eu in vedere?Eu o iubesc oricum pe Amelus, da va zic ca daca o mai tundeti vin cu varga la voi...

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Inteleg eu ce vrei sa spui, Diana, dar eu sunt o incapatanata, de obicei, nu mi-e frica de ce spun, sau fac ceilalti si fac ce vreau eu si consider ca e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Sper sa nu o fac lata si de data asta,dar din cate se pare nu..

stati sa vedem

Sirbu7poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Ei..ce spuneti?..sunt de toata lauda,dupa cat m-am prostit ceva mai sus,dar avut doi maari profesori.. straluciti:pe Lilia si Nataly,saru'mana mult de tot

Sirbu7poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tanya, ai sa rizi, dar tot nu e bine . Tu ai pus sub cuvintul "poze" linkul http://forum.desprecopii.com/forum/poze care nu duce nicaieri. Iti trebuie asta: http://community.webshots.com/user/Sirbu7

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Tania, du-te la semnatura si scoate " Sarbu7" care e inainte de [url....

Mergi la inceput

a, eu nici nu am verificat linkul pus de tine.. Vezi ca pe mess, ti-am scris exact ce trebuie sa pui la semnatura, exact chestia aia tr sa o copiezi acolo... imi pare rau daca nu am explicat bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

Inteleg eu ce vrei sa spui, Diana, dar eu sunt o incapatanata, de obicei, nu mi-e frica de ce spun, sau fac ceilalti si fac ce vreau eu si consider ca e ok

Nu te supara pe mine , stii tu ce de mult o iubesc eu pe Amelus.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput