Card la ING

Card la ING | Autor: BDana

Link direct la acest mesaj

Zau de stiu unde sa adresez intrebarea. Dar am vazut aici un alt subiect despre Banc Post si am zis ca merge. DEci eu mi-s bugetara care in fiecare luna se prezenta frumos la casierie sa ridice multimea de bani. Acum ne-au obligat sa ne facem carduri. AM fost sfatuita sa fac la ING. AM facut cererea aia de aproape o sapt. si mi-au spus ca imi trimit cardul prin...posta?! In 2-3 zile. Nu am inteles eu cum vine treaba cu cardul prin posta...dar astept. Voiam sa intreb are rost sa astept posta sau nu? SI apoi daca cineva are card la ING ce parere are despre aceasta banca si cardurile ei?

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

nu stiu sa iti spun despre ING, eu am la bancpost, si cam asa au stat lucrurile : cardul l-am ridicat eu personal de la sucursala Bancpost, cu buletinul (deci e cam ciudat sa vina prin posta) iar durata a fost de 1 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

si daca ti-l ia cineva din cutia postala ce faci? Mai astepti 2-3 spatamani pana itit faci altul... etc

Nu este normal sa-ti vina prin posta un act sau un card.

Parerea mea.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

A venit acum o ora un baiat cu un plic sigilat care continea codul pin...l-am intrebat de card si mi-a zis acru ca el nu stie, nu e angajatul bancii...poate prin aceeasi metoda trimit si cardul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Eu am avut carduri la ING. Absolut nefolositoare cele in valuta. Si extrem de greoie cele in lei. Ca sa nu mai spun ca a durat o saptamana sa le lichidez
ING Romania pe partea de retail dupa parerea mea sucks.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

codul pin iti vine prin posta iar cardul il ridici de la office dupa ce ti-a venit codul pin.
deci poti merge unde ai facut cererea sa ridici cardul.
Unde ai facut cererea la office sau la sediul central al bancii din Cta?

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eu am la ING dar nu l-am folosit pt ca au taxe imense fata de alte banci. Si cea mai mare porcarie: au uitat sa-mi spuna cand am completat cererea.
La HVB Tiriac fa-ti card doar daca ai multi bani in plus si nu te deranjeaza sa fii furata din cand in cand
La Transilvania pana acum a fost o.k. inca n-am avut evenimente neplacute la ei.

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K

eu am la ING dar nu l-am folosit pt ca au taxe imense fata de alte banci. Si cea mai mare porcarie: au uitat sa-mi spuna cand am completat cererea.

ex- gabibarta

m-a uimit si pe mine cand am citit ieri ca eu platesc 60 lei /an ptr. extrasul de cont. am card de 3 ani si nu stiam. greseala mea.
am sa renunt la extrasul prin posta ptr. ca cel tiparit la self'bank e gratuit (sper). iar comisionul de 7.5 lei pentru o tranzactie mi se pare enorm! in rest... eu sunt multumita de serviciile lor. sunt foarte prompti.

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Va multumesc de lamuriri.
Carola am facut cerere la mine la servici si acolo ametita de casiera mi-a zis ca imi vine cardul prin posta, impreuna cu...codul pin. Lucru care mie mi se pare total aiurea...sa aiba cineva si cardul meu si codul pin in buzunar in acelasi timp .
Oricum, voi merge la sediul lor sa vad care-i treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

daca intradevar iti vine cardul prin posta si nu-l ridici personal de la banca, vin cei de la curier expres si ti-l inmaneaza personal si semnezi pentru primire,nu-l aduce postasul pur si simplu si ti-l lasa in cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

eu am card ING de ceva vreme...cam 2 ani cred...de cand le-au introdus...dar nu prea il foloseam si ieri am aflat cu stupoare ca la platile cu cardul imi iau comision 3 RON....si eu folosesc carduri la greu, mai ales la platile la comercianti...luna asta de altfel singura cand am folosit cardul ING, mi-am luat teapa....aviz amatoarelor....eu de BRD am fost multumita...desi sora-mii ia luat banii din cont fara sa-i elibereze bancomatul....de bancpost...hmm...asa si asa...iar de BCR am fost total nemultumita acum vreo 4 ani...poate s-au mai schimbat

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput