Card la ING

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna!
Eu am card ING de 2 ani si sunt multumita de el!
L-am ridicat de la office-ul unde am facut cererea. Sunt multumita ca imi platesc facturile la ore mai tarzii, dupa programul casieriilor. ATM-ul primeste, nu doar elibereaza bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Am si eu card la ING. Iata aici, pe scurt, cum merg diverse chestii la ei si parerea mea:
Deschidere cont: dupa ce vine PIN-ul acasa, cardul se ridica de la banca, pe baza de carte de identitate, pentru securizare, deci mi se pare absolut ok.
SelfBank, HomeBank: servicii foarte bune, poti plati orice, oricand (desigur daca beneficiarul te primeste sa platesti prin transfer bancar...); mi se par mult mai bune aceste servicii decat la BRD (unde am un alt card).
Plata cu cardul: la magazin si pe net: ok; nu am auzit de acel comision de 3 RON, o sa verific, dar eu stiu ca plata cu cardul este scutita de comisioane.
Comisioane: anuale de intretinere a conturilor, lunare pentru diverse servicii: cam mari, nu merita sa mentii un card si cont ING daca nu rulezi bani ceva mai multi, cred ca de la minim vreo 10 mil in sus pe luna, dupa parerea mea.
Comision de transfer catre alte banci: 2 RON, acceptabil, mai ales la sume mari.
Dobanda la sold: una dintre cele mai bune de pe piata, cred ca este chiar cea mai buna pentru un cont la vedere. Desigur ca nu te imbogatesti de aici, dar este mai mult decat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu si sotul avem carduri la ING si HVG, dar cu firmele lucram cu Raiffeisen.

Preferam ING pt dobanda de la contul curent (care e ca cea de depozit ~ 7.5%/an) si pt ca ambele banci au internet bancking.

Noi platim pe internet, direct din cont orice factura.

Luati-o altfel: daca suma din cont este mica, dobanda anuala acopera comisioanele la diverse plati.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io'st absolut convinsa ca ing nu are acel comision de 3 ron la tranzactie....poate cand scoti de la atm ceea ce e alta poveste.
Oricum self bankul si internet bankul sunt a treia mea mana asa ca in ciuda comisioanelor care nu sunt chiar asa de mari in comparatie cu alte banci, il consider unul din cele mai competitive carduri de pe piata.
Si cred ca trimit cardul prin posta dupa care cu el in mana mergi la ing si ridici pin-ul
un alt avantaj..daca mergi cu el in afara nu ai probleme si cursul de schimb leu - cele mai diverse monezi e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Nu vrea sa intru prea mult in alt subiect, referitor la platile pe internet:
obisnuiam sa platesc factura telefonului mobil cu cardul ING si totul decurgea OK, dar intr-o luna, neavand suficient pe INg am platit cu BCR si am intrat intr-un mare haos( factura nu s-a platit, dar banii au fost retrasi de pe card, apoi s-a constatat ca banii nu ajunsese la beneficiar, ci erau intr-un cont de rezerva, ca nu erau siguri de tranzactie)...bla-bla.
DC cu ING a mers totul bine de la inceput si cu altii ne impotmolim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Dar de ce nu au afisat pe site comisioanele si taxele periodice?De ce atata mister?As fi tentata sa iau un card in valuta,dar ma mira politica bancii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Marina, ING trimite acasa PIN-ul si cardul il iei de la banca, nu invers.

Crixia: poate a fost doar o intamplare, BCR a considerat tranzactia nesigura si a incercat probabil protejarea contului tau, dar daca erau profesionisti te sunau... Eu am cu ei o experienta neplacuta de la inundatii: Guvernul a deschis un cont, a publicat IBAN-ul si ametitii de la BCR Crangasi imi cereau codificarea lor interna pentru acel cont, ca nu primeau IBAN-ul...

Lorenza, comisioanele sunt afisate la fiecare sucursala ING, au niste fluturasi. Dar problema este ca pe extrasul de cont nu mentioneaza ce comision reprezinta fiecare tranzactie prin care iti iau ei banii; le-am reclamat chestia asta de cateva ori si degeaba, poate trebuie sa le zic prin intermediul BNR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Ca posesoare de card ING absolut multumita, dupa ce am aincercat o porcarie de BCR, tin sa subliniez:

- la platile catre comercianti comisionul e 0%
- pe extrasul de cont scrie ABSOLUT orice suma iti incaseaza banca ca si comision
- la anumite plati, cum ar fi telefonul, comisionul e 0% iar la celelalte plati 3,5 RON
- se ia comision la ridicare de numerar da cu dobanda pe care o dau eu ies cam tanda pe manda.

Si din experienta de la BCR: mi-am schimbat numele, deci toate actele, inclusiv cardul BCR si mi l-au dat cu valabilitate 1 luna, adica atat cat mai avea si cardul anterior pana expira, inca niste drumuri adica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si eu am card ING de 2 ani si sunt multumita...l-am facut initial pentru ca au cea mai mare dobanda la sold, iar apoi m-am bucurat ca imi pot plati ratele si telefonul de la ATM - pana atunci trebuia sa merg la banca( drum, stat la coada, completat formulare, bleah..), deci pt. mine e super ok

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Va multumesc de raspunsuri. Pana la urma m-am lamurit: pin-ul prin curier iar card-ul de la posta. SI din ceea ce ati scris, am inteles eu ca trebuie sa fiu multumita de alegerea facuta, desi mai am de studiat care-i treaba cu acele comisioane.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput