ce parere aveti despre RDS tel???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu cu RDS-ul tratez altfel problema cand am probleme ma duc la ei la sediu, ca stau foarte aproape, si nu plec pana nu se rezolva. A functionat de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliarusu spune:

E o idee buna! Voi incerca si eu, nu pentru sediul din Bucuresti bineinteles. Dar daca tot e vorba de luat la purecat contracte....nu le place sa-si piarda clientii,nu?!

Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Nu le place... mai ales clientii buni platnici si care au si factura marisoara. Eu am firma pe RDS si si acasa am RDS, le tzip de fiecare data ca eu sunt client multiplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Sunt foarte multumita!!! Dau telefon linistita, atat pe rds cat si ep alte retele si nu am platit in plus fata de abonament (pe care, de fapt, nu-l platim ca avem net de la ei) mai mult de cativa roni.

Dar am o problema: ati reusit sa sunati pe gratuite cu 0800...? Mie imi zice ca nr nu e in serviciu

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Nr cu 0800 sunt ale romtelecomului si nu poti suna, cel putin asa stiu de pe hartia pe care a primit-o socrela la instalarea tel....
Am si eu niste intrebari; daca imi pun acum cablul la rds, imi pot pune si tel? Ma costa ceva in plus? Eu am inteles ca daca imi aleg de ex pachetul baza imi pot alege si tel cu 100 min in retea si 50 min in romtelecom.... Asa e? Si nu ma costa in plus? Instalarea e gratuita?

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Noi nu ne-am pus rds, si din cate am inteles e la fel ca la mobil, daca suni la alta retea costa mai mult. Noi nu avem cunostinte , prieteni care au rds, ass ca nu vad avantajul.
Si sa va spun faza, cand au venit la usa prima data am semnat pt. montarea liniei , si a doua zi sotul s-a razgandit, nu mai vroia. Cand au venit la usa sa monteze le-am spus , si s-au enervat atat de tare baietii, ca mai aveau putin si ma luau la bataie ca, de ce nu i-am anuntat, adica trebuia sa ma duc la sediul lor sa fac cerere, ca ei au contract. Pana la urma ne-am dus, dar nici acum nu inteleg de ce s-au suparat baietii aia asa de tare, ca degeaba nu venise mai aveau de montat la vecinii care acceptasera.
Pana acum am auzit doar o persoana care a zis ca a platit mai mult la rds.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

anuska daca ai cablu de la RDS, vin ei singuri sa-ti ofere si o linie telefonica. Dar ii poti chema si tu sa vina mai devreme.
Mie mi-e mai avantajos RDS-ul deoarece:
- socrii, parintii, nasii si unii prieteni au deja rds
- cand sunt in provincie sau pe mobil ma costa mai putin decat daca as telefona de pe Romtelecom
- mi s-a oferit abonament gratuit cu 500 minute pe RDs si 50 pe alte retele.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by felicia74

anuska daca ai cablu de la RDS, vin ei singuri sa-ti ofere si o linie telefonica. Dar ii poti chema si tu sa vina mai devreme.

N-am cablu la ei, vreau sa-mi pun! De aceea si intrebam daca instalarea cablului costa ceva si daca cer imi pune si telefon, ca asa as vrea... O sa sun cred la ei...

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput