Cluj - SA FIM SI NOI MOS CRACIUN! (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor. uau, am primit fulgul de nea ce bine imi sta [smily are-si dat parul dupa ureke si clipeste din gene]

Mariana, soro, cum sa fiu suparata? stai calma, it takes more than that to upset me doar ca am fost in graba si faa chef pe bune si nu aveam ce sa zic.

Flo, imi pare rau ca nu am vazut mesajul tau decat foarte tarziu. Trebuia sa-mi fi dat un bip ca veneam la teatru, zau...

Gagici, vine un film la Arta care musai tre' vazut: Volver!!!

Va las ca sunt la job si am treaba. Deseara nu intru ca merg la masaj dupa care imi fac constiincioasa exercitiile pentru tonifierea .

Cristiana si drum bun catre Cluj sa ne revedem cu bine! Sper sa-i conving pe astia ai mei cu Chios.

salutari si tuturor!!!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mey ce surpriza frumoasa mi-ati facut cu numele topicului

am lipsit dar motivat...ati auzit de viroza digestiva? ca asta au copiii acum . de sambata vomita, au diaree, nu mananca nimic si stau toata ziua in pat ca niste "carpe"...cresa sa traiasca

creola imi pare nespus de rau pt. voi. nu pot decat sa banuiesc ce este in sufletul tau si sa-ti doresc sa ai putere sa treci peste asta si sa-ti vezi visul implinit
erika ma bucur ca nu e ceva mai grav si va tin pumnii sa se faca bine norbert

asi imi fac niste socoteli si vad cum facem cu banii, ok?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Gagici, stiu ca s-a mai vorbit aici despre o doctorita homeopata dar nu-mi amintesc numele, nu ma ajutati va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxana, ce ma bucur ca nu esti suparata! Daca azi nu scriai ceva de pace, te asaltam cu tel!

Simona, eu habar nu am! Maine iese tata din spital.

Florina, este cazul sa va schimbati iar medica! De cate ori citesc povesti despre ea mi se ridica parul pe mine; este inadmisibil!

Ce de copilasi bolnavi....

Fiti pe faza, ca schimb iau numele topicului.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Of,citi copii bolnaviori avem pe aici,tuturor multa multa sanatate.
Creola, sint cu tot sufletul alaturi de tine, Doamne nu-mi vine sa cred.
Erika,bine ca mai aveti o speranta, sanatate si pupici lui Norbert.
Andrei de astazi ia antibiotic,a facut o bronsita de toata frumusetea cu secretii purulente, o tuse care-l oboseste de numa si nu-l lasa sa doarma noaptea.Sint niste viroze tare parsive,pe cind credeam ca am scapat,boala a revenit.
Aaa,imi place foarte mult numele topicului,felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mariana super numele. se simte atmosfera de sarbatoare si e asa de placut, parca ne mai indulceste supararile

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Numele topicului nostru s-a schimbat datorita faptului ca facem actiunea pentru copii din centrul Tandarica.
Nu exista o suma cu care trebuie sa contribuim.Putem da cat poate fiecare.De aceea sper sa contribuim cat mai multe

Florina am citit de Elise.Saraca de ea stiu ce trage.Io zic sa nu fortezi cu mancarea ca poate nu poate manca.Incearca sa ii faci o inhalatie(abureala) sa ii mai fluidizezi secretiile si sa se mai traga iritatia de la tuse.Sper sa razbiti boala.

Romana sanatate puiutilor.Pentru bani la copii sigur facen cumva sa ne intalnim.

Adriana oricat de putin e binevenit.

Svety sanatate multa.

Simona io nu stiu sa te ajut.

Roxa hotarati-va odata si haideti la rev.Io habar nu am cu ce sa ma imbrac.Astept colectia de sarbatori de la Agnes Toma.

Cristiana drum bun.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

Gagici, stiu ca s-a mai vorbit aici despre o doctorita homeopata dar nu-mi amintesc numele, nu ma ajutati va rog?

Eu stiu (si am fost cu fiica-mea) doar de Sosa Ioana (Shosha), de la Cristiana, are cabinet pe Horea (0722.578.457) Sper ca ti-am fost de ajutor!!

Si mie imi place numele cel nou, se potriveste cu campania initiata de Stanca, dar si cu ceea ce urmeaza Pana in a doua saptamana din decembrie, sper sa ne vedem sa iti dau si eu ceva bani pt copii

Doresc sanatate muuuulta micutilor bolnaviori, dar si parintilor (aviz Flo, Svety)

Ieri am vorbit cu sotul la tzara, iar Stefania s-a trezit iar cu okii lipiti, (semn de conjunctivita), iar eu m-am saturat sa aiba pb. la okishori I-a pus picaturi si azi era deja bine... trebuie neaparat sa o duc la un oftalmolog bun ... imi recomandati ceva??

Revin, va pup!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna seara fetelor!
Va multumesc pentru sprijin si gandurile bune
Mariana din pacate va trebui sa-mi stergi de pe listuta!Nu mi-am facut injectia dupa ce am nascut-o pe Sarah deoarece teoretic e inutila ,fiind deja izoimunizata(avand deja anticorpi).
Avand deja un titru mare de anticorpi ,acelasi titru pe care l-am avut cu Sarah la 37 sapt cand doctorul mi-a provocat nasterea pentru a nu risca,imaginati-va ce s-ar fi intamplat acum...fetii ar fi fost expusi inca de la 3 luni (de viata intrauterina)unui risc crescut de anemie ,anemie ce poate duce la hidrops si moarte fetala in utero,sau post natal la boala hemolitica a nou nascutului cu consecinte neurologice severe.
Nana Sim nu trebuie sa te sperie fatul ca ai Rh -,basta ca nu ai anticorpi anti Rh.(titru mare) Dupa ce ne mutam si noi vrem sa incercam din nou,cine stie poate ne intelegem si ramanem cam in aceeasi perioada
Imi pare rau caci sunt atatia copilasi bolnaviori (+mamici),le urez multa sanatate si magici de insanatosire grabnica!
Stanca ai cumva maine treaba prin centru?Daca da ,scrie-mi te rog pe la ce ora !
Roxana tu ca lucrezi la BT ,stii cumva mai multe detalii despre creditul de 10 mii E ,in decurs de 3 ani fara dobanda...oare am inteles bine ?am vazut reclama la tv pe sfarsite.

Va pup si va urez noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

DANA- imi pare rau ca s-a intamplat asa... Parca speram intr-o minune... intram doar sa citesc postarea ta in care scriai ca medicul te-a incurajat si totul intra pe fagas normal... tare imi pare rau!!!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput