Cluj - SA FIM SI NOI MOS CRACIUN! (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

cum fac sa dau si eu vreo 200.000 - 300.000 lei? as vrea mai mult dar deocamdata nu pot. ziceati ceva si de niste haine...?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si noua ne-a venit ieri de la Quelle o parte din produse: canapeaua de printesa si cortul tot de printesa si o pijama pentru mine. Sunt super faine. Asteptam celelalte produse cu interes..

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor cum va convine mai bine sa mergem marti la centru la 16 sau la 17?Va rog sa ziceti ca maine trebuie sa dau raspuns.

Adriana maine dimineta sunt in centru si ma poti suna sa ne intalnim 0740/175967.

Romana imi pare rau dar maine nu pot veni la intalnire ca am program dupamasa.

Florina cand ne intalnim sa imi dai banii pentru copii?Suna-ma sa stabilim intalnirea.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

asi o sa vad cum fac, am notat numarul tau. nu ai card la banca vtransilvania cumva? sau la brd? ca as putea sa-l alimentez, nu?
serviciul meu e naspa, de la 9 la 17 asa ca nu contati pe mine mai ales ca e si sfarsit de luna

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Helloooo!
Tare ma bucur ca trebuie sa fug sa trec fete multe pe lista de donatori! Bravo, fetelor! Sunteti minunate!

Romana, eu vreau sa vin la intalnire; da-mi un PM, te rog, cu adresa si daca nu intervine neprevazutul suntem prezenti. (la capitolul tatic mai vedem).

Simona, plecam acasa in MM dupa ce termina tata la tine .
Si eu cred ca pe sf saptamanii sunt gata.

Fetelor, am urgenta mare de tot! Vreau brad!!! Saptamana asta trebuie sa fac bradul ca imediat plecam in MM si nu am cand; Sunt brazi la Selgros???? Plizzzz luminati-ma!

Evident, si Stefan a fost incantat de mos; l-a asteptat cu infrigurare; si-a facut cizmulitele cu entuziasm; a fost f agitat; abia ne-am inteles cu el. Au primit cate o masinuta, minge si dulciuri de la kinder; au fost incantati de masina; abia i-am pus la culcare; vroiau cu ea.
Stefan a primit si o nuieluta ! Si mosu` i-a scris o scrisoare in care ii explica ca trebuie sa fie ascultator si dragut cu fratiorul; din toata povestea de la mos, l-a impresionat inceputul "dragul mosului..."

Simona, imi pare tare rau ca am ratat-o pe Smaranda; abia azi am citit; trebuia si tu sa ne avertizezi din timp! Cum a fost?

Nu mai stiu daca trebuia sa zic ceva au ba!

Fug sa fac papa.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Adriana am si de brd si de transilvania card dar poate ce ne intalnim ca sa nu mai platim comisioane si sa ajunga toti bani la copii.

Gabi multumesc ca te-ai gandit la copii.
Vreau sa va zic ca Gabi a dat 30 ron pentru copii din banii pentru situatii de urgenta cand se imbolnaveste baiatul ei.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

OK stanca, maine cand merg spre serviciu te sun. eu vin din Manastur

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Gabi si din partea meu . Esti minunata.

Stanca

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

cum fac sa dau si eu vreo 200.000 - 300.000 lei? as vrea mai mult dar deocamdata nu pot. ziceati ceva si de niste haine...?

adriana, daca hainitele sunt pt familia pt care strang eu, da'mi eventual un pm cu o adresa de yahoo, sa ne intelegem (mi'e cam greu sa intru pe forum tot timpul, pt ca nu ma lasa asta mica, si pe mess sunt logata toata ziua).
saru'mana frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Stanca vreau sa vin si eu la copilasi!Spune-mi ,te rog cati sunt de toti?
Carrie am aflat ( zilele trecute) caci in viitor vom fi vecine.Noi avem teren pe una din strazile perpendiculare pe Trifoiului.(cea cu vilele italienilor)
Maine noi nu putem veni la intalnirea cu piticii .Ca sa uit de toate necazirile si ca sa ma revansez fata de Sarah pe care (din cauza stresului am cam neglijat-o in ultima vreme)am inceput sa o rasfat si sa o duc in locuri in care e super fericita,tinand cont ca afara nu putem sta multa vreme.Am luat la rand toate locurile de joaca din Cj,inclusiv Mac,acum am inscris-o la Clubul Juniorilor ,iar martea si joia avem progam acolo.
Va pup si o seara frumoasa!

Mergi la inceput