Cluj - SA FIM SI NOI MOS CRACIUN! (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Sau poate ne vedem la Romana?! Oricum, saptamana asta ajung banii la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara dragelor.

Scurt, ca pic de somn.

Ma bucur ffff tare ca am reusit sa merg azi cu Stanca la centrul Tandarica. A fost f interesant; am vazut si cativa copilasi ffff draguti (mai ales o fetita "furni" - asa era alintata - o dulceata!).
Fetelor, va rog din suflet sa nu o lasati doar pe Stanca sa mearga cu cadourile ca ne facem de ras! Eu s-ar putea sa fiu deja in MM la data respectiva (cel mai probabil pe 12 o sa fie evenimentul), asa ca nu pot sa promit nimic.
Va rog sa va mobilizati tare, tare pe ultima suta de metri si sa donati fiecare din putinul care-l aveti (cu siguranta muuuult mai mult decat au acei copilasi); si 10 ron conteaza!
Fug sa fac un cadou pt fiecare donatoare!
Fetelor, faideti cu banutii ca primiti cadou!

Stanca, multumesc .

Codruta, eu ti-am mai spus odata ca am o verisoara fff buan avocata; pe bune; iti dai seama ca daca nu ar fi asa nu as recomanda-o (nu vreau sa ma fac de kk la tine); si fiindca nu are f multe cazuri (e de 2x mamica; + e conferentiara la universitate) nu e f scumpa. Daca crezi ca te intereseaza iti dau nr ei de tel.

Florina, buna idee cu oul kinder! imi place ca furam ideile una de la alta.

Simona ; ce-ai vazut la tvr?

Cristiana, va tin si eu pumnii ca sa fiti in casa noua pana la Craciun!

Roxana, Oana va multumesc pt ajutorul vostru! Sunteti f dragute!

Sunt fffffffff nerabdatoare sa vina mos Nicolae! Abia astept pana maine cand vom face bocanceii; abia astept sa-i vad fatza lui Stefan; deja e f entuziasmat; si azi la pranz mi-a spus ca vine mos Nicolae cand se trezeste

Gata; cica am scris unul scurt.
si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

dana draga de tine....tocmai am citit prin ce treci.....imi pare tare rau...chiar ma gandeam zilele aste la tine ca nu te-am vazut demult si voiam sa-ti vad burtica de care erai asa mandra, iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste momentul asta...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Fetelor, vreau sa dau si eu 20 RON si nu stiu cum sa fac. Nu-i mult, dar acuma nu pot da mai mult. Daca credeti ca-i prea putin, nu ma luati in seama...Eu vin sambata in Cluj, mergem la Cora sa-si ia mama pt. Craciun provizii.

Mosu ii aduce lui Dani pe langa fructe si Kinder batonase de alea cu lapte, un set de popice. Ieri am primit masa Chicco si a trebuit sa o desfac sa vad daca e buna. A fost nebun de bucurie Dani. Nu stia pe ce sa apese. Tine mana pe toate. Abia am impachetat-o. O vecina zicea ca-s sisi ca nu-i dau sa se joace, si apoi o pun sub brad. Dar nu vreau. N-o intelege el mare lucru, dar se uita la cutia de pe dulap si face "jiii" ca albinutele. L-am dus la vecina seara sa-i arat lui Mihai.
Sunt super incantata. O sa-i mai aduca un set de carti cu povesti cartonate, dar alea chiar ca nu-i arat.

vaai ce-mi place spiritu asta al Craciunului! Si astepti un an intreg si trece intr-o zi. tot anul traiesc pt. ziua cand fac pomul, punem cadourile...No gata ca ma renegati.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata dragelor

no sa vedem atunci daca se aduna banutii si sa-i dau ceva Roxanei ptr familia amarata.
pentru campania DC am donat de mai mult de o saptamana si nu am nici un semn ca s-ar fi primit banii
Raluca poti sa mi-i dai mie sau ii pun eu si mi-i dai cand ne vedem.sau poate ne vedem joi

Stanca eu chiar vreau sa vin cu tine, sper sa nu intervina nimik!

fetele de unde pot sa-i inchiriez la gaza mea costum de fulg de nea?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salutare. sorry ca n'am mai intrat, da' mi'e foarte greu, pt ca nu ma lasa pitica deloc. cand ma vede ca stau la calculator, e calare pe mine si nu ma lasa sa scriu

stanca, mai pun si eu bani. zi'mi cand vrei sa mergi sa le cumperi. daca ii dupamasa, sa o pot lasa pe pitica cu maica'mea, sau in weekend cand e sotul acasa, vin si eu cu tine. eventual cu masina, ca sigur o sa fie nevoie de spatiu. si tot asa, daca mergi la centru dupamasa, vin si eu clar. dimineata chiar nu am cu cine sa o las pe alexa. ma gandeam ca pot sa o las cu bunica'mea, dar m'am convins ca nu pot

svety, eu stau destul de aproape de cora. daca nu te descurci altfel si daca nu plecam din cluj in weekend, facem cumva sa ne intalnim sa'mi dai mie banutii si ma descurc eu sa ajunga la stanca.

nu mai stiu ce voiam sa mai zic.
fug, ca deja ma trage piticu de maneci !!!

v'am pupat. incerc sa mai intru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Svety, e f bine si 20 ron! daca zici ca sigur ii dai, te trec si pe tine pe lista si iti dau o bere stelista

Roxana, soro, tu nu te sesizezi cu vreo 20 ron? Tie iti dau un pepsi; nu-i asa ca-i fair?

Cristiana, pt campania DC trebuie sa comfirmi plata; eu nu stiu exact cum se procedeaza; intreab-o pe Roxa; ea stie exact.

Ah, ma duc sa impachetez cadourile de mos Nicolae!

Auziti, cadourile pt fini si pt prieteni se dau acum de Nicolae, sau de Craciun?????

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mariana io zic ca ptr fini, preteni, copiii pretenilor samd se dau de Craciun cadourile ca e mult mai mare sarbatoare!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Fetelor!

diseara e fina Smaranda la Pro TV la 18.45 la Daruiesti si Castigi. N-o s-o incurcati, e bursuca blonda care danseaza gratios cam ca un hipopotam dar e draguta foc.

In alta ordine de idei,

1. Stanca in ce zi e actiunea de dus cadourile, pot vorbi cu Calin sa ne duca pe toate si bicicletele, cu microbusul asociatiei lor
2. s-a inteles deja de la 1 da' ca sa fie clar - io vreau sa vin in dupa-masa aceea
3. Cristiana ce ma bucur ca s-a gasit o solutie cu gazul si ca veti putea petrece in casa noua. Venim cu colindul!!
4. Io nu am stiut nimica de familia cu 5 copii, sau n-am inteles clar, deci lamuriti-ma si pe mine. Aici putem da si lucruri sau doar banuti? Vreau sa dau si pentru ei ceva.
5. Mariana tu ai facut listuta pe prima pagina? Oricine ar fi facut-o Cand plecati in MM?
6. Florina da' voi colinde nu cantati? Cu scoala asta de-i zici tu ... teatru, zic! Ca la Bucuresti io asa am prins. La unul din primele mele joburi, birourile era in sediul IATCului, si m-am dus io linistita ... (oi mai fi povestit asta?) cand am auzit de alaturi o fata care repeta colindele pentru cor. Desigur m-am crispat iremediabil pe ziua aia.
7. Roxa nu la-m sunat pe Victor inca, da' ma mobilizez!

Pup pe toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana cadourile la fini le dai de Craciun.

Cristiana si Roxana mica vreau sa vorbesc cu tipa de la centru sa ducem cadourile in 12 decembrie pe la 5.Eu in alta zi nu pot saptamana viitoare.

De cumparat ma duc( si va astept sa ma ajutati care doreste) sa cumpar luni sau poate chiar marti dimineta.

Svety orcat e foarte binevenit.Am spus din start ca fiecare da cat poate.Important e sa dam cate ceva pentru copilasii asta.

Corina banii ajung la mine prin Mariana.

La noi vine mos Nicolae cand se trezeste Razvan.Va primi o orga, oua Kinder,un excavator si mos de cicolata.Ultimele sunt de la bunici.
Abia astept sa vad ce mutra face.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput