Cluj - SA FIM SI NOI MOS CRACIUN! (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MARIANA- harnica fata!!! Da imi place ca si la voi e lucru in echipa...
in legatura cu brazii, sunt brazi naturali?

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Nu spun in gura mare iar ca ne intalnim joi la mine si apoi sa fie ai mei bolnavi,ssssst...spun doar in soapta!!!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Romana, ma refeream la brazi naturali; dintr-aia artificiali sunt peste tot; dar nu-mi plac defel!
Sa speram ca totul va fi bine pana joi; m-as bucura sa ne vedem! (tot in soapta )

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata, trupa!!

Deci vom avea o semiintalnire DC, la teatrul de papusi... suuper, macar sa ne vedem, daca de povestit n-om reusi...

Felicitari finalistelor si semifinalistelor la cap. curatenie!! bravo voua, ati cam scapat (asta e expresia in ceea ce priveste "corvoada" curateniei, sotului meu nu-i place defel, dar ma ajuta cat de cat)

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ascult muzica si va scriu...baietii mi-s la Cora si mai incolo tre sa pun de-o ciorba ... daca or vrea poate ii trimit la Scufitza, io nu pot veni.

mai pove,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza...sau ziua buna.
Si eu am facut curatenie ieri. In bucatarie. Doamne cate mai strange omu'! Noi nu facem brad aici, ci la socrii. Nu are rost ca venim dupa rev si o sa incep lucrul, mai am gija desfacutului de brad. S-apoi nici nu stam sa-l vedem.
Vrem sa-l aducem pe Mosu la Dani, oare o sa "aprecieze" gestul? Astept disperata masa Chicco cu pian si cuburi pe dos de la quelle. trebuia sa vina deja. Zici ca acuma le fabrica. Si un set de carti cartonate cu povesti de la ed.Crisan.

Eu am facut o super greseala care m-a costat enorm. Stanca o sa dea cu rosii in mine. I-am dat peste oceanic lui Dani. Inca si a stat in congelator la noi. Abia l-am pus pe picioare. Ce diaree a avut! A slabit un kil. Acuma o luam cu binisoru si mama imi aduce niste vitamine de la naturist.

mult am vb!

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Mariana pui, am vazut ca m-ai sunat, da' deja iesisem din casa si n-am avut credit sa sun inapoi ....ne-am trezit la 11 jumate......

Hotarasem sa nu mergem la teatru, da' m-am razgandit in ultimul moment(prost am facut)....asa ca am alergat sa hranesc, sa schimb copilul, am luat rapid un taxi si fugutza la Scufita Rosie.....am ajuns in ultimul moment, a inceput piesa si in maximum 5 minute am iesit afara, alaturi de inca aproximativ 10 copii, toti de varsta Elisei....e groaznic spectacolul asta, clar nu e adaptat varstei de 2 ani si un pic....absolut inspaimantator, straniu si freeky, zau!!!!

....ironia face sa-l stiu din vedere pe "copilu'" care a facut regia, asa ca am de gand sa-i zic fro' 2 luni, daca-l intalnesc la scoala....tinta e copilul, io inteleg ca a facut variatiuni pe teme diverse, da' chiar sa inspaimanti o juma' de sala(sunt convinsa ca au mai iesit muuuulti afara) mi se pare nasol!!!! Asa ca de la noi!!! Si ......
....am rezistat pana au aparut copacii aia doi, deci la prima scena propriu zisa din Scufita, ca inceputul nu se pune!!!! S-a intors a mea spre mine si cu nejte ochi semi-plansi si semi-langurosi m-a implorat sa mergem acasa ca ii e frica de copacii aia urati!!!!!!
...acum te inteleg Romana....ce-i mai nasol e ca vorbeam cu mamicile care au iesit si ele si multe dintre ele veneau pentru prima data, si le era frica ca nu vor mai vrea puii la teatru la ce tare s-au speriat....mi-a placut pozitia aluia de la casa....a semnat pe toate biletele si peste 2 saptamani cand va rula "Poveste de iarna" copilasii vor putea intra cu aceleasi bilete de azi....bravos!

Gata, ca m-am lungit ca o zi de post de craciun

Anunt important: In 5 sau 6, nu stiu sigur, da' revin cu info proaspete, e Magicianul la Teatrul National.....noi mergem, ca-i super, veniti???? A fost si joia trecuta si a fost special!....cred ca-i de la 10 dimineata!

Va pup

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

No servus!
Doar ce ne-am intors si noi de la teatru de papusi. Stranie regizare, intr-adevar. Noi n-am iesit afara, deh, suntem mai mari, Daria zice ca i-a placut...oricum ea e mai sadica de felul ei (fragment dintr-o "imaginara" de-a ei: "...uite! Au lesinat!!! Sa-i ajutam? NU!! Ca sunt plini de sange si te murdaresti!"" ). Ce-a retinut ea: ca l-au legat pe lup pe-un bat. Ciudate si fazale in care le inghitea pe bunica si respectiv scufita. Parca si mie imi era frica: se vedea asa pe geam o umbra care le inghitea. Si mi s-a parut si ca s-a terminat prea brusc. Adica daca nu stiam povestea n-as fi inteles nici io ca le-a scos din burta si nu stiu ce. Ma rog... Cert este ca "Punguta" a fost mult mai reusita!

No ca i-am barfit destul...

M-am uitat dupa voi pe-acolo dar n-am vazut pe nimeni.

Duminica placuta in continuare!

Dara si Darisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Puahaha pai v-a prevenit Romana ca spectacolul e crrrreeepy rau io raz acu' ca Serban s-o asezat pe oala si n-o vrut sa se ridice pretz de un ceas si de-aia nu au ajuns ai mei la teatru, da' si de ajungeau, Nastase cum e el mai sfatos, daca era sa iasa cu pustiul din sala le zicea alora vreo 3 ...

Flo, fain ca vine Magicianul, dar eu la ora aia in timpul saptamanii chiar ca nu pot ajunge, ce ore mai pun si aia...nu au auzit de clasa muncitoare ?

Svety, la varsta lui pariez ca Dani n-are nici o treaba cu moshu' ... anu' trecut pe vremea asta Serban nici habar n-avea de el si nici nu pricepea nimic...asa ca io zic sa nu te stresezi, ca poate se sperie copilu'. Serban abia acum ne intreaba dar asta fiindca i-am tot spus noi..."ude-i Tataciun?" si mai baga fragmente de cantecele..asa ne-am prins si noi ca-i invata la gradi..baga al meu "boielii sunt atasa" sau "dom dom dom dom" mormolocu' mamii...

no io iar m-am spart in figuri, am facut 3 feluri de mancare, ma rog al treilea e in proces de fabricatie...ma duc sa-l termin. dup-aia ma cinstesc cu Volver, de la ora 16, e la Arta...atata l-am asteptat...inkipuiti-va ca-l iau si pe Nasty cu mine la cinema! Habar nu are ce-l asteapta...

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

io nu ma laud cu curatenia, cum va spuneam nu ma trage nimik sa ma apuc aici de treburi tot trag speranta ca ma mut, asa ca-s umpic frustrata din cauza asta...da sa vedem...

no, la teatru n-am ajuns ca ma tot alergat azi, da in schimb am petrecut ieri tare fain la chef de pici mai mari!
Flo am auzit si eu de spectacolul Magicianului, noi suntem in tratative cu dl Herlo sa ne vina Mos la serbarea firmei si el ne-a zis.da-mi detalii daca stii pliz!!

si sa va zic ce e mai important:l-am simtit, vag, dar l-am simtit pe bb!!super feeling

si mai avem o realizare:asta mica facea festival in ultima vreme cand era momentul mesei, si ptr ca mi-am dat toata silinta s-o iau sa nu mai pape la desene, asa ca acum mancam frumos toti la masa si ca sa nu ma mai lupt atata cu ea, am instituit punctele verzi(ca rosii is la gradi)date daca papa frumos si singura.is f fericita ca tare bine a tinut!!

Mariana a vb Mihai cu mama ta , sper sa rezolvam azi!
legat de brazi, io-a mare ecologista si fan brad artificial care arata absolut superb.ptr miros pun cateva crengute si e rezolvat!

va pup mai viu pe seara

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput