NUME DE FETITA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Ma bucur nespus ca ma ajutati. M-am decis totusi sa ii spun CRISTINA fetitei ce urmeaza sa vina pe lume! Si SARA imi place tare mult, dar parca merge mai bine CRISTINA cu numele de familie TOMA.Voi ce parere aveti? Poate ma razgindesc in momentul nasterii, ca nu se stie niciodata! Va pup pe toate si pe toti, sa aveti parte de sanatate, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!

Mamica MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Bravoooooo ... si mie imi place mult Cristina ... asa ne-am gandit noi sa o numim pe fetita noastra ... cand va fi sa fie ... iar pt. baietel, Alexandru.

Numai bine, nastere usoara si un bb sanatos !!!!!!

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Cred ca poti incerca si Cristiana. Mie imi place mai mult decat Cristina, este mai putin intalnit.... este deosebit!
De fapt, important este sa fie sanatoasa, iar voi sa aveti putere sa cresteti ambii copii!
Nastere usoara(ca acus-acus vine!)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marutz spune:

Buna!
Dar Hristina? Eh, pe mine ma cheama Mara Hristina [ Mara de la tata ca il cheama Marian; si Hristina de la Hristos = cel uns/ cea unsa] Desi nu am folosit numele de Hristina, imi place f mult si cred ca e special.. numai ca problema ar fi sa spui la nesfarsit ca te cheama Hristian cu H si fara C...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

in calendarul ortodox exista si o Sf. Mucenita Hristina, o sa verific, am uitat ziua in care se preznuieste.Ar fi frumos ca fetita sa aiba si un sfant protestor. Multa sanatate, si sa ai o fetita cuminte, sanatoasa si inteleapta!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza spune:

Pe fetita mea o cheama Sara,mie mi s-a parut un nume minunat si culmea e ca toti cei din jurul nostru spun ca i se potriveste.Iti dorim nastere usoara,multa sanatate tie si fetitei tale,asteptam sa ne scrii ce-ai hotarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Fetita mea se numeste Julia, nu stiu daca este nume de sf. sau nu, adevarul meu este ca eu nu i-am cautat nume de sf, sunt curioasa ce ai ales tu.

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Pe fetita mea o cheama ALICE,iar cum sotul a vrut 2 prenume a trebuit sa alegem intre ANASTASIA si ANTONIA,asa ca a ramas ALICE ANTONIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

sau cristiana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Sara este un nume superb! Sunt deja multe Marii, Ioane, Cristine... de ce nu, sunt atatea nume deosebite care pot fi incercate

Mergi la inceput