Viata in Japonia (37)
Raspunsuri - Pagina 24
ken spune:
HANNEN multumesa pt raspuns....dar in cererea pt viza pe care trebuie sa o completez eu trebuie sa scriu locul meu de munca si adresa.ASTA am vrut sa stiu daca este obligatoriu .O sa mai sun la ambasada sa mai intreb o data.

hanako2004 spune:
quote:
Originally posted by hannen
Tokoro de,ca tot suntem la subiectfetele care v-ati chemat parintii,fratii cum ati procedat?De unde ati inceput si unde ati terminat explicati colea pe degete sa pricep si eu
![]()
In speranta ca ma veti lamuri
eu cand am chemato pe mama prima data....iam facut chemare ...ca ma ajuta inainte de sarcina si dupa..ca e primul copil si la la la
a doua oara cand am chemato...a fost cu motivul ca vrem sa mergem sa vizitam japonia ....si pui acolo cam ce crezi tu..kyoto,tokyo,okinawa...etc(adica vreti sa faceti o excursie cu m familia fie mama fie tata. la frate...
acumpe tata la-m chemat cu motivul sa-si vada nepoata si ginerica ca nu sau vazut niciodata....si tot asa ca vrem sa facem impreuna excursi prin japonia...
POZICI NOI
LA bucatarie

Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06

0
mamaluidavid spune:
Pineapple multumesc 
Mihocyan cum a fost la examen? Eu prima data l-am picat din cauza emotiilor
iar a 2-a oara l-am luat fara probleme si chiar mi s-a parut usor.Ma refer la examenul de condus ca cel scris e increbidil de usor 
Hannen a zis bine Hanako,si eu am chemat-o pe mama de 2 ori si pe sora-mea cu cumnatul 1 data.
Acte am trimis registrul de familie,na` ca nu stiu cum in zice in jap
,adeverinta de salariu a sotului cat mai recenta si o hartie facuta de al meu barbat in care a scris datele mamei mele,nastere,adresa,etc;motivul pt. care vrem sa vina (mama a venit pt. ca nasteam,cand a venit sora-mea motivul a fost vizita pur si simplu) si am mai scris programul adica de ex. 10 martie-Disneyland,12 martie Yokohama.Nu trebuie toate zilele programate,noi am scris vreo 3-4 parca.
Aaa bineinteles ca nu am tinut cont de datele scrise dar asa a zis Masaaki ca trebuie,nu stiu unde a citit el 
Te-ai lamurit sau vrei mai multe degete? ![]()
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
hannen spune:
Cred ca-mi trebuie mai multe degete...
Adica scrie omul asa o hirtie ,adeverinta de salariu si atit?Astea le trimit persoanei care o chem si persoana respectiva merge cu ele la ambasada?
Nu trebuiesc garantii,asigurari ceva(asta in ro.)???
Chiar asa simplu sa fie?
asta`s io,toma necredinciosu![]()
mamaluidavid spune:
Hannen chiar asa simplu e.
O sa imi intreb barbatul cand vine acasa daca inafara de registru si adeverinta am mai trimis ceva acte de aici dar in Romania nu a fost nevoie de asigurare.
Mama a aratat parca un cupon de pensie iar sora-mea a mers cu actele firmei,sa demonstreze ca nu au de gand sa ramana forever aici.Dar asta au facut ei din proprie initiativa.
Si poza tip pasaport.
Atat.
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
hannen spune:
Stefania,multumesc pt. info si te rog afla de la sot cum ii zice la registrul ala in japoneza .Banuiesc ca a trimis o copie a registrului respectiv...Sau merge o copie a certf. de casatorie??Pt. ca noi avem certf. romanesc.
Cite intrebari![]()
AYUMI spune:
Hannen,eu pana acum am facut 7 invitatii;au venit la mine surorile mele(toate 4) de cate doua ori,si parintii o data.
Vezi ca,incepand de anul trecut,mai este nevoie de inca un act de-al sotului tau;act care nu era cerut pana anul trecut.Eu te-as sfatui sa te uiti pe site-ul ambasadei din Romania,are si versiune in japoneza asa ca sotul tau poate citi.Vezi ca s-a schimbat adresa ambasadei.Am inteles ca,pana in luna mai,sediul va fi in alta parte;ci nu pe strada Polona cum era inainte.
Iti las aici link-ul siteului:
http://www.ro.emb-japan.go.jp/
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
ken spune:
SCUZE poate parprea insistenta dar mai am niste intrebari pt voi cele casatorite::;voi cind ati plecat cu viza de turist{{ si dupa ce ati ajuns in JAPONIA si va-ti casatorit .}}.ce ati scris in cererea de viza cu privire la scopul calaroriei----scop turistic sau casatorie?

dar am niste emoti si vreau sa infoemez cit mai bine....si cine ar putea mai bine decit voi?
Samurai-lady spune:
KEN-eu am plekat cu viza turistica,dar mergeam pentru casatorie.
Eu am intrebat la Ambasada si mi-a zis o tipa faina de akolo sa scriu scop turistic,iau viza de 3 luni si ne casatorim in Japonia.
De faci greseala sa pui in acte pt.casatorie dureaza cika 6 luni toate formalitatile pana poti pleca din tara.Asta se intampla in 1999,cand am plecat eu.
Deci io zic sa pui scop turistic si in Japonia rezolvu casatoria in 2-3 saptamani,lejer cu toate actele.
CASA DE PIATRA 
Samurai-lady
18 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe