POSTUL CRACIUNULUI - sa-l tinem impreuna!
Raspunsuri - Pagina 26
claudia_a spune:
Buna dimineata, azi o noua zi si una mai putin pana la Craciun!
Marti, 19 decembrie
SFINTII ZILEI
Sf. Parinti care din veac au bineplacut lui Dumnezeu, de la Adam pβna la Iosif
Sf. Mucenic Bonifaciu
Sf. Mucenici Ilie, Prov si Ares
Sf. Mucenici Timotei si Polieuct
Sf. Eutihie si Tesalonica si cei impreuna cu ei 200 de barbati si 70 de femei
Sf. Cuvios Grighentie
Sf. Mucenic Trifon
MUltumesc mult pentru urari... din pacate sunt la fel ca ieri! Vreau sa evit antibioticele, dar cine stie, daca ma mai tine asa ! Acum a inceput gatul sa-mi dea de furca, ma gadila, tusesc si ma doare de nu mai pot!
In alta ordine de idei, aseara am facut carnatii , pe joi vom face si toba si poate leber!
Ioana noastra aseara (3 ani) ne-a ajutat la curatat usturoi si tata-su ii spune: du-te tata la joaca lasa usturoiul ca ai sa ai timp sa cureti!! dar ea foarte serioasa si concentrata la usturoi zice: auzi, stii ce, ia vezi-ti tu de treaba ta acolo!
O zi buna va doresc!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
katty spune:
Va salut si eu!
Eu am fost aseara la dentist si mi-a facut obturatie de canal la o masea si toata seara am fost amortita pe partea dreapta! Nici nu puteam mesteca ca ma muscam! Cu chiu cu vai am mancat o felie de paine cu pate de post!
Si eu abia astept sa incep sa fac bunataturile! In fiecare an le-am facut fara sa gust si au iesit bune!
Intr-adevar ispita e mare! Dar poti trece peste!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
felicia74 spune:
Dragele mele, azi am facut pentru prima data shaorma cu soia maruntita (reteta luata de pe DC). Foarte buna si satioasa.
Curatenia in schimb mi s epare ca nu se mai termina parca tot e totul jegos in jurul meu. Sper sa nu capat obsesia curateniei.
Doamne ajuta!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Tzuni spune:
Ultima suta de metri! Doamne ajuta!
Leistra, nu-ti face probleme! O sa mai fie actiuni umanitare de acest gen, o sa vezi! Important e sa-ti doresti sa daruiesti!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
asi spune:
Azi e Ignatul!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
claudia_a spune:
Buna ziua, mai avem putine zile si vine mult asteptatul Craciun.
Joi, 21 decembrie
SFINTII ZILEI
Sf. Mucenita Iuliana
Sf. 500 de Mucenici din Nicomidia
Sf. 130 de femei din Nicomidia
Sf. Mucenic Temistocle
Zilele astea au fost incarcate pana la refuz: raceala, dureri de spate, treaba la servici foarte multa, acasa iar treaba de aranjat prin casa dupa curatenie, seara cumparaturi... Plina perioada asta... abia astept sa vina Mos Craciun!
Duminica seara imi doresc sa ajung la biserica sa ascultam colinde.
Pentru ca maine suntem liberi, idem si pentru luni si marti va doresc un Craciun fericit, plin de bucurii, cadouri, mese imbelshugate (aveti grija cat papatzi dupa postul asta lung), colinde in case si mosul sa va aduca tot ceea ce va doriti voi!
Pupici multi
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
katty spune:
Mai sunt 2 zile pana la Craciun!
Craciun fericit va urez si un An Nou 2007 cat mai bun!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
ECMI spune:
Craciun fericit.
Toate gandurile noastre bune se indreapta catre voi.
Sa nu uitati ca sarbatoarea asta inseamna mai mult decat aparitia unui Mos Craciun generos.
Maria si Ilinca
La plimbare
Ba nu slabesc deloc
Tzuni spune:
Maine e Ajunul! Sa aveti parte de seri de iarna minunate cu brad si colindatori si...dupa puteri,si zapada!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos